top

goede service!

Snelle verzending en kleding van goede kwalititeit! BLIJ MEE

TOP

Je kunt er vanuit gaan dat de maat goed zit en dat je het snel in huis hebt

Goede Service

Pakket was kwijt geraakt bij DHL maar na contact met de klantenservice heb ik een nieuw overall toegestuurd gekregen. + goede bereikbaarheid per telefoon

Mijn dank dat de medewerkers integer zijn.

Bij problemen zijn ze altijd bereid tot een oplossing

Conform verwachting

Bestelling correct uitgevoerd. Favoriete legersokken, zelfde kwaliteit als altijd.

Prompte bediening, scherpe prijs

Prima bedrijf, goed bereikbaar, en doet wat het belooft

vrij lange tijd tussen bestellen en bezorgen

Het bovenstaande is nog tot daarna toe, maar het retourneren? omruilen voor een kleinere maat in mijn geval gaat ook moeizaam en traag. Geen retourlabel, zelf verzendkosten betalen en ruim een week wachttijd!

Alles was goed.

Snel en goed geleverd

Snel afgehandeld en mooi product.

Goede betrouwbare winkel.

Al meermaals iets besteld hier. Altijd de producten snel en netjes gekregen. Ook de track and trace klopte altijd zelfs met brievenbus pakketjes. Als er wordt gezegd dat het in de brievenbus pakketje is dan klopt dit ook wat erg prettig is.

Alles goed

Duidelijke website, snelle levering.

Geweldige service

Kwaliteit en prijsverhouding was uitstekend. Alleen de levering via DHL duurde naar mijn smaak te lang.

uitstekend

het was uitstekend snel bezorgd ik mag niet klagen. kortom prima

Goed geholpen

Heel goede service

Bestelling snel binnen mocht netjes komen passen geven goede uitleg over welke maat ik het beste kon pakken. Ik raad mensen aan die een vest nodig hebben deze aan te schaffen via Benscore.

Eerste X via internet. Maar goed bevallen.

Jammer dat de winkel niet meer open is.

SNelle levering

Komen afspraken na

Uitstekend!

Binnen een dagen in huis

Top winkel, prachtige bomberjas vintage industries

Super goede service vegan schoenen lowa combat gekocht

Uitgebreide telefonische uitleg gekregen over de schoenen die ik wou bestellen. Eeg prettig, want ik kwam er zonder hulp niet uit welk type ik nodig had ;) stap voor stap zijn de afkortingen uitgelegd, zodat ik in de toekomst eindelijk snap welke afkortingen voor mij belangrijk zijn :) tja, en me schoenen die ik gekocht heb, daar ben ik op gaan wandelen, alsof ik ze al een half jaar in me bezit had ;) wat een fijne schoenen!! Lowa combat zwart geweldige wandelschoenen, super blij mee, en Vegan!!!!

Website duidelijk - afhandeling tot levering zeer gied

Goede spullen en klantvriendelijk

Voor mijn werk nieuwe schoenen besteld, door omstandigheden duurde de levering langer als gedacht door Benscore en mezelf, maar werd netjes ingelicht. Bij levering zat er een handgeschreven excuus bij. Top! De magnums lopen weer top! Kost wat, maar daar krijg je ook wat voor terug.

prima zaak

levering conform afspraak kwaliteit is prima

32 Kompasstraat B

Capelle aan de ijssel 2901 AM