Great!

Fantastic shop and very helpfull staff.

in 1 woord: TOP

Goede service, mooie site en artikelen ruim op voorraad, en ruilen geen probleem.

Goed en snel

Goede producten en een snelle levering.

nadat het pakket door een foutief adres is terug gestuurd is het daarna keurig afgeleverd op huis adres binnen een redelijke termijn

Website goed, levering duurt te lang, minimale bestelhoeveelheid voor gratis verzending kan lager

Goede service, denkt mee met de klant

Goed verzorgd en netjes bezorgd !

Bestelling gedaan op zondagavond, donderdag bezorgd. Geen beschadigingen en artikelen netjes en zoals beschreven.

Helemaal prima

Snel geleverd, duidelijk website, niks op aan te merken.

Gelijk de juiste maat!

Goede kwaliteit voor mooie prijs

Duidelijke informatie, goede en snelle levering

Eenvoudig via website te bestellen en daarna goed en snel geleverd. Als je aarzelingen hebt, je kunt kiezen voor afterpay.

Prettige ervaring

Bestelde producten zijn volledig naar mijn zin. Kom hier zeker terug.

Maattabel klopt niet.

Ik ben persoonlijk niet zo van het online aankopen doen. 2 lange broeken moet ik ondanks telefonisch advies, retour zenden op mijn kosten omdat de maat simpelweg gewoon niet klopt. Ik heb van tevoren contact gehad welke maat ik zou moeten hebben, Nu blijkt dat maat XL lange broek en maat XL korte broek een wereld van verschil is ondanks dat dit hetzelfde merk betreft. Dit had benscore kunnen weten door simpelweg hun eigen producten te controleren en te vergelijken. Wanneer je deze broeken naast elkaar houd zie je een groot verschil in omtrek. Opmerkelijk dat het beide maat XL is. Ik hoop door deze referentie dat Benscore zijn maattabel aanpast, zodat mensen niet onnodig kleding op eigen kosten hoeven te retourneren.

goed dus

Op tijd afgeleverd

Snel

Orderstatus niet te volgen, verder prima.

Heb een korte broek besteld, daar mankeert niks aan. Wel jammer dat je moet gissen wanneer je bestelling zal binnenkomen. Uiteindelijk krijg je vlak voor de bezorging een mailtje dat het die dag bezorgd wordt.

Snel, duidelijk en helder

Overzichtelijke website die duidelijk aangeeft wat wel en niet op voorraad is. Twee korte broeken besteld die supersnel bezorgd werden. Wel jammer dat het weer inmiddels omgeslagen is, maar dat zullen we benscore maar niet kwalijk nemen ;-)

Positief Herhalingsgevaar

Wederom snelle levering in de juiste verpakking van een betrouwbaar bedrijf.

Prima geregeld allemaal ,vriendelijk personeel en bij vertraging een handgeschreven excuus . Zeer attend

Maat wijkt af

Duidelijk mail en info over levering. Vlaggen helemaal top. De camouflage kinderpet is geen kinder maat helaas.

Benscore ga zo door.

Goede producten Snelle levering Goed contact via mail.

Geweldige service

Ik kan niet anders zeggen dat zowel de service, het contact via de mail en het persoonlijke contact uitstekend was.

over het algemeen goed

al eerder iets besteld bij jullie ,en dat was goed , maar nu vorige week maandag iets besteld en na verscheidene mailtjes van jullie kant over iets wat er niet was , nog steeds niets vernomen over mijn bestelling. het was voor vaderdag ,maar helaas , verder niks te klagen over de kwaliteit hoor

Prima goede kwaliteit t-shirt

32 Kompasstraat B