Prettig telefonisch te woord gestaan

Voor het boeken van mijn single wintersportreis had ik een aantal vragen. Mijn telefoontje werd snel opgepakt en ben erg prettig te woord gestaan door de medewerkster (Joyce?). Mede hierdoor heb ik ervoor gekozen om mijn vakantie bij Singel reizen te boeken.

Snel en gemakkelijk geregeld!

Dit is mijn eerste boeking dus de ervaring ontbreekt nog. Het boeken was heel gemakkelijk als de reis zelf ook zo verloopt dan ben ik helemaal blij.

Snel en makkelijk

Vakantie was zo geboekt. De informatie is duidelijk en overzichtelijk en binnen een paar klikken kun je je verheugen op je vakantie.

Alle reizen waren goed geregeld en met leuke mensen.

Ik heb van beide reizen die ik gedaan heb genoten. Prima geregeld. Goede sfeer. Leuke mensen. Vandaar dat ik nu weer ga.

Ze denken graag met je mee in mogelijkheden!

Ik had een reis naar Lapland op het oog voor over 1,5 maand in januari, maar op de dag van boeken was deze optie helaas van de site gehaald. Helaas omdat er nog te weinig boekingen waren (wat ergens heel begrijpelijk is) dus ze zich op een andere data wilden focussen. Echter niet geschoten is altijd mis, dus heb ik ze gebeld om te vragen of er misschien nog een optie was of deze datum nog open kon worden gezet want een andere datum paste mij niet. Na intern overleg kreeg ik een belletje terug dat het mogelijk was, en de optiedata stond ook gelijk weer online. Onwijs blij dat ze hiervoor openstonden en meedachten. Nu hopen dat de reis doorgaat!

Goeie service, verder nog geen ervaring

duidelijke en eerlijke informatie naar de klant

De medewerksters van Singlereizen waren (aan de telefoon) erg vriendelijk. Wat ik prettig vond is dat ik een eenpersoonskamer heb. De duidelijkheid en eerlijke informatie vond ik ook een pré!

uitstekend

ik heb 2 x een vraag gesteld en ik werd op een snelle en correcte manier van antwoord voorzien.

Goede eerste ervaring gehad

Dit voorjaar voor het eerst mee geweest Fantastische beleving en zeer fijne reisleider

Goed!

Boeken ging gemakkelijk, gegevens invullen en gaan! Als ik een nadeel moet noemen, dan dat je niet samen kunt boeken als je met een vriend/vriendin samen gaat. En er is ook niet echt een plekje waar je dat neer kunt zetten :)

Gemakkelijk te boeken. Mijn ervaring is dat je meer dan waarde krijgt voor je geld. Daarom heb ik hier al jarenlang van geprofiteerd. Onder het motto niets moet maar alles mag echt de moeite waard om dit eens te proberen. Altijd goede service en erg gezellig.

Makkelijk boeken

Goede site met alle informatie die ik nodig heb Ook het uiteindelijke boeken is zo geregeld nadat je jouw gegevens hebt gecontroleerd Hulde!

Het boeken ging makkelijk en snel

Duidelijke site, werkt ook goed op mobiel.

website is duidelijk en gebruiksvriendelijk

Het zoeken naar een leuke reis met leeftijdsgenoten is niet zo gemakkelijk. De website van single reizen blijkt een goede hulp.

Dit is mijn eerste keer dat ik met singlereizen meega op 3 maart 2024 a.s. naar Madeira en met alle info die gegeven/beschreven wordt, wordt ik al heel blij van en kijk er zeer zeker naar uit.

prima website, makkelijk boeken en heel aardige, vlotte reactie op vragen

Als boven!

Prima website en vriendelijke en volledige uitleg bekomen ivm de gekozen reis!

De website is zeer duidelijk en omvat alle info om een idee te vormen van de gekozen reis! Vriendelijke contactpersoon ,die volledige uitleg geeft ivm de bijkomende gestelde vragen! Prima support en opzoekwerk !Zo hoort het:pluim van mijnentwege! Johny

Makkelijk te boeken

Reizen met en groep heb ik geen ervaring. Ik laat mij verrassen. De site vind ik helder en makkelijk te boeken

zeer goed

de informatie was perfect, aantal deelnemers, verhouding man/vrouw, leeftijd. aanbevelen heb ik op "ja" gezet, echter moet de reis nog plaatsvinden. de boeking is in ieder geval makkelijk te doen.

Super duidelijk en goeie omschrijving!

Ik was op zoek naar een single of alleengaande reis voor de wintersport. Al snel merkte ik dat mijn leeftijd van 65 jaar een probleem was, de meeste single of alleengaande reizen gaan tot 50 jaar. Bij singlereizen.nl is mijn leeftijd geen probleem, ik ben 65 jaar maar nog steeds in goeie conditie en skiën is voor mij geen probleem. De site was duidelijk en ik heb direct geboekt. Ben heel benieuwd naar deze nieuwe ervaring. Max Koot

overzichtelijk en makkelijk te boeken

reis overzichtelijk en makkelijk te boeken

Boeken ging snel en gemakkelijk!

Mijn ervaring met het boekingsproces is goed, boeking is gemakkelijk en snel geregeld!

Fantastisch!

Ik had een fijne reis op het oog voor de feestdagen maar helaas volgeboekt. Mijn mailtje werd direct beantwoord en b Rie Kropinnen 2 dagen zijn er nieuwe mogelijkheden gecreëerd zodat ik toch nog mee kan. Hartelijk dank voor de supersnelle service!!

Overzichtelijk & Enthousiast

Reis in een oogwenk geboekt. Goede en gebruiksvriendelijke website die geen vragen meer overlaat en ook esthetisch aantrekt. Voelt persoonlijk!

Best prima

14 Almystraat