Pluspunten
Reis is aantrekkelijk omschreven. Ik krijg al zin om op vakantie te gaan!
VerbeterpuntenMeer informatie over reisgenoten, bijvoorbeeld woonplaats!
Pluspunten
Veel aanbod en duidelijkheid
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
dit is de 1e keer via singlereizen. Kijken of ze het waar maken.
Pluspunten
Site is duidelijk
Pluspunten
Website is wel gebruiksvriendelijk.
geen idee, dit is de eerste keer dat ik met jullie op vakantie ga.
Pluspunten
Goede overzichtelijke website. Goed boekingsproces
VerbeterpuntenLang niet alle aangeboden reizen zijn singlereizen. Dit staat er per reis wel bij middels een icoontje, maar op Singlereizen.nl verwacht ik uitsluitend singlereizen te vinden.
Pluspunten
Zeer duidelijke en gedetailleerde reisinfo. Duidelijk omschreven wat wel en wat niet.
VerbeterpuntenAls 55 jarige kwam ik toch vaak bij reizen terecht die uiteindelijk voor 25-45 bleken te zijn. Weet niet of dit aan mijzelf lag of aan de flexibiliteit die in het programma zit ;-)
Pluspunten
Duidelijke omschrijvingen en je kan zien wie er allemaal al geboekt heeft.
VerbeterpuntenIk vind het niet zo fijn nu facturen e.d. te krijgen via een andere firma.
Pluspunten
Duidelijke site, weten waar je aan toe bent.
VerbeterpuntenMeer info over medereisgenoten kan prettig zijn.
t meer/betere uitleg bij de leeftijd vermelding.
Pluspunten
Overzichtelijke site, duidelijk, transparant over de kosten, in delen betalen, originele vakanties en goed inspelend op mensen die jong en alleen zijn maar wel een leuke vakantie willen.
VerbeterpuntenVertrektijd vanuit Nederland direct vermelden (kan ik alleen beoordelen voor de vakantie die ik heb geboekt). Ik moet eerst naar Enschede reizen en het is handig te weten of ik dan een hotel moet regelen (de nacht ervoor) of in de ochtend op de dag zelf er naartoe kan reizen. Eigenlijk heb ik verder weinig kritiek.
Pluspunten
Fijn dat je de leeftijd kan zien van de mensen die er mee gaan zo heb je een beetje een idee. Staat duidelijk beschreven wat je allemaal gaat en kan doen.
VerbeterpuntenPrijzen voor een singlereis zijn best wel hoog vergeleken bij een losse reis. Misschien kunnen jullie daar iets aan doen. Ik heb een reis geboekt naar Turkije. Ik zag dat het hotel kwalitatief niet goed werd beordeeld op verschillende sites. Ook het eten werd niet aanbevolen, dat vond ik wel erg jammer! Dat hield me enigzins wel tegen. Aangezien ik graag weg wilde heb ik toch besloten om te gaan. Misschien kijken of jullie ook wat ' beter beoordeelde hotels' in jullie aanbod kunnen krijgen.
Pluspunten
Zeer leuke aanbiedingen voor singels, en ook nog ontzettend mooie reis programma's waar bij je naar spectaculaire locaties gaat waar je niet zo snel aan denkt. Wat ik ook goed vind heeft met de service te maken, ik werd namelijk gebeld kort na mijn boeking, met het verhaal dat ik de enigste 'jongen' in het reisgezelschap ben of of ik dat vervelend zou vinden, ik zei nee hoor helemaal niet ! Maar toch bedankt voor het melden hier van. Dus dit bedrijf houd wel degelijk rekening met de boekers dat ze weten waar en met wie ze heen gaan met een goed gevoel. Twee mooie positieve punten toch ? :)
VerbeterpuntenN.V.T.
Pluspunten
Positieve is dat je de groeps-samenstelling van te voren kan inzien
Pluspunten
Veel keus in reizen. Betrouwbaar. Duidelijke site. Leuk dat alle activiteiten en planning van de reis al zo goed staan beschreven. Leuk dat je kan zien welke kandidaten, geslacht en leeftijd er aan de reis gaan deelnemen.
VerbeterpuntenMeer duidelijkheid over eisen van de reis. (verplichte of aangeraden spullen om mee te nemen). Meer informatie over wanneer het geld (ook hoeveel geld) er betaald moet worden. En wanneer er uiterlijk word verteld dat de reis doorgaat omdat er wel/niet genoeg aantal deelnemers zijn.
Ik heb single reizen via internet gevonden en dit is de eerste vakantie via single reizen. Ik kan dus verder nog niet oordelen.
Pluspunten
Duidelijk
VerbeterpuntenMeer hotel accommodaties voor jongerenvakanties.
Pluspunten
Leuke vakantie's en vriendelijke mensen als je een vraag hebt krijg je snel antwoord!
14 Almystraat
Oisterwijk 5061 PA