Retour gedaan niet wat ik dankt
Snelle levering.
Een paar sokken besteld voor een redelijke prijs. Twee dagen later werden ze afgeleverd.
Vriendelijk personeel altijd goed geholpen
betrouwbaar
Tevreden over bestelling en levering
snel geleverd, goede producten
Mijn vrouw is de bestelling op wezen halen op het filiaal Kortehoogstraa.En zij is perfect te woord gestaan.
Ze doen wat er in hun advertentie staat. Prijs en kwaliteit heel goed. Was zo tevreden dat ik er gelijk weer een bestelling achteraan heb gedaan.
goed duidelijk
Echt een prima onderneming had een artikel terug gestuurd wat al betaald was Binnen 24 uur mijn geld keurig terug gekregen Mijn ervaring is dat als je iets on-line koopt en niet goed is je maar moet hopen wanneer je het geld terug krijgt
Bestelling kwam heel snel binnen helaas niet de juiste maat ( mijn schuld ) Spullen direct terug 2 juni nooit meer iets vernomen wel betaald Dus mijn advies keurig bedrijf maar nooit vooraf betalen ze hebben ook de mogelijkheid om achteraf te betalen inmiddels excuus mail gekregen blijkt dat DHL een fout heeft gemaakt dus al met al keurig opgelost
Beste Ron, Bedankt voor uw review. Helaas blijkt uw beoordeling onvoldoende te zijn en zijn wij natuurlijk direct een onderzoek gestart n.a.v. uw reactie. Wij hebben u op 15 juni per email geïnformeerd over de verwerking van uw retourzending. De ruiling is toen kort daarop naar u verzonden en het bedrag van het artikel welke u geretourneerd had hebben wij direct op uw bankrekening teruggestort. Omdat u aangeeft nooit meer iets te hebben vernomen zal onze bevestiging waarschijnlijk per abuis in uw spam terecht zijn gekomen, waarvoor excuus. Omdat u ook te kennen geeft dat u de ruiling nooit heeft ontvangen zijn wij via de track & trace van DHL even op onderzoek gegaan. DHL geeft aan dat het pakket van de ruiling niet is afgeleverd omdat het adres onbekend zou zijn. Heel vreemd omdat dit hetzelfde adres is als wij gebruikt hebben bij uw eerste bestelling. Helaas blijkt het momenteel tijdens de corona tijd wel vaker mis te gaan bij DHL. Ze hebben het erg druk en zijn bezig om hun achterstanden weg te werken. U zult hopelijk begrijpen dat wij hier helaas geen invloed op hebben. Volgens DHL kon het pakketje dus niet worden afgeleverd en komt deze weer retour afzender, naar ons dus. Hopelijk hebben wij hiermee aangegeven dat het in dit geval echt overmacht is omdat wij afhankelijk zijn van DHL. Indien gewenst zullen wij het pakketje alsnog naar u verzenden nadat wij deze weer retour hebben ontvangen. Tevens hopen wij dat u na het lezen van deze reactie u uw beoordeling wilt aanpassen. Klanttevredenheid staat bij ons namelijk erg hoog in het vaandel en zullen er alles aan doen om iedere klant tevreden te stellen, dus ook u! Wij hopen op uw begrip wachten met belangstelling op uw reactie. Mvg. Benscore.com
Ursprüngliche Bewertung
Contact gehad ze waren erg klantvriendelijk en de levering was snel bezorgd.
Ik heb m.n bestelde boots ontvangen en 3 dagen ingelopen . Ze zitten erg goed en stevig en qua matriaal gewoon perfect. Mocht ik weer iets nodig hebben zal ik weer via Benscore kiezen.
Snel goed
Bestelling was snel binnen Dank hiervoor
zeer positief
Artikel kwam iers later dan verwacht waarna ik een handgeschreven verontschuldiging aantrof op de bon. Telefonisch contact verliep ook uitstekend!
Zeer goede en snelle levering
Online wordt je goed geholpen als je vragen hebt. Snelle levering en goede kwaliteit!
Netjes verpakt en op tijd geleverd.
Duidelijk en goede afspraken kunnen maken En vooral rob heeft tijd voor mij gemaakt. Zeer goede en nette man die Rob van Dijk Eerlijkheid staat voorop en dat was rob. Dat heeft mij ook over de streep getrokken
Bestelling van mijn jack was de volgende dag al binnen. Supersnel. Bleek na een paar dagen een klein mankementje aan te zijn. Ik mocht het laten herstellen bij een kleermaker en de nota indienen. Werd dezelfde dag al terugbetaald. Hele goede en correcte service.
Artikel was zoals beschreven. Alleen ging Ik af op de revieuws dat de laarzen nogal klein uitvielen en een maatje groter beter zou zijn. Helaas vallen de laarzen zo groot uit dat mijn zoon er eigenlijk niet met fatsoen mee kan lopen. Das erg jammer.
Mijn bestelling is aangekomen, 10 dagen duurde het ik vond dat wat lang.
Beste B, Opaki, Bedankt voor uw beoordeling. Wij vinden het echter natuurlijk jammer dat uw beoordeling onvoldoende is. Wij hebben uw bestelling vrijwel direct verzonden waarna u van ons een track & trace code heeft ontvangen om uw pakket te kunnen volgen. Omdat het pakket naar Polen verzonden moet worden duurt dit altijd wat langer dan een binnenlandse zending. Wij hebben het verzonden via DHL welke het in dit geval overdraagt aan Deutsche Post. Helaas kunnen wij niet aangeven hoelang het duurt voordat uw pakket in Polen aankomt. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de track & trace code. Hopelijk komt uw pakket spoedig bij u aan en ontvangen wij misschien alsnog een voldoende als beoordeling. Alvast bedankt en veel plezier met uw aankoop. Mvg. Benscore.com
Ursprüngliche Bewertung
Ik wacht nu één week op mijn bestelling en vind het prettig dat Ik op de hoogte gehouden wordt waar mijn bestelling is. Zodra ik de bestelling in huis heb kan ik u meer laten weten. Polen is de bestemming.
32 Kompasstraat B
Capelle aan de ijssel 2901 AM