Super snelle levering.

Het is een bedrijf waar ik heb gewinkeld tijdens de Dump 2000. Ze zijn erg behulpzaam voor hun klanten. Voor elk budget worden kwaliteitsproducten verkocht. En ik kan op Ben Score veel producten vinden die ik op normale plaatsen niet kan vinden (vooral broeken). Daar ben ik erg blij om. Ik heb zelfs laarzen gekocht voor mijn familieleden. Ze maken er allemaal heel veel gebruik van. Zelf shop ik al graag bij Ben Score . Aanbevelen? , 100% JA

prima service

prima service

goede service, snelle levering top

goede service, snelle levering top

Bestelling terug gestuurd

Ik had blackstone bergschoenen besteld voor mijn werk toen ze binnen kwamen wist ik pas hoe zwaar ze waren en heb ze terug gestuurd

Prima kwaliteit/prijs verhouding

Goede communicatie

Prima bedrijf en snel antwoord op je mail.

Snelle levering van mestins

Product is conform bestelling en tijdig geleverd.

Vlotte levering

Jammer dat er geen kleinere maten waren van M-L-XL

Snel en goed

Makkelijk en sneel besteld en geleverd

Snelle en nette service Pakketje was netjes verpakt en ruim optijd Hier dan ook een tevreden klant!

snelle en goede service!

Contact opgenomen, verliep heel vlot en goed. Fijne communicatie alsook vriendelijk personeel, Doe zo verder

Super snel is alles geregeld , fijn dat het bestelde op voorraad was.

Snel gehandeld , goede kwaliteit en perfect geregeld door de pakket dienst.

Uitstekende service!

Deze shop heeft een uitstekende klantenservice, heel blij mee hoe ik ben geholpen nadat er een foutje zat in mijn bestelling! Reageren super snel en super vriendelijk op mijn vraag en verzenden het ook nog eens direct, zonder enige moeite. Heel erg blij mee, zal deze webshop zeker aanbevelen!!

Het product viel een beetje tegen maar dat was navenant aan de prijs. Verder snelle levering en goed verpakt.

prima spullen

Soms gaat het mis met bezorgen, maar ligt niet aan het bedrijf. Kwaliteit is naar verwachting.

zeer goede ervaring

snelle levering en goede prijs. bovendien goede kwaliteit

De schoenen pasten helaas niet maar moest de retourzending zelf betalen.

De schoenen zijn snel geleverd helaas waren ze mij te groot. Waar normaal geen kosten worden gevraagd voor retour zenden koste dit mij 7.65. Op 28 juli retour gezonden na 9 dagen nog geen geld terug ontvangen.

Snelle levering goed product

Doe al jaren producten kopen bij benscore en ben zeer tevreden Ga zo door.

Snelle levering. Goed product ( dry sack 45 liter ), aantrekkelijk geprijsd.

nooit ontvangen helaas

nooit ontvangen adres klopt altijd iemand aanwezig

Zeer snelle levering

Altijd op tijd geleverd

Snelle service en kwaliteit is goed.

Ik ben tevreden.

32 Kompasstraat B