Gebeld een goed customer care

Retour gedaan niet wat ik dankt

Snelle levering.

Een paar sokken besteld voor een redelijke prijs. Twee dagen later werden ze afgeleverd.

Goed en altijd vriendelijk geholpen

Vriendelijk personeel altijd goed geholpen

betrouwbaar

betrouwbaar

Tevreden

Tevreden over bestelling en levering

hartstikke tevreden

snel geleverd, goede producten

Ben ook regel matig in de zaak op de korte Hoogstraa geweest.

Mijn vrouw is de bestelling op wezen halen op het filiaal Kortehoogstraa.En zij is perfect te woord gestaan.

Ze doen wat er in hun advertentie staat. Prijs en kwaliteit heel goed. Was zo tevreden dat ik er gelijk weer een bestelling achteraan heb gedaan.

goed behulozaam

goed duidelijk

Keurig bedrijf

Echt een prima onderneming had een artikel terug gestuurd wat al betaald was Binnen 24 uur mijn geld keurig terug gekregen Mijn ervaring is dat als je iets on-line koopt en niet goed is je maar moet hopen wanneer je het geld terug krijgt

Na klacht prima opgelost

Bestelling kwam heel snel binnen helaas niet de juiste maat ( mijn schuld ) Spullen direct terug 2 juni nooit meer iets vernomen wel betaald Dus mijn advies keurig bedrijf maar nooit vooraf betalen ze hebben ook de mogelijkheid om achteraf te betalen inmiddels excuus mail gekregen blijkt dat DHL een fout heeft gemaakt dus al met al keurig opgelost

Klantvriendelijk en snel

Contact gehad ze waren erg klantvriendelijk en de levering was snel bezorgd.

Mooie en stevige boots

Ik heb m.n bestelde boots ontvangen en 3 dagen ingelopen . Ze zitten erg goed en stevig en qua matriaal gewoon perfect. Mocht ik weer iets nodig hebben zal ik weer via Benscore kiezen.

Snel goed

Topaflevering

Bestelling was snel binnen Dank hiervoor

zeer positief

zeer positief

Klantgericht

Artikel kwam iers later dan verwacht waarna ik een handgeschreven verontschuldiging aantrof op de bon. Telefonisch contact verliep ook uitstekend!

Zeer goede en snelle levering

Uitstekende service

Online wordt je goed geholpen als je vragen hebt. Snelle levering en goede kwaliteit!

Netjes op tijd

Netjes verpakt en op tijd geleverd.

Duidelijk en goede afspraken kunnen maken En vooral rob heeft tijd voor mij gemaakt. Zeer goede en nette man die Rob van Dijk Eerlijkheid staat voorop en dat was rob. Dat heeft mij ook over de streep getrokken

Topbedrijf!

Bestelling van mijn jack was de volgende dag al binnen. Supersnel. Bleek na een paar dagen een klein mankementje aan te zijn. Ik mocht het laten herstellen bij een kleermaker en de nota indienen. Werd dezelfde dag al terugbetaald. Hele goede en correcte service.

Stoere laarzen.

Artikel was zoals beschreven. Alleen ging Ik af op de revieuws dat de laarzen nogal klein uitvielen en een maatje groter beter zou zijn. Helaas vallen de laarzen zo groot uit dat mijn zoon er eigenlijk niet met fatsoen mee kan lopen. Das erg jammer.

Mijn bestelling is aangekomen, 10 dagen duurde het ik vond dat wat lang.

32 Kompasstraat B

Capelle aan de ijssel 2901 AM