Opzoek naar schoenen, eindelijk de juiste gevonden bij Benscore. Besteld en na een paar dagen geleverd. Geen klachten hier. Tevreden klant.
Altijd zeer tevreden. Nu had ik recent 2 broeken bested voor mijn zoon. Deze bleken veel te groot dus deze geretourneerd, zeer naar tevredenheid 2 nieuwe kleinere mogen ontvangen!
Beste remon, Het spijt ons te moeten vernemen dat ons deze negatieve beoordeling geeft. Omdat de bestelde broeken groot vallen hebben wij bewust een opmerking vermeld dat deze broeken groot vallen. Ook hebben wij een maattabel erbij staan in de beschrijving zodat de juiste maat bepaald kan worden. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat een maat niet naar wens blijkt te zijn. In dat geval mag het geretourneerd of geruild worden. De kosten voor het retour zenden zijn inderdaad voor de koper. Echter hebben wij de verzendkosten voor het versturen van de broeken betaald, en betalen wij ook de verzendkosten voor het versturen van de ruiling. Zodra wij een retourpakket hebben ontvangen, doen wij er alles aan om deze op volgorde van binnenkomst binnen 5 werkdagen te verwerken. Na verwerking ontvang je dan van ons een bevestiging en zullen wij de ruiling gaan verzenden. Het kan dus kloppen dat je nog geen bevestiging hebt ontvangen omdat we slechts 2 werkdagen verder zijn. We gaan er alles aan doen om ook jouw retour zo spoedig mogelijk te verwerken. Wij hopen je hiermee meer duidelijkheid te hebben gegeven en hopen op je begrip. Mvg. Benscore
Original recension
Altijd zeer tevreden. Nu had ik recent 2 broeken bested voor mijn zoon. Deze bleken veel te groot dus deze geretourneerd op eigen kosten en aangegeven graag een andere maat te ontvangen. Hierop tot op heden nog geen reactie mogen ontvangen (via mijn track and trace kon ik zien dat deze afgelopen vrijdag bezorgd waren in het magazijn in Capelle aan den IJssel) zou graag geïnformeerd worden hoe het verder gaat.
Het product wat ik had besteld netjes optijd thuis .
Bestelling was zeer snel binnen, dank hier voor
Niet alleen zijn het militaire producten, het gaat ook allemaal met militaire precisie, bedankt jongens
Boots besteld voor securityjob. Verkeerde maat maar simpel te retouren en vrij snel de geschikte maat ontvangen. Super.
Ik kon het product afhalen in het magazijn en dat verliep keurig en op tijd
Goede en snelle levering
Duidelijkheid goede service
Zeer mooie kwaliteit, hoe krijg ik via jullie korting! Heb bij jullie ook poloshirt gezien betreffende d-dat maar geen grote maten leverbaar, is het er dan echt niet , of kan dan zo”n artikel dan toch worden besteld bij jullie bedrijf
Beste John, Bedankt voor de mooie beoordeling. Op dit moment hebben wij geen kortingsactie. Hou onze social media in de gaten en meld je aan voor ons nieuwsbrief. Zodra er een nieuwe actie komt, dan melden wij dit via onze nieuwsbrief. Helaas is het genoemde polo shirt uitverkocht in grote maten. Ook onze leverancier kan deze niet meer leveren. Excuus voor het ongemak. Mvg. Benscore
Bestel hier wel vaker tot volle teveredenheid. Artikelen zijn van goede kwaliteit en betaalbaar. Enige minpunt vind ik de bezorging via dhl. Had angegeven dat mn bestelling op mijn huisadres afgeleverd moest worden maar dhl koos ervoor om de bestelling ineens naar een afleverpunt te brengen terwijl er gewoon iemand thuis was. Beetje jammer.
Van bestellen tot bezorgen, helemaal prima.
Als ik er nog één had besteld had ik de verzendkosten niet hoeven betalen. Suf van mij. Maar verder heel tevreden. Ze zitten iets ruim, maar ik hou rekening met enige krimp voor de perfecte pasvorm.
Beste Ger, Bedankt voor de mooie beoordeling! Alle prijzen op onze webshop zijn inclusief BTW. De BTW wordt dus niet achteraf toegevoegd. De gratis verzendgrens van €50 is dus ook gebaseerd op de getoonde verkoopprijzen inclusief BTW. Hopelijk hebben wij hiermee het misverstand uit de wereld kunne halen. Mvg. Benscore
Original recension
Wel jammer dat ik niet begreep dat de btw achteraf werd toegevoegd, zodat ik zonder btw onder de 50 euro bleef en de verzendkosten moest betalen. Anders had ik wel een extra exemplaar besteld. Nu ja, volgende keer beter.
Ik ben zeer tevreden over de service.
Positief
snel en correct
Blij met goede spullen .
Zoals gewoonlijk is het makkelijk zoeken, bestellen en op de koeriers wachten
Super goed
De website van Benscore vond ik op internet. De website is overzichtelijk veel info over het artikel dat ik wilde kopen. Aan de telefoon werd ik leuk vriendelijk duidelijk geholpen. Uiteindelijk op locatie mijn artikel gepast en aangeschaft. Vr Gr :Bert.
Alles prima in orde, snelle levering en prima materiaal.
Product baseball pet is goedkoop en voldoet zo als beschreven op de website Snelle levering.
Werkkleding en schoenen besteld en alles was binnen 2 dagen binnen.
32 Kompasstraat B
Capelle aan de ijssel 2901 AM