Pluspunten
Duidelijkheid. Veel keus
VerbeterpuntenTotaalprijs komt altijd hoger uit. Misschien een indicatie aangeven qua prijzen eten drinken etc
Pluspunten
Duidelijke site. En goede informatie over de reis.
VerbeterpuntenNog niet gevonden!
Pluspunten
Als single kan je gewoon op vakantie Nieuwe kansen nieuwe ronde
Pluspunten
Leuke vakanties, vriendelijke personeel, hele prettige reisleidster tot nu toe.
VerbeterpuntenHet aanbod kan wat meer. vooral op het gebied van rondreizen. En ik vind de reizen best prijzig.
Pluspunten
Klantvriendelijkheid en je wordt snel geholpen. Groot aanbod in reizen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Aanbod divers
VerbeterpuntenNiet alle reizen worden het gehele hoogseizoen aangeboden
Pluspunten
Duidelijke informatie
VerbeterpuntenNog geen
Pluspunten
Om eerlijk te zijn vind ik het nog te vroeg om al te kunnen oordelen. Lijkt me logischer als jullie deze vragen stellen nadat ik de reis heb gemaakt. Maar tot nu toe verloopt alles goed. Heb alleen nog maar geboekt en bevestiging ontvangen.
Pluspunten
Overzichtelijk, uitgebreide keuze (binnen als buiten Europa), leeftijdskeuze
VerbeterpuntenMisschien jaargetallen neerzetten ipv leeftijden?
Pluspunten
Ik heb pas een reis geboekt. Er stond helaas een fout in de fractuur. Binnen een dag hadden ze dat al opgelost.
Pluspunten
Heb pas net een reis geboekt, heb nog geen klachten. Het boeken van de reis was gemakkelijk
VerbeterpuntenNog niet dat ik weet
Pluspunten
veel leuke opties voor reizen
VerbeterpuntenHet is mij niet altijd duidelijk wat inclusief en exclusief in de reis zit. Is bezoek aan locale atracties inclusief? Welke dan precies?
Pluspunten
- Leuke layout van website - Duidelijke prijzen en wat incl/excl is
Verbeterpunten- Soms onduidelijkheid tussen verschillende kopjes van een reis wat de bijkomende kosten zijn (zeilreis kos- en griekse eilanden staat in het ene stukje 200/week extra en eldels 250/week extra) - Onduidelijk via welke vliegtuigmaatschappij er gevlogen wordt.
Pluspunten
Fijn dat van meerdere organisaties de reizen aangeboden worden waardoor je niet heel internet af hoeft te struinen
VerbeterpuntenVermeld via welke reisorganisatie de reis georganiseerd wordt. (vorig jaar slechte reis gehad omdat de reisorganisatie geen hotel geboekt had voor de gehele groep. Wil hierdoor nooit meer met deze reisorganisatie mee. Nu moet je lang zoeken voordat duidelijk is via welke reisorganisatie geboekt wordt)
Pluspunten
- Het is erg overzichtelijk, - fijn dat je kan zien hoeveel mensen zich ingeschreven hebben en hun leeftijd. Verder kan ik er nog niks over zeggen aangezien mijn reis nog moet plaats vinden en ik geen eerdere ervaringen met singlereizen.nl heb gehad.
Verbeterpunten- Zorgen dat de gegevens wel accuraat zijn, nadat ik me aangemeld heb kwam er idd een vrouw bij, maar met een leeftijd 5 jaar jonger dan ik! - mijn vrienden moesten erg zoeken nadat ik verteld had welke reis ik wilde gaan doen, ze konden het niet vinden.
Pluspunten
De website is op zich behoorlijk overzichtelijk. Handige menubalk, met niet te veel kopjes. En hoewel ik hem niet gebruikt heb, vind ik de 'vraag het' knop een groot plus punt.
VerbeterpuntenDe eerste is dat ik zo kort na het boeken (twee dagen) een mail krijg om te vragen naar de kwaliteit, lijkt mij een beetje snel. In die tijd kun je nog niet veel fout doen. En ten tweede zou ik het fijn hebben gevonden als vermeld werd bij welke organisatie ik nu precies mijn reis heb geboekt al op de singlereizen site, in plaats van dit achteraf in een e-mail te vernemen. Als dit op de website staat dan heb ik er vaak overheen gekeken.
Pluspunten
- Groot reisaanbod - Mooie website, voorzien van foto's van accommodaties en locatie - Men kan zien welke leeftijden de medereizigers hebben (erg prettig!) - Informatie is vrijwel volledig, dus men komt niet voor verrassingen te staan. - Simpel boekingsproces en vragen stellen gaat makkelijk via de button "vraag het ons" bij de reis
Verbeterpunten- Een button zou toegevoegd kunnen worden in het boekingsoverzicht, zodat men kan opgeven dat hij of zij ruimbagage wil meenemen, waarvoor apart betaald moet worden en wat niet in de reissom is inbegrepen. - De reissom bij het boeken viel een stuk lager uit dan de defintieve factuur. Dat kwam omdat het niet compleet was. De kosten zoals poliskosten (stond trouwens niet vermeld in de nog bijkomende kosten!), kosten voor het meenemen van ruimbagage, kosten reisverzekering, etc kunnen het beste bij het boeken ook meegenomen worden, zodat de klant een zo compleet mogelijk beeld krijgt wat de reis gaat kosten en niet later ineens ontdekt dat het hoger uitvalt. (Toevallig ben ik oplettend, maar niet alle reizigers doen dat en kunnen hiervan schrikken of bijv ontdekken dat ze het niet kunnen betalen).
Pluspunten
Ik vind het vooral goed dat je ook kunt zien welke leeftijd en hoeveel mensen zich er al ingeschreven hebben voor een vakantie Ik ben super beniewd hoe mijn eerste vakantie met singlereizen/mambo gaat worden.
VerbeterpuntenIets sneller updaten van de mensen die meegaan. Ik moet nog op vakantie gaan dus kan nog niet echt tips/verbeterputen geven of de beoordeling compleet invullen.
Pluspunten
Prima bereikbaarheid bij vragen en vriendelijk behulpzaam bij het uitzoeken van de leukste reis voor mij.
VerbeterpuntenOrganisatorisch heeft dit bedrijf het goed voor elkaar. Als de reis inhoudelijk net zo goed is ga ik een supervakantie krijgen!
Pluspunten
Ik ben vorig jaar mee geweest en dat is goed bevallen. Goede reisleidster, leuke groep en een heerlijke vakantie gehad.
Pluspunten
Veel keus, voor iedereen een reis aanwezig. Bij vragen krijg je snel een antwoordt.
Pluspunten
Goed georganiseerde reizen, afwisselende reizen, basic, leuk dat je met leeftijdsgenoten op reis bent en er is goed contact te leggen met de medewerkers.
VerbeterpuntenAandacht voor de verlengingen en nazorg bij klachten
14 Almystraat
Oisterwijk 5061 PA