Die tas heb ik gelijk weg gegooid wat een vot was dat zeg kun je niet eens een tas noemen

Zeer slecht koop daar nooit meer wat dit tas kun je niet eens een tas noemen

Goede spullen en snel bezorgd

Ik bestel al jaren bij deze site, het is altijd goed!

Simpelweg uitstekend

Ronduit een goede ervaring

Tevreden prijs kwaliteit verhouding

Tevreden prijs kwaliteit verhouding

Netjes geregeld

Mooie spullen en netjes geregeld. Duurt wel lang (4dagen+)voordat het binnenkomt.

is keurig ontvangen

wat ik besteld heb is netjes binnen gekomen

Bestelling was op tijd geleverd en de kwaliteit van de product is uitstekend.

Vragen snel beantwoord en snel geleverd

Vraag over de maten van bush hats werd snel beantwoord. Overzichtelijke site.

Slecht

Ziet er anders uit dan op de foto

Uiterst tevreden

Je wordt er netjes behandeld. Leveren goede kwaliteit. En zijn vriendelijk.

Duidelijke webshop die goed materiaal levert!

Benscore is een duidelijke webshop die goed materiaal levert. Ze zijn duidelijk en snel in communicatie als je vragen stelt (in mijn geval per mail). Aanrader!

Alles is redelijk geregeld.

Het is jammer dat als je iets besteld wat niet juist is. Dat je kosten moet maken om je spullen retour te sturen. Je kunt ook via bol.com bestellen bij benscore. Dan is retour zenden gratis??

Uitstekend nesteling jas

Volgende keer weer wat bestelen

shoppen bij benscore is goedkoop shoppen en produkten zijn van prima kwaliteit

Het shoppen bij Benscore is een prima koopervaring met goede kwaliteitsprodukten en, bij ruiling prima klantenservice

Klasse

Lekker snel geleverd en achteraf kunnen betalen

Blij met de aankoop

Goede kwaliteit en de snelle levering was ook top!

Super jack!

Zeker voor herhaling vatbaar!

Vertrouwd & nu toch online bij jullie kunnen shoppen, correcte afhandeling, snelle levering, de volgende dag al in huis. Ik ben zéér tevreden met mijn artikelen! Hartelijk dank!

Snelle levering, goede kwaliteit/prijs verhouding

Levering is altijd snel. Goed verpakt. De koppels zijn goede kwaliteit. De tasjes voor aan koppel, zijn verschillend van kwaliteit. Sommige slechte drukkersluiting, minder kwaliteit van klittenbandsluiting of de bevestigingsbandjes. Daar zouecht.naar gekeken moeten worden.

Product als voorspeld

Makkelijk bestellen en goede bezorging.

Ik heb de blackstone 530(werkschoenen) gekocht en dit ging gemakkelijk op de website en kreeg gelijk bericht dat de bestelling was geslaagd. Ik had een wijziging door gegeven voor avond levering en kreeg meteen een email dat er een "vertraging" was en nadat het geleverd werd kreeg ik een email dat het bezorgd was. Het is fijn om op de hoogte te blijven met de bestelling. De schoenen zelf zijn stevig, ruim(voor mensen met brede voeten) en zitten meteen fijn. Maar relatief zwaar, tijd zal uitwijzen of ik deze schoenen blijf kopen.

Snel

Snelle reactie op mijn vraag en gewenste product was snel bezorgd.

Klantvriendelijkheid

Goede winkel en klantvriendelijk. U kunt bij hen al advies krijgen voordat u iets koopt. Snelle bezorging.

32 Kompasstraat B

Capelle aan de ijssel 2901 AM