Mooie producten.

Levering tijd is wat langer dan ik gewend ben.

Word geleverd volfen afspraak goede producten mooie boots

Betrouwbaar en goed!

Ze leveren wat je besteld. En is echt kwaliteit! 1 paar miltaire boots rijker! Ik ga zeker meer spullen bestellen!

Ben ZEER tevreden !!

Goede ervaring

Ik heb geen ervaring

Ervaring moet nog komen

Bezorging mag wel wat sneller.

Breed assortiment, niet duur, goede service

Fosco verf bestelling liep voorspoedig. Had per ongeluk verkeerde kleur besteld. Gebeld en geregeld!

uitstekend ik uit onwetendheid 2x gebeld, zeer correcte en duidelijke antwoorden

in afwachting op de afwikkeling van het retour gestuurde artikel zal ik zeker voor een volgende e.v.t. bestelling in principe jullie website bezoeken

Snelle service met de juiste producten

Overzichtelijke site met de juiste aanduidingen en service

Goede webshop

Doen wat ze beloven

Aucun problème

Livraison dans les temps. Produits conformes.

Snelle bezorging. Helaas was de broek te klein. Zeer jammer dat retourneren geld kost.

Leuke spulletjes

Ik draag mijn flog jacket met plezier. Goeie kwaliteit.

No problem

4-5 day waiting isn't so cool but that IS what they say to expect. Products are always high quality. I've bought multiple items over multiple times.

Gelukkig dat het nog kan

Na veel zoeken het juiste artikel gevonden en snel geleverd

We zijn allemaal afhankelijk van het traject van goederen

Na iets besteld te hebben en betaald, Merkte ik dat ik het niet voor de dag van mijn vertrek binnen zou hebben. Nu had Benscore niet twee maar één geleverd gekregen. Mijn vakantie adres doorgegeven en aangegeven dat het niet erg was om op deel twee te wachten voor verzending. Oo de dag van levering kreeg ik het bericht van DHL dat het een dag later zou worden. Maar nu alles correct ontvangen. Pluspunt vindt ik van Benscore de communicatie. Ze reageren op je mail en denken mee....

Helemaal top!

Bestelde producten zijn in goede staat en op tijd geleverd, een vraag over retourneren is duidelijk beantwoord, en de retourzending zelf is snel afgehandeld. Zou hier zeker nog een keer bestellen!

Top materiaal

Goede service, snel bezorgd, kwaliteit

Snelle levering en goede beschrijving

Mooie snelle levering van een goed product.

Goede kwaliteit

Goede prijs kwaliteit verhouding. Klantvriendelijk Goede service Ik beveel benscore aan

De shop voor armyware

Goede kwaliteit

Het product ziet er verzorgd uit.

Als boven

Levertijd door corona erg lang

Mooie kleding, veel om uit te kiezen, prijsen zijn ook prima. Nadeel is dat door de corona het erg lang duurde voordat ik de bestelling thuis had.

Ze doen wat ze beloven binnen 4 dagen je artikel thuis bezorgd

32 Kompasstraat B