Hartstikke Goed!

De eerste keer dat ik iets bij Benscore bestelde en het is allemaal goed gegaan,mijn bestelling was netjes op tijd en tiptop in orde.

Service en website prima

Het maken van de bestelling ging helemaal oke, de berichtgeving ook helemaal goed. Helaas kwam het niet tot leveren, omdat het product niet meer voorradig was of niet geleverd kon worden. Jammer.

Retour nog niet terugbetaald

Tot nu toe geen teruggave van mijn retour het groene kinderjack

Krijgt 5 sterren als mijn retourzending en ruiling goed gaat

Levering prima. Mooie broeken besteld. Helaas 2 daarvan iets te groot en 1 vond zoon niet mooi van kleur. 2 retour gedaan, met de vraag om 1 in een kleinere maat op te sturen en 1 geld terug. Tot op heden niets gehoord. Is meer dan een week geleden. Als dit goed wordt afgehandeld heb ik niets te klagen. Supermooie broeken, staat heel stoer. Valt wel groot. Mijn zoon is 1,95 meter en maat S paste prima qua lengte.

Maken hun beloftes waar.

Eerlijke prijs voor goed materiaal.

als iets niet past,moet je betalen voor de retour.

Ik heb een broek besteld bij Benscore waarvan ik 9,99 euro verzendingskosten moest betalen.De broek was te groot,ik wil ze terugsturen en ik kan 13,05 euro neertellen.Besluit:de verzendingskosten kosten méér dan de broek die ik heb besteld.

Zakelijk prima. Bezorging wardeloos.

Pakketje in verkeerde brievenbus gedaan dus geen juiste berichtgeving, dat het afgeleverd was. Door goede buren dit opgelost, maar twee dagen later.

Topservice

Hemd snel ontvangen, snelle afhandeling.

Netjes

Wel iets trager als andere postorder bedrijven na 4 dagen werd mijn bestelling verstuurd.. bij vragen wordt je netjes geholpen.

Prima service.

Mooie artikelen en een prima service.

Onprofessioneel en niet geheel klantbindend

Twee keer meerdere artikelen besteld en geleverd gekregen. Beide leveringen was oa. een commandotrui zwart met v-hals. Geleverd artikel was beide zendingen blauw en niet zwart, op de verpakking staat zelfs 'blauw'. Commentaar van Benscore, wij hebben de zendingen uitbesteed en soms gaat er wel eens iets mis. Bijgeleverde bestelbon geeft duidelijk 'zwart' aan. Waar gaat het dan mis?

Ga zo door

altijd betrouwbaar met levering

jaren lang pullen gekocht, op tijd, beste kwaliteit en snel

Elke keer weer tevreden!

Al vaker wat besteld bij Benscore, en elke keer weer uitermate tevreden.

Goede service, snel en duidelijk antwoord op mijn vraag, en mooie artikelen.

Nog niks ontvangen

Heb besteld betaald en een week later nog niks gehoord of gehad

Heb niets ontvangen.

Ik heb nog niets ontvangen.. Het is wel van mijn rekening gegaan. Ik verwacht het alsnog een komende dagen? Heb geprobeerd om het te tracen maar dat lukte niet, nr wordt niet herkend. Ik heb dus geen idee hoe het zit.... Moest wel n score en zo invullen, daarom is t nie al te best. Misschien interessanter om die beoordeling pas op te sturen als de schoenen geleverd zijn?

Verschillende maten

De twee paar handschoenen die de zelfde maat hadden moeten zijn waren als je ze op elkaar legde twee centimeter verschillend een paar dus duidelijk te klein. Deze zaten ook in een kapot plastic zakje gefrommeld zijn bij de buurjongen toch nog goed terecht gekomen ik kreeg ze echt niet aan. Verder snelle levering wel blijf ik mij verbazen dat DHL zowel in de middag als op de zelfde dag s’avonds bij mij bezorgde. Dit gebeurt regelmatig. Ik blijf bij Benscore terug komen want waar gewerkt wordt vallen spaanders.

Mijn spullen netjes verpakt en op tijd geleverd

Maten kleding kloppen en netjes verpakt Desondanks de drukte toch snel geleverd

Slecht

Vooral klanteservice komt iets terug jullie kant op wat maat te groot is wou ik eerst ruilen voor juiste maat maar wil nou gewoom me geld terug want elke keer als maat noet goed is moet ok maar weer 7 euro betaalen om terug te stuuren en dan ook nog eens bezorgkosten ben net zo veel kwijt bijna als voor het product zelf normaal overal krijg je retour label jullie zijk 1 van de weinige van niet of waar je ook je geld niet terug krijgt geen probleem maar is 1 ste en laatste keer dat besteld heb want kwa lever tijden houden jullie je ook niet aan afspraak en even om me heen gevraagd ben niet de enigste met veel klachten over benscore en de klanteservice

Zie hieronder

Product geweldig precies wat ik me ervan voorstelde. Maar levering met DHL, waardeloos. 3 dagen zitten wachten en dan doorgeven dat ik niet thuis zou zijn

Blij met de hanger!

Blij met de hanger voor mn vest! De hanger voor tactische vesten is een solide hanger en maakt het transport makkelijk. Door een fout heeft het even geduurd, maar enorm blij mee.

Topservice

Benscore levert snel en het product is zoals het hoort. Helemaal top

Snelle service en goede kwaliteit

Een snelle service en het is een goede kwaliteit broek!

Na contact te hebben gehad werd ik goed geholpen over verloop van de zending.

32 Kompasstraat B

Capelle aan de ijssel 2901 AM