Snelle levering, product zoals omschreven

Besteld in de namiddag de dag erna al in huis. Zeker in Corona tijd een pluspunt! En dat naar België :)

op tijd gekomen

goed aangkomen en op tijd

Prima webshop

Kocht er alleen voor de naam ;)

Zoek niet verder naar een betere prijs.

Fantastische prijzen; ik heb op sommige sites minstens het dubbele van de prijs van V-nix.nl gezien

Snelservice !

Snelle service !!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prima service na valse start

Product was bij aankomst defect, na wat heen en weer mailen teruggestuurd, en binnen 5 dagen nieuwe werkende binnengekregen. Zo hoort het ook!

Binnen 24 uur het bestelde geleverd gekregen. Prima verpakt.

Goede site, overzichtelijk keuze, snelle service

Bezorging via dhl top je kunt aangeven dat pakketje op een adres kan worden aangegeven als je er niet bent, via PostNL minder, wordt alleen maar op post verzamelpunt als je er niet bent dus liever leveren via dhl

Alles naar behoren

Snel en correct

Het is alsof ze om de hoek staan te wachten om het direct na het bestellen af te leveren

Op voorraad en beste prijs. Snelle levering in goede verpakking. Wat wil je nog meer

Zeer snelle levering en goede prijs.

De door mij gekochte thermometer bestelde ik ‘s ochtends en had ik tot mijn verrassing ‘s avonds al in huis. Eerste bbq sessie gehad en het werkt allemaal top. De prijs was nergens zo laag als hier.

Snel geleverd, precies goed!

Toffe producten

Er was even iets misgelopen met de levering. Zodra ik contact opnam, hebben jullie onmiddellijk gereageerd en was de bestelling heeel snel in orde. Bedankt voor de snelle reactie.

Attent bedrijf snelle opvolging

Heb een order gecancelde en even gebeld zelfde dag geld retour gekregen.Geweldige service kunnen veel web winkels een puntje aan zuigen.

Snel

Prima levering, de volgende dag in huis, alhoewel het bij het bestellen niet duidelijk was wanneer het product bezorgd zou worden.

Uitstekend product

Ik Ben blij met Raynox 250. Mijn foto's zijn nóg beter. Makkelijk in gebruik. Een aanrader.

Excellent service and perfect product

Fast, very efficient and the light arrived well-packed and in perfect condition.

Topproduct en snelle levering

Snel en goedkoop

Goedkoopste van alle webshops zelfs rekening houdend met verzendkosten. Ook snelle levering.

Snelle levering, goede verpakking

Optimaal produkt

Snelle en correcte levering

Scherpe prijs, snelle levering

Alles prima, voldoende keus, nette prijs en vlotte levering.

Niet klantvriendelijk

Ik heb meerdere malen moeten contact leggen via What's App, telefoon... En kreeg geen respons, ik wist niet waar mijn bestelling was. Ik had nochtans iets besteld dat in voorraad was en de volgende dag zou geleverd worden. Dit was niet het geval, tevens kreeg ik hier ook geen bericht van. Nu zou het opeens 3 weken duren terwijl wij deze dringend nodig hebben voor medische studies. Een simpel bericht of antwoord had het minste geweest.

Scherpe aanbieding! Snel geleverd. Duidelijke website

Scherpe aanbieding! Snel geleverd. Duidelijke website

Grondzijl 16

9731DG Groningen

+31 (0)50 8200 269

Over V-nix.nl

Persoonlijke service sinds 2006! Voor 23:59 besteld, morgen thuis!