Artikel op tijd geleverd en netjes verpakt. Contact klantenservice was goed, netjes en vriendelijk te woord gestaan door de medewerker.

Geen bijzonderheden

E-shop

enigszins onontwikkelde e-shop en niet erg goede communicatie met de klant

Goeie service

netjes en correct

TOP!!

Geweldige personeel en snelle betrouwbare service!! Bestel nergens anders dan bij BENSCORE!! Aanrader!!!

Snelle en adequate levering

Betrouwbaar en snel reagerend op emails.

Gewoon goed en betrouwbaar!

Goed product, snel geleverd.

Ik heb onlangs een paar sniper boots met rits aan de zijkant besteld. (Scheelt zoveel tijd met veteren!) Had deze supersnel binnen gekregen en loop er nu elke dag met veel plezier in. Aanrader!

awesome

goede service snelle levering

Goede artikelen voor een leuke prijs

Goed en niet duur

Ik ben al bijna 8 jaar klant Maar nu ben ik teleurgesteld.

Hoodie was met schade. De jas kwam in een andere kleur. Eerder bestelde schoenen en die waren ook defect

netjes gekregen wat ik bestelt heb

goeie kwaliteit kleding en precies wat er op de site staat gekregen

Retourneren ontzettend onduidelijk!

Kan verbeterd worden, echt te onduidelijk hoe je artikelen moet retourneren.

Goedde service

Goedde kwaliteit spullen.

Goed en correct geleverd

Product besteld en correct geleverd

Prima gegaan de bestelling en product ook prima!

Positief

Makkelijk te bestellen, levering op dag 5. Dat zou wel sneller kunnen maar voor de rest geen klachten. Mooie duidelijke website.

Snel geleverd, prachtige jas

goed spul, duidelijke site en prima levering

Al vaker spulletjes besteld en altijd prima in orde. Nu was het me niet helemaal duidelijk hoelang de levertijd was. Na een belletje wist ik het en levering netjes ontvangen, zoals besteld.

Zeer tevreden over de webshop, levering en het artikel.

Retourneren

Snelle levering alleen retourneren is nog van vroeger. Geen retour verwijzers alleen een adres. Via DHL ontvangen maar terugsturen lukte niet via DHL. Teruggestuurd met PostNL en kosten voor mij. Dat is erg jammer. Wacht nu op andere maat en het resterende geld.

artikel zoals omschreven

Het enige was dat ik een aantal dagen moest wachten , maar dat ligt vermoedelijk bij de koerier . dus geen vlotte bezorging .

32 Kompasstraat B

Capelle aan de ijssel 2901 AM