Fijne winkel!

Liefst stap ik een schoenenzaak binnen maar de meeste schoenenzaken hebben geen breedte maten. Bij Theo Jansen wel. Omdat ik in westen woon koop ik online bij hun. Als ik twijfel over bv de kleur dan bel ik even op. Wordt altijd goed geholpen en of geïnformeerd. Voor mij is Theo Jansen een top zaak!

snelle en goede service

In de vakantie na een bezoek in Nijmegen, bij Theo Jansen schoenen langs gegaan, zijn we door deskundig personeel geholpen. Afgelopen weekper website een paar schoenen besteld, snel en goed afgeleverd

Zeer snelle service

Tussen het online bestellen en de levering van mijn schoenen zat nog geen 24 uur tussen. Het persoonlijk geschreven kaartje maakte mijn tevredenheid compleet.

Alles snel en goed verzorgd

Goed.

Vriendelijke bediening en goed advies! Ben al lange tijd klant, maar heb nu voor het eerst via omlijn besteld en dat is ook heel goed gegaan.

Excellent service, super fast postage

This was the first time I had ordered from Theo Schoenen, it won't be the last. Thank you

Mooie, comfortabele schoenen snel geleverd!

Een ruime sortering van comfort schoenen die snel worden geleverd. Bij deze winkel voel je je klant.

Over uw bedrijf heb ik absoluut niets te klagen. Ook de communicatie naar de klant toe is goed. Over het couriersbedrijf DHL ben ik niet te spreken. Superslecht!!!! Niet leveren volgens afspraak, dan ineens weer niet leveren, enz.

Geweldig!

Hele snelle verzending en ook nog een lief kaartje erbij. Aanrader!

Snelle en sympathieke service

prima internet winkel.

netjes verpakt, met een aardig kaartje erbij en op tijd bezorgt.

Goede bezorging

Netjes aangekomen. Veel plezier ermee. Een mooie schoen en zit perfect

Snel en netjes. mooie schoenen.

Snelle levering en mooie schoenen

Altijd weer prima service en een leuk berichtje als je de doos open maakt.

Zeer, zeer positief.

goede schoen, snelle levering

perfecte schoen, goede mooie prijs, snelle levering

Prima schoenen, top service

Mijn bestelling kwam snel en keurig verpakt tot mijn beschikking. De retour artikelen worden super snel afgehandeld. Geen zaak die je geld 'lekker lang' vasthoudt. Een aanrader! Dank mensen van Theo Jansen Schoenen!

Snelle ontvangst en prachtige laarzen.

Schoenen besteld, snelle levering met een mooie persoonlijke kaart

Vlotte bestelling.

De boots hadden niet de maat die er op was aangegeven. Mijn maat is 43. Ik kocht 43,5. Maar die bleken te klein te zijn. Daarom het pakket retour gezonden. Een deel van de lederen binnenzool zat los. Ik heb hieruit geleerd, dat ik schoenen voortaan weer bij de schoenenwinkel "om de hoek" ga kopen. Verder was de kwaliteit van de boots prima.

Snel en vriendelijk

Ik zocht een specifiek paar schoenen en vond ze online bij Theo Jansen. Naar de winkel was qua afstand geen optie. Na besteld te hebben kreeg ik ze al de volgende dag in huis met een lief kaartje erbij. Ontzettend vriendelijk en fijn dat daar de moeite voor genomen is. Dank voor jullie service.

Snel top service

Top bedrijf

Geweldig!!!!

Zeer tevreden. Super netjes verzorgd. Een persoonlijk kaartje erbij. Geweldig!! Dankjewel voor de goede service. Marlene.

Heel professioneel

Snelle afhandeling