Filtre

Heldere website. Snelle service. Goede producten

Heldere website. Snelle service. Goede producten

Zeer correct , erop tijd

Het persoonlijk contact was, vriendelijk, hulpvaardigen accuraat. Het product is top

deze is echt goeie

Jij moet kopen

Tevreden

Bestelling in de afgesproken tijd geleverd. Ben tevreden met de producten.

geweldig

Ik ben zeer te vrede over de bestellingen die ik plaats , vandaag besteld de volgende dag of de dag erna in huis

No nonsense

Duidelijk en scherp geprijsd, kwaliteit zoals altijd goed

Helemaal top

Snel geleverd zit direct goed

Ruime keuze, goede kwaliteit

Niet netjes

Product besteld rekening wel binnen en gevraagd of ik wil betalen after pay maar nog steeds nik s mogen ontvangen, dus van betalen vind ik nogal overdreven om deze eerst te sturen maar geen bestelde producten geleverd

Doen wat ze beloven .... Top

Ik kan niets anders zeggen ze doen wat ze beloven .... Prijs kwaliteit Top

Snelle levering, Snelle retourafhandeling

BDU Broeken via Bol.com besteld bij Benscore, ondanks dat er een langere levertijd was aangegeven was het toch zeer snel geleverd. Volgens maattabel zou de maat tussen de xxl en 3XL moeten passen, echter pasvorm is voor mij niet comfortabel dat ik beide broeken heb moeten retourneren. Geen nieuwe (ander model) besteld omdat ik momenteel even goed zat ben van het online bestellen waarbij alles fout lijkt te gaan en ik geen zin heb om steeds alles te moeten retourneren. Service van Benscore is echter super, vandaag door PostNL retour afgeleverd bij Benscore, en paar uur later bedrag al teruggestort in mijn Bol.com account. Kunnen andere verkopers een voorbeeld aan nemen. Zal zeker weer bestelen bij Benscore, als ik zeker weet dat de maat goed is.

Altijd goede ervaring met Benscore

In het verleden vaker bestellingen geplaatst. Op vragen komen snel antwoord. Bestellingen snel binnen.

Mooie spullen, maar voor mij geen goede eerste ervaring.

Het is de eerste keer dat ik iets bij jullie bestel. Ik kreeg jullie website door van mijn nichtje. Haar zoontje is op het moment dol op alles wat met camouflage te maken heeft. Hij had een pet uitgekozen. Hij is 7 geworden en het moest dus geen grote pet zijn. Op de website staat dat hij verstelbaar is en dat is hij helaas niet. Zondag wil ik eerst de pet passen, om te kijken of hij wel of niet terug gestuurd moet worden.

Goede kwaliteit producten

We kochten RVS borden en geëmailleerde glazen - goede kwaliteit. Echter de beschrijving van de producten mag wat uitgebreider (bijv.: mag het in de vaatwasser ja/nee).

Goede service, de levertijd viel mee, en qua prijs was het ook goed te doen

Gewoon goed , zoals het hoort

Keurig

Makkelijk te bestellen

Zeer snelle levering, ik ben er zeer tevreden mer Mijn bestelling

Zeer goed.

Goede kwaliteit kleding voor goede prijs en redelijk snelle levering ! Nog geen ervaring met retouneren maar verwacht dat dat ook goed geregeld is en zal er zeker vaker bestellen.

Vlotte service

Bestellen ging vlot. Verzending gebeurde volgens afspraak. Producten zagen er exact uit zoals op de website.

Slechte service

Flut zooi;

Benscore service goed jammer dat leveranciers minder zijn

Ik ontving wat ik verwachtte

Goede spullen

Op tijd geleverd.

Prima uitrusting precies wat ik zocht

What you see is what you get. Goede communicatie tot aan de aflevering van de goederen

goeie service!

Broek besteld met maat via de maattabel gemeten, dit bleek echter niet te kloppen dus broek teruggestuurd en om grotere maat gevraagd en erbij gezegd dat hij wel minimaal een bepaald aantal centimeters moest zijn (volgens de maattabel). Ze hebben het voor het versturen gemeten en dit bleek ook niet te kloppen en keurig het geld weer teruggestort gekregen, klasse!

32 Kompasstraat B

Capelle aan de ijssel 2901 AM