Uitstekende service

Gebeld met vraag over kleur schoenen. Direct en duidelijk antwoord gekregen. Op de site stond namelijk abusievelijk een verkeerde kleur vermeld

Goeie en snelle service

Geen levering

Schoenen besteld en betaald. Bleken niet leverbaar,

Veel meer dan goede service!

Kwaliteitsschoenen, ruime keus, goede afprijzing, en bij bijzondere wensen wordt er meegedacht en veel moeite gedaan. Gewoon fantastisch!

Goede persoonlijke service

Snel geregeld en met een persoonlijk bedank kaartje!

Steeds super goed en snel geholpen.

Leuke schoenen voor de erg brede voeten. Super blij mee.

Heel behulpzaam en vriendelijk. Snelle levering met een vriendelijk kaartje erbij.

Netjes en snel

Netjes en snel

goede service!

Helaas was de maat niet goed voor mij. En een kleinere maat niet op voorraad. Snel afgewikkeld en terugbetaald. Dat is prettig!

Goede shop

Bestelling ging vlot, wel een beetje jammer dat je een account aan moet maken, dit lijkt me onnodig. Product werd verder snel geleverd en de retour werd supersnel afgehandeld.

Prima service ook als je het terugstuurt

Topservice

Schoenen besteld en vlot ontvangen, ze pasten goed en ik besloot om ze te houden. Een paar dagen later bij het aan doen van de schoenen liet een veter-geleider los. Foto van het euvel gemaakt met een begeleidend berichtje en binnen +/- 1 uur had ik al een antwoord waar ik wat mee kon. Ik ben erg tevreden en raad dit bedrijf zeker aan!

Snelle levering goede kwaliteit schoenen

Fijne website goede kwaliteit schoenen voor alle soorten voeten .. ik ben blij met mijn aankoop

matig

Altijd goede ervaringen, maar de laatste keer niet ,het leek wel of de schoenen gedragen waren vuil en vol zwarte vlekken .

Leuke verrassingen in de doos toegevoegd, daar word je nog blijer van. Ik zal ze met veel plezier dragen.

Goede service met een personal touch

Eenvoudig bestelproces, snelle levering en een kaartje met een persoonlijke boodschap onder het motto, kleine moeite, groot plezier.

Hele snelle reactie

Als ik een vraag had werd deze snel beantwoord. Snelle en vriendelijke reactie Top

Snelle service en een lief handgeschreven kaartje

Uitstekende service

Schoenen, die mij passen..

Fijn, dat ik weer (voor mij) de goede schoenen vond op de website en ook nog wel in mijn maat! Er was nog een enkel paar beschikbaar, welke ook nog flink afgeprijsd waren.

Keurig, netjes verzorgd. Zoals altijd! Super.

Ik ben zeer tevreden.

Hele goede ervaring!!

Ben heel blij dat ik deze internet winkel uit Nijmegen heb ontdekt. Ga voortaan hier mijn schoenen kopen!

Prettige service

Snel verzonden met een persoonlijk briefje bijgevoegd, attent!

Kwaliteit produkten

Een vlotte verlopende bestelling, prima service.

Al jaren een vertrouwd adres.

Goede ervaringen, mooie schoenen, duidelijke website, prettige communicatie. Toch 4 sterren omdat bezorging via GLS te wensen over laat.

Betrouwbaar

Mooie xsensible schoenen in de sale gekocht.

Passage Molenpoort 2

6511 HV Nijmegen