Filtre

Zeer fijn en goede service

Wat ik bestel bij jullie komt altijd netjes Op tijd Daar bedoel ik mee dat ik het altijd snel heb Fijn toppie

Goede service en een groot assortiment snelle levering

goed alleen volgende keer bij afwezigheid een berichtje achter laten bij wie het is afgegeven

Prima.

In November 2 truien besteld. 1 was te groot, teruggestuurd zonder problemen. Kortingscode bij de bestelling gekregen, die gebruikt en trui besteld die wel past. Snel, goed verpakt verzonden.

Uitstekende service

Een goed bedrijf om zaken mee te doen. Dank u zeer dat u zo snel een oplossing heeft kunnen vinden. En dat in deze turbulente tijden van de corona. Mijn complimenten. A. uit Zuid Holland

Top Service

Ik is beetje praten nederlands. Dus huur is duur. danki

Mijn evaring niet best.

Over het product valt niets op aan te merken alleen de bezorging was ver onder de maat ik was niet thuis de bezorging had het pakketje voor de voor deur gelegd uiteraard buiten en aan de straat 1 handig iemand ik had betaald en geen tas want deze zou zomaar meegenomen kunnen zijn ik doe dit niet meer ik heb er geen vertrouwen in dat met zorg met mijn spullen wordt om gegaan.

great

levering op tijd geleverd , voldoet aan de verwachting

Prima verlopen

Makkelijk bestellen en afrekenen. Opsturen had wat sneller gekund, maar uiteindelijk aangekomen

Alles gegaan zoals het moet gaan.

Van bestelling plaatsen tot aan afleveren. Perfect geregeld.

ZEERMOOI EN CORRECT

ZEER MOOI EN SUPER PERFECT ZEKER EEN AANRADER

Super product, uitstekend dienst

Alles perfect verlopen, heel tevreden met mijn aankoop

Grote klasse!

Kwaliteit product zeer goed. Makkelijk om via de p.c te bestellen. duidelijke informatie omtrent product. kortom fijne winkel (ga zo door!)

Mooie site en ook alles keurig en snel geleverd

is gewoon top, alles netjes verpakt en optijd verzonden, en de winkel in Rotterdam is ook top, en medewerkers met ervarig.

verkeerde maat gekregen

Ik had een trui in maat M besteld. Deze kwam wat laat (drukte Sinterklaas) maar de trui was veel te groot. Er stond echter wel maat M in de trui. Heb en terug gestuurd. Koste mij wel 7,50 euro. Heb om een echte maat M gevraagd. Ben benieuwd?

keurig verzorgd

Ik ben helemaal blij met de geleverde jas, uitstekende kwaliteit, alles werd netjes verzorgd. Het enige minpunt was de bezorger van DHL, die iets vriendelijker mag zijn, maar dat is natuurlijk niet de verantwoording van Benscore.

Snel geleverd en gewoon top

Benscore is gewoon altijd goed. DHL als bezorger is bagger

Koop wel vaker bij Benscore online of in de winkel als ik tijd heb. Alleen jammer dat er nog steeds bedrijven zijn die DHL als bezorgdienst hebben. Volgens DHL was ik niet thuis terwijl er geen bezorger heeft aangebeld. Doe mij maar PostNL dan kan je bijvoorbeeld laten bezorgen bij een locatie bij je in de buurt wat veel sneller en klantvriendelijker is.

Snel .goede uitleg. Kwaliteit

Mijn ervaring. Is een super goed kwaliteit goede levering en snel .ook snel antwoord op all mij vragen .dus super

super

super

Geen goed ervaring

Wee t ik nog niet ik heb mijn product nog niet binnen ik vind dit wel lang duren heb ok met jullie over gebeld en ze zeggen geduld hebben

Al twee maal een jas gekocht bij Benscore. Op tijd geleverd en goeie kwaliteit jassen (beide Vintage Industries). Heel tevreden met jassen en leverservice.

Super goed producten kwaliteit. Min punt eticket Made in China Top service.

32 Kompasstraat B

Capelle aan de ijssel 2901 AM