Goed...

Hele leuke mooie en kwalitatieve producten...wel wat prijzig maar ik focus mij het liefst op de aanbiedingen... Thank you!

mooie sloffen, wel duur.

maar waarom plakken jullie maat & materiaal stickers op een leren voetbed, die er niet afgaan?

Altijd super service

Snelle levering, kaartje erbij, en als het onverhoopt retour moet ook snel je geld terug. Echt super service!

Snelle levering, makkelijk bestellen via site.

Werd heel fijn aan de telefoon ivm zoeken loints laars geholpen en er werd meegedacht. Ivm op vakantie zijn de laarzen even achter gehouden en na telefoontje had ik ze binnen 2 dgn thuis

Snelle levering en leuk kaartje erbij

Correct

Snelle levering. Persoonlijk bericht toegevoegd aan de bestelling

Overzichtelijke website

Snelle nette levering, fijne winkel om te bestellen.

Geweldig!!!!

Alles heel goed geregeld en de persoonlijke noot van het kaartje heel mooi!!

Supersnelle perfecte levering

Heel snel na bestelling al een link om de bestelling te volgen. Supersnel geleverd.

snelle levering met leuk kaartje

snelle levering met leuk kaartje

Goed aangekomen, prima

Schoenen passen perfect. Wat mij bijzonder trof was het persoonlijke kaartje van jullie. Het gaf me het gevoel dat de service online dezelfde is als in de winkel. Verder kwam mijn bestelling snel en juist.

ik heb op 26 augustus everybody schoenen besteld en heb ze nog niet ontvangen

lange levering. Andere gerespecteerde zaken zoals bv claudia strater na n dag binnen.

Snel en origineel persoonlijk bericht erbij

Snel geleverd met een vriendelijk kaartje echt leuk!

Snelle levering, mooie korting!

Daarnaast een persoonlijk geschreven kaartje bij de schoenen!

Allles makkelijk en snel geregeld.

Volgens afspraak en duurzaam bezorgt met de fiets.

uitstekend

een hele goede ervaring

De website van Theo Jansen is fijn en overzichtelijk. Niet alleen de mt van de schoen wordt vermeldt maar ook de breedte van de schoen waardoor de door mij bestelde herenschoen perfect paste. scheelt een heleboel gedoe met trugsturen. De snelheid waarmee geleverd wordt is ook heel aantrekkelijk. Vlak voor 4 uur s middags bestelt , de vlgde dag keurig verpakt met een aardig kaartje erbij in huis. Ik werd er blij van :) Melanie

Ge-wel-dig!

Snel met korting en zo lief persoonlijk kaartje bij mijn schoenen.

Goede eerlijke adviezen en een groot aanbod, ook voor lastige voeten!

Prima zaak, ik slaag hier altijd! Je wordt er fijn geholpen. Ik ga nergens anders meer heen. Zeker voor “lastige voeten” is het aanbod van “comfort-schoenen” groot. Aanrader!

Snelle levering en persoonlijk tintje.

Mooie slippers en snel geleverd. Makkelijke site om te bestellen

Prima service en mooie schoenen

Fijne sneakers, goede levering

Dit is mijn 3e paar sneakers van Blackstone, nu gekocht via de website van Theo Jansen. Thuis ontvangen via de Groene Rijders. Mét een hartelijk zelf geschreven kaart erbij voor veel plezier van de schoenen, leuk!

Passage Molenpoort 2

6511 HV Nijmegen