Goede website en prima levering

_

kan beter

ik heb 359796zwarone besteld maar is maar 1 maat van , afmeting er van was op de site niet te vinden op de site , maar zoals verwacht te klein is van een telefoon van afmeting nokia 3310 , daarna zijn ze alleen maar groter geworden behalve de 359796zwarone , tijd voor een verbetering , telefooons van tegenwoordig past er niet in

prima !

Snelle levering.

Heel goed.

Goed geholpen door de ervaren klantenservice.

Het zal goed zijn

Het is nog een beetje vroeg om een oordeel te geven ik heb mijn pakket nog niet ontvangen . Maar ik geloof dat ze er mee bezig zijn.gr jan giebels.

Goed product

Goede service en superkwaliteit

Goede service en kwaliteit zoals verwacht en omschreven

ruim aanbod met schappelijke prijzen

Bij veel artikelen staan duidelijke specificaties, alleen jammer dat bij omruil of retour zenden verzendkosten betaald moeten worden. Verders duidelijke overzichttelijke website

ik ben erg tevreden

alles prima verlopen

excellent

excellent

Super snelle levering en dat wat ik besteld heb...goede kwaliteit

Super snelle levering en dat wat ik besteld heb...goede kwaliteit

service ok, alleen geen factuur ontvangen

ik mis de factuur voor mijn administratie, verder produkt en snelheid van leveren prima

Goed product.

Ik had het snel en ze zitten goed.

Super webwinkel

Goeie service, snel antwoord op je vragen, prima kwaliteit schoenen.

Tevreden met de geleverde artikelen

Tevreden!!

goed op 1 ding na

De bestelling wordt netjes afgeleverd. er is 1 ding dat wat mij betreft beter mag. er zit een groot gat (aantal dagen) dat klant bericht krijgt van de vervoerder. Dat leidt tot onzekerheid of het uberhaupt in behandeling is genomen. Voorstel om klant meer op de hoogte te houden van status bestelling. voorkomt ook vragen van de klant.

Prima geen klachten

Prima geen klachten

Tevreden over mijn product

Tevreden, vriendelijke medewerkers. Verzenden duurde wat langer had liever met postnl volgende dag thuis gewild. Product was top!

Top & snel

bestelling netjes en snel in huis. Paste niet maar moet zelf retourkosten betalen.

Ik heb een artikel gekocht wat 49,95 euro kost, dus ik moet verzendkosten betalen. Mmm, 0,05 cent? Het past niet dus wil ik het retourneren, dan moet ik weer verzendkosten betalen. Dat vind ik niet heel fijn als klant. De schoenen die ik gekocht heb zijn wel mooi en zien er prima uit.

Slecht

Geld teruggestort gekregen omdat artikel niet meer leverbaar was

Betrouwbaar

Altijd degelijke producten, dit is een van mijn favoriete online winkels

Snel, duidelijk en goede kwaliteit

Ik heb mijn bestelling in een drukke tijd besteld en toch binnen een week binnen. Toen ik een paar vragen had werden deze netjes en vriendelijk beantwoorden. De producten die ik binnen heb gekregen zijn van een prima kwaliteit en passen ook goed.

professionele adviezen

de website is overzichtelijk, makkelijk te bestellen en te betalen. tevens beschikt de firma over professionele medewerkers die mij zeer goed heeft geholpen met de beslissing van mijn aankoop Echt een aanrader. Ik ben al 3,5 jaar zeer tevreden

32 Kompasstraat B

Capelle aan de ijssel 2901 AM