Goed verpakt, snel verzonden, prima prijs.

Goed!!! Snelle levering

prima zo altijd

prima website , prima levering perfecte spullen , snel en betrouwbaar goed outdoor assortiment

Ik heb een prima ervaring met Benscore

Alles ging okay, levering op tijd etc

Geleverd wat ik verwachtte

De spullen die ik besteld had, voldeden aan de verwachting.

Benscore is al jaren mijn betrouwbare webshop

altijd alles goed voor elkaar,en eenartikel niet voorradig van de bestelling,dan wordt dat bedrag teruggeboekt met aangepaste factuur.. zeker een aanrader voor bestellingen.. Thanx Benscore..

Precies wat ik zocht

Het duurde even voordat ik het ontving. Maar het was wel dat wat ik echt zocht.

Zeer zeer goed

Heb 2 x per mail kontakt gehad met David. Kreeg netjes reactie op mijn vraag. De polo,s heb ik nog niet ontvangen maar dit zal niet lang meer duren. Dank je wel David, Ik laat jouw weten hoe de polo,s staan Ferry Veldhuizen

Fijne bestel site voor alle werkbenodigheden.

Ik doe vaker bestellen en Benscore heeft goede producten en leveren volgens afspraak en als je hun klanten service belt staan ze je zeer correct te woord. Ik ben blij dat zij er zijn!.

kan beter

ik heb iets besteld en na 4 werkdagen niks gehoord dus moest ik bellen op werkdag 5 en dan horen sorry u had een mailtje moeten krijgen 4 werkdagen max is max en geen 6 dagen dat het geleverd word dit kan en moet absoluut beter want netjes is dit niet dus doe er iets aan

Superfijne snipers

Dit soort kisten droeg ik 'vroeger' ook al en heb ze nu wéér aangeschaft. Zijn heel stevig, goede kwaliteit en absoluut leuk te betalen!

tevreden

Mooi product alleen een dag te laat geleverd maar nog steeds tevreden

Keer steeds tevreden terug!

Enige minpuntje deze keer was de iets langere levertijd, maar voor de rest alles top!!!

Mooie en betaalbare schoenen

Erg blij met mijn nieuwe Sniperboots. Ze zitten heerlijk en heb ze zoals geadviseerd een maatje groter gekocht en dat was een goede keuze. Ik heb er wel zooltjes ingedaan omdat ik zeer smalle voeten heb en de (meeste) schoenen te breed zijn voor mij. Wat ik alleen een klein beetje jammer vond, dat de verzending wat lang duurt. Maar verder is alles netjes en keurig afgehandeld.

Bestelling duurde een paar dagen maar snelle reactie per mail..

Ik ben super blij bedankt

Top spul

Top spul

Kwaliteit

Topproduct dat ik ook nog eens snel in huis had!!

Website makkelijk te browsen. Telefonisch fijn contact. Snelle levering.

Heel goed en snelle reactie en leveringen

Super snelle service

Goede nette service

Schoenen terug gestuurd en alles is netjes afgehandeld. Geld stond binnen enkele dagen op mijn rekening.

Klantenservice

Prima klantenservice werd prima geholpen aan de telefoon

Top kwaliteit en service

Ze hebben gedaan wat ze zeiden.

ze deden en bezorgden wat gezegd en dat komt niet vaak meer voor.

32 Kompasstraat B

Capelle aan de ijssel 2901 AM