snelle correcte levering aan correcte prijs

De prijs was correct. Levering gebeurde volgens beloofd leveringstermijn en was goed verpakt

Gewoon niet prettig

Retouren moet ik betalen terwijl ik ook al verzendkosten betaal

Super goed

De broek zit super mooi en het kwam op tijd binnen!

Snelle levering..

Snelle levering, goede updates.

Super snelle service

Makkelijke website en super snelle service

Altijd correcte vlugge levering

Vlugge levering, steeds verzorgd en netjes afgeleverd

Snelle levering, goede communicatie

Mooie magnums gekocht. Makkelijk bestellen, snelle service,

Goeie en snelle service

Gewoon perfect

Juiste beschrijving bij de artikelen en snelle levering. Niets te klagen.

klantvriendelijk en snel

één klein min-puntje: ik had een baret besteld maat 58. Bij thuiskomst bleek het een maat 57 te zijn. Al;s het mogelijk is zou ik deze baret nog een keer willen ruiken voor de juiste maat. Verder: prima service! met vriendelijke groet, Jes Kaihatu

Goede ervaring

Gekregen wat besteld is. Bleek goede productomschrijving

Goede, snelle en vriendelijke service.

Artikelen van goede kwaliteit.

snelle levering en goede materialen

Zoals omschreven en op tijd bezorgd. Erg tevreden

Dik in orde!

Snelle levering. Prijs - kwaliteit verhouding zeer gunstig.

Verzending duurt lang

Het duurt lang voordat de webshop de producten verzend. Verder wel van goede kwaliteit, niks te klagen.

Een mooie winkel waar je alles kan vinden!

Ik vond het altijd leuk om in de winkel te komen kijken maar nu doe ik dat online. De levering was goed, alleen jammer dat de website aangaf dat de schoenen die ik had bestel op voorraad waren maar uiteindelijk toch eerst uit Duitsland moesten komen waardoor de levering veel langer duurde. Kan gebeuren.

Fijne klantenservice!

Ik had 3 broeken besteld, waarvan 2 de verkeerde maat. Nadat ik deze terug had gestuurd en nieuwe had gekregen, bleek er toch een weer de verkeerde maat te zijn. Uit coulance een retourlabel gekregen zodat ik hier niet nog eens voor zou hoeven te betalen. Ik werd snel en fijn geholpen! Super bedankt!

Levering zoals het hoort en producten zijn goed

De schoenen waren snel binnen! Totaal niks op aan te merken.

Goede spullen en snelle levering

Een snelle levering en goede artikelen voor een mooie prijs

De bestelling is goed aangekomen, heel snel en goed.

Uitmuntend

Jammer dat de winkel het niet heeft gered

Jammer

Jammer mooie jas 3×xl valt als xl dus terug gestuurd zet erdan bij dat hij klein valt zonde van de tijd en het versturen

slecht

Maatvoering van bestelde broek klopt niet. Al mijn broeken hebben maat 34 dus maat 34 besteld. Broek valt veel kleiner, komt overeen met maat 30 van mijn zoon. Vervolgens moet ik betalen voor de retourzending. Hier bestel ik dus nooit meer wat.

32 Kompasstraat B

Capelle aan de ijssel 2901 AM