niet zo tevreden.

Productafmetingen kloppen niet. Werd voorgesteld als 240cm breed, was slechts 180cm. Ik bestelde 300cm lengte en kreeg slechts 240cm toegestuurd. Mag wel wat correcter. Mvg Geert

Snel aangekomen in goede verpakking en de broek is mooi afgewerkt. Ben er zeer tevreden mee.

Nog geen producten mogen ontvangen.

Vorige week een bestelling gedaan maar helaas nog niets mogen ontvangen en nog geen informatie gekregen over een mogelijke bezorgdatum.

Goed, snel & duidelijke communicatie.

Goed, snel & duidelijke communicatie. Alleen heb ik zelf vraagtekens bij de maat tabel die bij de broek stond die ik had besteld. Een S besteld maar mijn broer die XL draagt normaal zou deze nog te groot zijn. Gellukig kon ik hem snel retour sturen en krijg ik een kleinere terug.

Goede service matige verzending

service is wel prima verzending duurt nog al lang

Zoals altijd snel en betrouwbaar

Geen gelul, geen gedoe. Bestellen en klaar. Je krijgt waarvoor je betaald. Persoonlijk: ik bestelde kleding een maatje te klein. Over ruilen doet Benscore niet moeilijk....ik doe niet moeilijk over een paar kilo afvallen. Dus: ik houd het maatje te klein en stuur terug een paar kilo overgwewicht.

Altijd perfect

Mooie producten, altijd snelle levering.

Niet betrouwbaar

Na een vlag te hebben besteld moest ik een week wachten voor ik hoorde dat Benscore toch niet kon leveren.

Ben score zelf zal prima zijn, alleen DHL niet

Pakket zou binnen vier dagen verstuurd worden,DHL is nog steeds niet geweest dus bestelling nog niet ontvangen.

Had 1 artikel die re groot was ..en binnen 3 dagen was het juister artikel er Top

Minder

De retourzending zelf betalen is niet meer van deze tijd. Ik had 2 maten handschoenen besteld omdat voor mij niet duidelijk was welke zou passen. Dus dan gaat er één retour. Dat ik die retour zending dan zelf moet betalen is slechte service. De artikelen zijn wel van goede kwalitieit.

Verzenden duurt iets langer. Voor de rest is prima winkel kleding voor de beveiliging en nog veel meer.

Goed.

Het pakketje kwam de volgende dag. Snel dus. Na retourzending ivm te groot besteld na een week het juiste produkt. Wel jammer dat je bij omruilen dan zelf de retourkosten moet betalen.

Niet optijd

Niet optijd verzonden, ik stuur het terug als ik het nog ga ontvangen. Heb nu ergens anders besteld en is gelijk volgende dag thuis.

Goede prijs / kwaliteitverhouding

Uitgebreid assortiment. Als je geen modefiguur bent en goede spullen voor een correcte prijs zoekt is Benscore een goede mogelijkheid.

Helemaal goed

Product als omschreven. Snelle levering.

Bevredigend.

Positief: 10% aanbiedingen. Negatief; Digitaal te betuttelend. Digitaal te langzaam op het gewenste artikel uitkomend.

Levering was een hele dag te laat en tracking systeem bleek onberekenbaar.

matig

Jammer van de Nomex handschoenen

Vlotte levering, jas in prima staat. Helaas waren de Nomex handschoenen dit niet. Deze kwamen wss uit de kelder ergens verborgen in een schimmelhoekje. Er waren zwarte schimmelplekken op de handschoenen en ze roken bijzonder muf. De wasinstructies op papier in het zakje was volledig bruin en verpulverd.

Dag later geleverd dan gezegd maar wel tijd. En met een persoonlijke boodschap dat veel goed maakte!

Perfecte broek

Prima producten

Prima producten van goede kwaliteit.

Goede kwaliteit Snelle service Word goed geholpen Er zijn geen enkele minpunten

Prima, goede service, mooie kwaliteit

Prima service, mooie kwaliteit

Very satisfied client!!!

Thank you so very much to everyone!!! You guys are the best!!! Quick service with excellent prices!!!

32 Kompasstraat B

Capelle aan de ijssel 2901 AM