Prima service en snelle levering

Prima shop

besteld om 8:00 - bezorgt hetselfde dag tijdens Corona tijd

Ik heb een anova precision cooker en een cooking torch op V-nix.nl besteld. Bestelt op een donderdag om 8:00, bezorgt om 18:00 hetselfde dag. Alles was gewoon als verwacht, alles werkt prima - een de prijs was echt de goedkoopste online!

Correcte levering en adequate reactie op vraag

Duidelijke beschrijving op site. Tevens snelle en correcte reactie op mijn vraag over levering

Snelle servıce

Zeer goede en snelle servıce

vlotte en juiste levering

Sous vide snel geleverd maar met Engelse stekker, dus moet weer retour

Sous vide snel geleverd maar met Engelse stekker, dus moest retour. Via mail snel contact gehad en met retour label terug verzonden op Donderdag en Zaterdag al weer een nieuwe in huis! Dus prima!

goed en tevreden

1e bestelling vrijdag besteld, zaterdag geleverd; 2e bestelling heeft langer geduurd, zou te maken hebben met PostNL (wel verstuurd, maar niet ontvangen in sorteercentrum) en corona. Maar toch dik tevreden.

snelle levering en prima product

Product van goede kwaliteit

Prima, snel geleverd!

Zelfs in Coronatijden snel volgens afspraak geleverd.

Snelle reactie bij stellen van vragen. Vriendelijke mensen.

Snelle afhandeling van bestelling. Snelle reactie op vragen omtrent levering. Ondanks late levering door post-nl toch goede service gegeven.

Perfect!

I ordered sous vide Anova Wifi 900w. Shipping and communication was excelent ! Thanks a lot!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snel geleverd maar wel verkeerde adres

Goed en snel kunnen bestellen, binnen 24 uur geleverd. Enkel werd het door de same day delivery service op een verkeerd adres in een andere straat geleverd. Na contact te hebben opgenomen met deze service werd er eerst beweerd dat het echt op huisnummer x was bezorgd maar nadat ik aangaf dat dit niet kon na beschrijving van de personen dacht men dat het dan de straat erachter zou moeten zijn en ja hoor na aanbellen bij de buren in de andere straat lag daar het pakket. Bij navraag blijkt dat het bezorg bedrijf TrunkRS werkt met GPS en ze kijken niet naar straatnaam en nummer. Ik beveel V-Nix aan, maar zou niet meer voor deze bezorgdienst kiezen.

goede service en advies

Had wat extra vragen over mijn bestelling deze werden netjes beantwoord en daarna erg netjes geholpen bij het wijzigen van mijn bestelling

razend snel geleverd

toestel op voorraad , vandaag besteld , bijna dezelfde dag geleverd bij wijze van spreken , razendsnel geleverd dus . Ik ga hier zeker nog bestellen. Vanuit België

Perfect dealer

Amazing....delivered within 16 h. Super service. Thx alot!!!!

Goede ervaringen met het bedrijf

Goede klantenservice. Ik werd zeer goed geholpen en goed te woord gestaan. Tevens ook snelle levering met goede tijdsindicatie. Ik ben erg tevreden met V-Nix!

Compleet assortiment en supersnelle levering

En ook nog eens scherpe prijzen. Dik tevreden over mijn nieuwe gopro accessoires.

Uitgezocht, besteld, betaald, ontvangen

Bijzonder snelle levering. Na 23.00 uur besteld en toch de volgende ochtend al geleverd.

Ik heb een boomstammetje gekocht waar Shi-taki's uit gaan groeien. De gebruiksaanwijzing die bij de beschrijving van het artikel staat vermeld lijkt me niet toereikend: De stam 24 uur in het water leggen en vervolgens in een bakje water tegen een muur zetten. Er had wat mij betreft nog wel wat informatie bijgesloten mogen worden. Vragen: in de zon? Schaduw/halfschaduw? Hoe lang gaat het ongeveer duren voordat ik resultaat zie?

Prima verzorgd

2 koptelefoons besteld. Eentje werd direct geleverd. Op de pakbon stond dat de ander nageleverd werd. Dit is inderdaad een aantal dagen later gebeurd. Persoonlijk vind ik het jammer dat ze niet tegelijk geleverd werden. Op zich hadden ze samen ook best een paar dagen later mogen komen, als ik het maar had geweten. Scheelt volgens mij ook in de leveringskosten (voordeel leverancier), maar daarnaast ook beter voor milieu.

Slecht!!

Ik heb mijn product nog steeds niet binnen!! Ik heb jullie een bericht gedaan dat mijn product nog niet geleverd is bij mij. ik kreeg hier een bericht op terug dat jullie contact zouden opnemen met de vervoerder. Maar tot op heden nog niks gehoord en nog geen product!!

Super snelle service

Rond 17 uur besteld en de dag erna rond 14 uur geleverd. Kortom top!

Super service

Smorgens besteld en tot mijn verbazing stond pakketje toen in om 17:00 thuis kwam al in de kamer klaar Morgen lekker prutsen in de keuken

gewoon super netjes en correct

goede en correcte afwikkeling. zoals je verwacht. en dat maken ze ook waar.

Grondzijl 16

9731DG Groningen

+31 (0)50 8200 269

Over V-nix.nl

Persoonlijke service sinds 2006! Voor 23:59 besteld, morgen thuis!