Kleuren zijn anders dan in het echt jammer

Dat is t

Superservice

Goed geholpen en ontzettend vriendelijk. Snelle reactie op mail

Levering niet compleet

Levering niet compleet. Pakbon vermeld andere aantallen. Nu er weer achteraan gaan om alsnog alles te krijgen. Maar eind goed al goed een snelle actie van Benscore en de spullen zijn onderweg/ worden nageleverd :-)

Tevreden met me artikelen

Ik vind de kwaliteit van de broeken heel fijn en goed. Echter is me al 2x overkomen dat de riem stuk gaat van de broek, dat is dan wel wat minder maar voor de prijs van 30 euro en het vaak dragen van de broek vind ik het dat wel waard!

Jacket voor mij

Vroeger had daar militaire vliegbasis.

Top Service

Op zoek naar een legerbroek, hier gevonden. Website gaf bij de broek aan een maat kleiner te bestellen, heb ik gedaan, broek past perfect! Kan hem stellen aan de achterkant en valt goed. Kwam snel binnen. Echt top.

Goed bedrijf

Ik heb al meerdere keren bij dit bedrijf besteld, en naar tevredenheid. Bestellingen worden in mum van tijd verstuurd en bezorgd.

Houd 1 ster over omdat er altijd iets beter kan maar kan dat nu niet bedenken. Dus prima

Goed telefonisch contact. Snelle levering, zonder teleurstelling. Heb niet bij Boll.com bestelt omdat ik begreep dat langs de direkte weg jullie minder kosten hebben. Heb daar tot nu , voor wat mezelf betreft , geen spijt van. Had alleen meteen handschoenen bij de jas moeten bestellen ivm de verzendkosten. Even wennen.

Goed en snel afgehandeld

Goed en snel afgehandeld

Snelle levering, goede kwaliteit

Duidelijke beschrijving, snelle levering en prima kwaliteit!

Prima en snel

top

snel,keurig en juist.

Mijn ervaring met Benscore was goet.

zeer snelle bezorging.

Pasvorm handschoenen blijft moeilijk. De kleur als zwart omschreven blijkt meer blauwgroen te zijn.

Super fijn geholpen

Perfect geholpen door de medewerkers van het magazijn.

Benscore for ever.

Always good.

Jammer dat de winkel weg is. Was leuk om rond te kijken voor leuke Rotterdam artikelen en even snel een buitenlandse vlag te halen.

Goede en snelle levering

Snelle levering in goede verpakking. Top service.

Goed bereikbaar. Mogelijkheid om artikelen op te halen voor het geval het direct nodig is.

Bestelling is goed verstuurd .

Alles is netjes overgekomen. Perfecte handschoenen . Zeer goede lantaarn .

prima service!

prima service!

Goed geregeld

Super blij met mijn aankoop.

super goed

goede web winkel en snelle levering

Hele leuke jas

En past overal bij

Keurig bedrijf

Al vaker besteld,mooie winkel met veel keus en goede producten.

32 Kompasstraat B

Capelle aan de ijssel 2901 AM