Snelle levering, goede kwaliteit

Artikel gevonden tegen zeer goede prijs, snel geleverd, alles ok.

Goed en snel

Vlotte en goede afhandeling

Ervaring is positief.

Geeft veel vertrouwen in het kopen via internet.

In de avond besteld en ondanks de Corona-problemen gewoon de volgende avond afgeleverd. Heb al een tijd een Brofish sunny 24 en ben er zeer tevreden mee, vandaar een Brofish sunny 12 bijbesteld voor opladen van zowel tablet als telefoon. V-nix is ook nog eens de goedkoopste.

Snel,en makkelijk bereikbaar voor vragen.

Na vragen via Whatsapp over verzenden snel,vriendelijk en duidelijk.

Snelle levering top product

Levering top Product naar verwachting Scherpe prijs

Slechte levering

Ik kreeg een mail waarin gezegd werd dat mijn bestelling onderweg is, twee dagen bleek dit niet het geval te zijn. Dit kan en. Af niet.

Allemaal goed

Snelle levering. Goede prijs.

prima webshop

snelle levering nooit problemen mee gehad

Snel en accuraat

Maakt in bij mijn bestelling de beloftes omtrent prijs en aflevering waar

Awesome

I was annoyed that I did not see any notification after receipt for the delivery. Unfortunately, I did not look at the other files. It was on its way and should arrive between 10-12.30 Thankx

Duidelijke website en snel verlopen

Zeer handig in gebruik Goede prijs kwaliteit

Snelle levering en goede prijs!

Het product, sous vide van Avona is zoals beloofd op de eerst volgende werkdag geleverd. Helaas was de klantenservice niet te bereiken. Ook op mijn Whatsapp is niet gereageerd. Het ging om het mislukken van de betaling via de creditcard.

levering is snel, klantenservice niet.

Nog voor de bestelling werd behandeld, heb ik zoals in de bestelbevestiging stond, een whatsapp gestuurd met het verzoek de levering aan te passen of te annuleren. Hier is niet op gereageerd, waardoor ik alsnog een bevestiging kreeg van verzending. Leveren gaat dus erg snel, reageren op whatsappberichten niet.

klantvriendelijk

duidelijke voorwaarden &

heel snelle levering

Bedankt voor de snelle levering !

Prima apparaat en goede levering

Dock doet wat ie moet doen. Krijg wel melding van laptop (Lenovo) dat vermogen te laag is. Wordt warm maar niet heet. Kabeltje naar laptop is mss wat aan korte kant want daardoor ligt de dock mss enigzins inde weg. Met een iets langere kabel ook minder kabels op bureau.

erg snel, track en trace perfect.

eerst bij een concurrent besteld. Naar een week niks, naar 3 telefoontjes zelfde. Besteld zaterdag met passen, gekrijgen dinsdag avond.

Snel betrouwbaar

Kocht een scherpstelmotor voor mijn Zhiyun , helaas paste dexe niet op mijn model. Na een telefoontje beaamde de medewerker dat ik een verkeerde bestelling had geplaatst en kom ik het apparaat zonder probleem retourneren. Uitstekende service dus !

Super gewoon

Super om iets te bestellen,echt een aanrader

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Supersnel en alles volgens afspraak.

Snel, en levering op geschikt moment zonder extra kosten

Zeer klantvriendelijk

Na anderhalf jaar ging raakte de lader van Meater defect. Na prettig email contact het product retour gestuurd en binnen een aantal dagen kreeg ik een nieuwe Meater in de bus.

Snelle levering, prima service

Heel vlotte en correcte levering!

De eerste keer dat ik een bestelling geplaatst heb bij dit bedrijf wegens een heel gunstige aanbieding. Heel vlotte en correcte levering!

goed geprijsd en vlug geleverd

thermometer voor de kamado besteld goed geprijsd en werkt goed

Grondzijl 16

9731DG Groningen

+31 (0)50 8200 269

Over V-nix.nl

Persoonlijke service sinds 2006! Voor 23:59 besteld, morgen thuis!