Heel erg tevreden!

Super snelle levering en alles betjes verpakt, de producten zijn super ben er erg blij mee

Top service...mijn bestelling in goede orde ontvangen en ben erg tevreden met het product. Zal zeker nog eens iets bestellen...

Makkelijk te bestellen, prima service en snelle bezorging..

Super goede service

Jas gekocht en die was er snel. Alleen de drukknopen van de zakken waren niet zoals het hoort. 1 miste en 1 zat los. Gemailt en gevrasgd wat te doen, retour sturen of schoenmaker voor 2x nieuwe drukknop. Antwoord kwam snel " laat maar maken " super service. Alleen........ lockdown dus niets open, als open gaat laten maken en bon mailen komt goed. Super reactie , snelle beslissing. Top bedrijf

Goeie kwaliteit

uitstekend

Goede ervaring met Benscore.com, producten zijn zoals verwacht met een goede levering, men is snel in het antwoorden van vragen en behulpzaam. Bedankt voor de goede service Benscore.com !

Benscore

Benscore heeft beste producten,artiekelen en goede klanten service.

Dit is een betrouwbaar bedrijf

Ruime keuze op website. Duidelijke email ter bevestiging bestelling met heldere afspraak aangaande levering. Geen overbodige verpakking of te grote verpakking. Producten voldoen aan verwachting.

Zoals altijd nette service en correcte behandeling

Redelijk

Op donderdag besteld, de week er op woensdag binnen. Dus binnen de 1/4 werkdagen dus top. Alleen DHL is ruk. Liefst overstappen op postnl.

was heel blij met mijn schoenen. Ook dat ik achteraf kon betalen

Niet universeel!

Ik kocht horloge covers die "universeel" zouden zijn. Helaas was dat niet het geval. Mijn horloge is te dik (G-shock) om in de cover te plaatsen. Er waren geen foto's (met horloge)bij het artikel, dus het was een gok. Retour dan maar. Helaas op eigen kosten... Benscore zelf is een prima winkel. Ik heb al eerder bij ze besteld.

goede kwaliteit snelle levering redelijke prijzen

super snel

ga ik door vertellen goede service

Snelle en goede levering

TOP!!

Producten zijn snel geleverd

Goed adres

Zowel in de winkel als online een prima adres

Snelle levering. Prima kwaliteit.

Snelle levering. Prima kwaliteit.

Super snel geleverd top

alleen artikel terug gestuurd was te Klein

Snelle levering, prima product

Onlangs heb ik een paar boots besteld bij Benscore. Bij het afrekenen stond vermeld dat de levering wat langer kon duren dan normaal vanwege de coronomaatregelen. Toch viel de levertijd me alles mee en het product voldeed aan alle wensen.

Goede nette prijs Kwaliteit products Snelle levering

32 Kompasstraat B

Capelle aan de ijssel 2901 AM

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire