Verkeerde adres + Geopende verpakking + (Vermoedelijk) Beschadigd en/of Gebruikt Product.
1. VERKEERD GEADRESSEERD
In email overleg was afgesproken de zending naar een bepaald postnl afhaalpunt gestuurd zou worden. Track en Trace werkte echter niet omdat het zendingsnummer en de postcode niet overeenkwamen. Dat bleek na een week dagelijsk proberen en een email aan support.
Bij toeval maakt de postnl-software een fout waardoor ik zag dat men in weerwil van onze afspraak per email en ander afhaalpunt als adres had opgegeven. Daardoor mislukte Track & Trace in eerste instantie.
Met het verzetten van afspraken, hetgeen maar net kon, was ik in staat op de dag dat het pakket teruggezonden zou worden, de zending toch nog op te halen. Fysiek zeer vervelend voor mij.
2. NIET NIEUW
Geopende verpakking met beschadigingen daaraan en sticker met tekst: “Opened/damaged inc original package” Als ik een nieuwprijs betaal en het product wordt geadverteerd op de webstek als nieuw dan eis ik ook een nieuw product. Als iets verkocht wordt als beschadigd. tweedehands of zoals tegenwoordig gebruikelijk “refurbished” dan dient dat van te voren vermeld te worden.
Heb persoonlijk ervaring met “refurbished, want kortgelden een identiek apparaat op amazon.de gekocht, maar dat werd keurig aangegeven als “refurbished” en de prijs was ongeveer de helft van de normale verkoopprijs. Ben goed bekend met het product zelf, heeft unieke mogelijkheden, maar niet betrouwbaar. Heb er al twee.
Moet dus nu door de hele vervelende retourprocedure. Had door het goed verlopende email-contact een zeer. goede indruk van V-Nix, maar na de foutieve adressering (geen excuus ontvangen) en het zenden van een beschadigd product voor de nieuwprijs is mijn vertrouwen goeddeels verdwenen.
Heb het apparaat echt nodig en het is in Europa moeilijk te krijgen, dat is extra vervelend.