Conform afspraak

zeer snelle levering van mijn bbq thermometer. Proces te volgen via track & trace.

een mooi toestel

Het enige min punt tot nu ia dar er geen Nederlandse handleiding bij zit ik dacht dat dit verplicht was

Prima product, scherpe prijs, snelle levering.

Prima product, scherpe prijs, snelle levering.

Top. Snelle levering. Duidelijke communicatie

Snel betrouwbaar en een goede prijs

V-Nix.nl, maakt waar wat ze beloven, snel betrouwbaar en tegen een goede prijs

Correct

Volgens afspraak en goed op de hoogte gehouden

Jullie hebben een snelle levering en tijdstip klopt ook

Pakket een dag te laat

Oke, maar een dag te laat.

Duidelijke site, snel alles kunnen bestellen

Snelle site, binnen korte tijd kunnen uitzoeken, vergelijken en de bestelling kunnen afronden. Volgende dag in huis zoals al mijn eerdere bestellingen van V-nix.

Gedaan wat men beloofde

Prima verzending en op tijd en de afgesproken dag geleverd vandaag besteld morgen in huis Prima top lang niet meer zo mee gemaakt.

Goed, snel bezorgd en netjes verpakt.

Prima contact. Snelle bezorging en netjes verpakt

kan beter

geen naam en of adres van de besteller op het pakketje. Wel de afzender, Ebrahimifar. Dit werkt verwarrend, duurde een tijdje voordat het pakketje gevonden was.

Aanrader

Snelle levering, gedegen verpakking.

Ok

Ok

Tevreden

Ik ben tevreden

Kwaliteitsproduct, mooie prijs, geleverd in minder dan 20u!

ik ben stomverbaasd. Zo'n snelle levering heb ik nog nooit meegemaakt. Heel blij met m'n mooie lamp en de prijs was scherp.

Vrijdag besteld en maandag met sameday delivery geleverd keurig

Leuke verassing!

Ik had een promotiedeal besteld maar omwille dat deze net uitverkocht was heb ik een nieuwer model gekregen aan dezelfde prijs! Ik ben dus super goed en snel verder geholpen. Zeker een aanrader van mij!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede spullen voor een prima prijs en netjes geleverd. Communicatie/keuze over aflevering via PostNL of Trunkrs is nogal onduidelijk.

Goed makkelijk en snel! Blij mee!!

Snelle levering tegen goede prijzen

Prima sortering producten voor de BBQ en Sous-vide. Duidelijke site en snelle levering.

Super snelle levering alleen jammer dat er zo een grote doos gebruikt word voor een klein pakketje. Dat past makkelijk door de brievenbus. Verder top en snel

Laks

Het duurd nu al ruim een week voordat mijn geld terug gestort wordt?

Super snel geleverd,

echter de shitake boomstam, zat los in de doos (hierdoor best wat stukken schors eraf en twee geënte deuvels lagen los in de doos. Helaas ook zonder verwijzing naar website voor de gebruiksaanwijzing. Dit meteen in orde gemaakt (was een kado). Hier zouden jullie voor een volgende keer rekening mee kunnen houden. Desalniettemin zijn de ontvangers er super blij mee en is er al iets te zien!

Correcte afhandeling en op tijd geleverd

Zeer goed, correcte en duidelijke afhandeling van de bestelling.

Grondzijl 16

9731DG Groningen

+31 (0)50 8200 269

Over V-nix.nl

Persoonlijke service sinds 2006! Voor 23:59 besteld, morgen thuis!