Goede artikelen geleverd mooie kwaliteit

Gewoon zoals het hoort

Prima spullen en netjes geleverd. Track & trace zou beter kunnen. Maar dat mag de pret niet drukken.

Mooie producten snel geleverd

Snel geleverd van mijn bestelling voor een .ooie prins

Bomberjack besteld. Het lag super snel klaar om opgehaald te worden. Bij ophalen neem snoepjes mee voor de hond en je hebt er een vriend bij! ;)

Geweldige service

Goede producten en makkelijk doorzoekbaar. Snelle en correcte levering. Telefonisch vriendelijk en behulpzaam. Ik ben erg tevreden.

gewoon goed en professioneel

gewoon goed en professioneel

Prima en vriendelijk

Bijzonder prettig geholpen, alleen wat problemen met het betalen via creditcard in de webshop

correct beleefd

correct en beleefd behandeld door Benscore! ondanks het leveren van niet alle items is mijn "klacht" goed ontvangen. nalevering goed gekomen.

Snel

Snel met versturen

Helemaal super

Super vriendelijke vrouw achter de balie, nog een herinneringsmail gehad ivm als het een kerstcadeautje zou zijn Mocht k weer wat nodig hebben kom k zeker terug

Prima schoenen!

Ik heb voor mijn buurman zgn ?militaire" schoenen bij jullie gekocht! Hij is tevreden en blij met de aankoop

5 sterren!

Kan niet meer zeggen dan dat ik een top ervaring heb met hun!

Mooie kwaliteit en snel geleverd

Prima trui, ik weet nu waar nog kwaliteit te koop is

goede prijs, snel geleverd

goed geprijsd, snel geleverd

Vlot

Alles ging vlot

Fijne artikelen

Destijds in de fysieke winkel maar nu nog steeds online shop ik graag bij benscore.com. De verwerking van orders is wat langzamer dan bij andere webwinkels maar verder nooit problemen gehad.

Gewoon zeer tevreden!

Eerst kochten we in de winkel de houthakkers overhemden en de schipperstuien en nu (helaas) via de webshop, maar dat wil niet zeggen dat we daar niet tevreden over zijn. Prettige service en snel geleverd.

Zeer snel geleverd

Top schoenen

super dat er geen knopen meer op de vintage industies heavy satin (akken) zitten. de stof is daar als eerste kapot

duidelijke website, goede service

Prijs kwaliteit verhouding is prima

Zippo D day

Helt underbar, bra köpställe och bra hantering. Frakt väldigt fort. Köper självklart här igen när den rätta tändaren kommer.. Tack så mycket..❤️❤️❤️

Prima service! Goed product!

Ik heb geen zin om te schrijven. Kost teveel tijd. Sorry.

Snel geholpen door de klantenservice

Snel en duidelijk geholpen door de klantenservice voor mijn details omtrent een product

Leuke ervaring

Ben tevreden met het uitbreiden van mijn verdedigingstacktiek die ik zorgvuldig moet uitvoeren met de juiste keuze van de collecties aan accessoires en plichtsbesef kan uitbesteden.

Snel goede kwaliteit dus zeer tevreden

Kompasstraat 32 B

2901 AM Capelle aan de ijssel

Over Benscore.com

BENSCORE.COM hèt online warenhuis voor army, outdoor, security and more! Opgericht in 1979 en uitgegroeid tot het filiaalbedrijf DUMP2000, later D.U.M.P. In de loop der jaren is ons assortiment flink veranderd en veel groter geworden. Wij waren geen “echte” dump meer, daarom is er gekozen voor een nieuwe naam BENSCORE. Met ruim 40 jaar ervaring hebben wij naast onze winkel in Rotterdam ook een webshop waar u 24 uur per dag en 7 dagen per week kan winkelen vanuit uw luie stoel. Met meer dan 2500 artikelen zijn wij één van de grootste aanbieders in de Benelux op ons vakgebied.