Snel en netjes geleverd. De box voldoet aan mijn verwachting, met duidelijke beschijving op het emmertje. De growig box voor de oesterzwammen staat nu met het koffiedik voor met de eerste laag. Nog even afwachten of er inderdaad oesterzwammen tot ontwikkeling komen.

Geen beschrijving

Twee shi taki boomstammen besteld maar er is geen gebruiks aanwijzing mee gestuurd. Misschien moet ik het van nature weten? Informatie van mijn zoon gekregen, die had ook 1 besteld dus neem aan dat het er wel bij hoort te zijn. De boomstammen erg los met zijn 2en in een grote doos verstuurd, de bezorger gooit denk ik met de doos, veel schors los in de doos. Nu maakt het voor de shi taki denk ik niet uit. Vind het helemaal leuk 😁😃

Heel goede website

Geen probleem, alles werkte zoals verwacht

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Levert goed werk en komt afspraken na

Laat in de avond besteld en we ontvingen het bestelde de volgende dag vroeg in de avond thuis bezorgd. Beter kan toch niet?

Heel snel geleverd. Het was een uitgave, dus of het broed nog levend was en de stammetjes daadwerkelijk ook shiitake gaan leveren, is nog de vraag. Dus een aantal weken afwachten.

Betaalsysteem werkte niet maar is keurig opgelost

Betaalsysteem werkte niet en in de bevestiging van de bestelling stonden geen nummers of kenmerken. Kan ook aan mijn systeem gelegen hebben.

Bureaulamp die ik zocht snel geleverd

V-nix verkoopt de Taotronics bureaulamp zie ik zocht omdat deze als beste getest was. Levering was binnen 1 dag met pakketdienst Trunkrs.

Goede prijs, correcte en snelle levering naar België

Super product mijn Taotranics bureaulamp. Super bezorgd; zorgvuldig ingepakt. Supersnelle levering. Super goed gevoel bij V-nix.nl

TOP

SNELLE LEVERING

Topp

Mijn pakketje kwam de volgende dag al in huis!

Prima kwaliteit wat betreft aankoop. Super snelle levering

Goede prijs, snelle levering, what else?

Simpelweg klasse. Over kwaliteit produkten kan ik niet oordelen: te kort in bezit (gisteren geleverd).

Vlot en betrouwbaar !

Items van Anova gekocht en uitermate tevreden over alsook de service van jullie

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle levering, uniek product

Ik bestelde de mobiele router pas laat in de avond. Toch werd hij de volfende avond al geleverd. De router werkt prima.

Snelle levering, verpakking had beter gekund

Best snel geleverd. Stammetjes zaten los in een veel te grote doos. Dat had handiger gekund. Een product als een shii take-stammetje zou ik altijd versturen met iets van een gebruiksaanwijzing.

Snelle levering!

Top ervaring, artikel was de volgende dag in huis!

Bijna perfect.

Shiitake growkit (boomstam) snel geleverd. Wat ik mis is A-4tje met beknopte handleiding. Gelukkig is er op internet voldoende info te vinden.

Snelle levering, vriendelijk aan de telefoon

Na een prima uitleg over mijn produkt, direkt besteld. Zeer tevreden.

Erg goed, afhandeling en levering perfect

Zeer goed, alles ging perfect

Snel geleverd met duidelijke communicatie.

Geweldig! Gimbal opgestuurd ter reparatie en een nieuwe ontvangen.

Gimbal aangeschaft in Januari 2019. Helaas ineens kuren. Ik heb een duidelijk filmpje met het exacte probleem toegestuurd en toegelicht. Er werd snel gereageerd met het verzoek om het product ter reparatie aan te bieden. Wat schetst mijn verbazing? Na drie dagen een "Niet thuis" melding van PostNL in de bus. Afzender V-Nix... Vandaag mijn pakket dus opgehaald bij het Post-NL punt. En wat zat er in? Een volledig nieuwe gimbal! Bravo! Mijn tip: maak het ook de leverancier makkelijk en zorg voor een uitgebreide probleemomschrijving. Maak daar werk van. Dank V-Nix.

Super service.

Mijn bestelling was erg snel in huis en bij vragen wordt er ook steeds binnen 24 uur op mijn mail gereageerd, erg prettig. Bij onze bestelling mistte we wel een duidelijke gebruiksaanwijzing.

Onbetrouwbare communicatie

Ik kreeg te horen dat het product (een headset) niet meer in voorraad was. Dat kwam omdat ik te lang gewacht had tussen het vullen van het winkelwagentje en het versturen van de bestelling. Dat klopte en was ook mijn eigen schuld. Ik kreeg wel een alternatief geboden, maar dat was geen headset dus geen goed alternatief. Dus ik annuleer de bestelling en ben op zoek gegaan naar een andere headset want die had ik dringend nodig. Die heb ik ook elders gevonden en besteld. Wat schetst mijn verbazing toen ik plotseling nog een mailtje kreeg dat men, NA mijn annulering en zonder contact opgenomen te hebben, blijkbaar nog een headset had gevonden (?) en die had gestuurd. Nu heb ik twee headsets terwijl ik maar een kan gebruiken.

Grondzijl 16

9731DG Groningen

+31 (0)50 8200 269

Over V-nix.nl

Persoonlijke service sinds 2006! Voor 23:59 besteld, morgen thuis!