Goed product voor een goeie prijs

Ik heb de Inkbird IBT-4XS thermometer gekocht. Geweldig product! Erg handig met 4 probes. Aangeboden tegen een scherpe prijs. Heel erg tevreden over V-nix.

Voor het eerst zaken gedaan met V-nix. Altijd huiverig voor oplichting zeker omdat de prijs het laagst was. Ondanks dat er geen mogelijkheid was om met creditcard te betalen waardoor mijn aankoop gewaarborgd is, toch de gok genomen. Vertrouwen direct goed toen ik zag dat het proces in gang gezet werd. Bestelling einde van de middag gedaan en zoals beloofd de andere dag (om 10.15 uur) in huis. Super!

Geweldig apparaat

Goed overzichtelijke site. Al heel snel een bevestiging na mijn betaling en de volgende dag werd mij Anova stick met een aantal accessoires geleverd. Het enige wat niet werd vermeld dat er al een klem meegeleverd werd. Deze apart mee besteld. Gezien de lage aanschafprijs bewaar ik hem als reserve. Verder een top product. Heel plezierig dat ik na twee dagen een mail kreeg met nieuwe accessoires.

Snel en eenvoudig te regelen.

Prima ervaring met bestellen.

Top!!!

Zeer tevreden! Scherpe prijs en snelle verzending!

Gewoon uitstekend

Makkelijk bestellen, goede prijs en snel geleverd.

Snel en zonder poespas

Ging voor de Inkbird bbq thermometer met 2 probes. Helaas konden ze die snel leveren. Toen besloten om iets meer te betalen en voor zijn grotere broer te gaan met 4 probes. Binnen 1 dag werd deze geleverd. De snelle communicatie met de klantenservice is top !

Snelle levering, geheel volgens afspraak..!!!

Nette levering

Uitstekens

Ik heb via v-nix mijn Anova sous vide WIFI besteld. Met de betaling ging er in de eerste instantie iets niet helemaal goed, maar na telefonisch contact is alles goed gekomen. De volgende dag had ik de sous vide machine al in huis. Kortom, alles is prima geregeld!

Ik ben totaal niet gelukkig met de Feiyu Wireless MIC kit

Hoi, Ik ben totaal niet gelukkig met deze aankoop. Het was zelfs zo erg dat ik meteen mijn eerste YouTube review heb gemaakt. (5 reasons NOT to buy the Feiyu Tech MIC kit! Deze review kan je terugvinden op volgende link. https://youtu.be/Gs1bG0CM5tk Volgens mij is deze wireless microfoon set nog niet klaar om verkocht te worden!

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Top ervaring

Aan te raden om hier spullen te kopen!

Vlug geleverd en een mooie prijs

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Top, zoals het hoort.

V-nix.nl heeft keurig netjes, en volgens afspraak geleverd.

Onduidelijke site

Ik heb 4 weken moeten wachten op mijn product. Dat het product op de site in een klein hoekje was aangegeven dat het product was uitverkocht heb ik na twee weken gebeld. Het bedrijf gaf aan dat het product was uitverkocht en dat zei de site hadden veranderd zodat nu goed te zien was wanneer een product is uitverkocht. Na 4 weken kreeg ik mijn product, wat blijkt dat het product ook nog eens kapot was. Mail gemaakt nu kan ik het product retour sturen. Opnieuw een mail gemaakt om te vragen of het product op voorraad is, Wacht ik nog steeds op antwoord. Het zou de firma V-nix.nl sieren dat ze eerst een het nieuwe product opsturen, zodat ik weer niet weken hoeft te wachten. Met vriendelijke groet M Dijksman.

Op tijd geleverd, netjes.

Top ding

Zeer fijne temperatuur meter. Niets op aan te merken.

Snel geleverd, prima verpakt product zoals beschreven

Ik heb natuurlijk nog geen ervaring met de klantenservice maar de bestelling was prima geregeld, snel binnen het tijdvak, ik bestel hier vaker.

snelle afhandeling

Prima service.

Snelle levering. Goed verpakt. Niet duur

Niet duur. Snelle levering.

Duidelijke communicatie en snelle service!

Zeer tevreden over alles, geen opmerkingen! Aanrader!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle levering.

Top service!

Dag van bestellen is het product aan postNL afgeleverd. Je wordt netjes op de hoogte gehouden van het gehele proces. Stevig ingepakt. Heel blij met het product. Top service van V-nix!

Goed en snel

Bestellen en betalen ging makkelijk en het was snel geleverd

's morgens besteld, 's avonds al in huis

Super snelle service

Grondzijl 16

9731DG Groningen

+31 (0)50 8200 269

Over V-nix.nl

Persoonlijke service sinds 2006! Voor 23:59 besteld, morgen thuis!