Besteld en dag laterontvangen. Scherpe prijs

Product dat ik zocht voor een scherpe prijs gevonden bij V-Nix. Binnen een dag binnen. Dus dikke prima.

Alles super makkelijk

Super snelle levering. Hoge kwaliteit product, ondanks lagere prijs ivm andere sites

Ik heb meerdere sites bekeken op zoek naar de beste deal voor een anova sous vide met WiFi. De prijs hier was een stuk lager dus het voelde alsof er een mogelijkheid was dat het niet het juiste product zou zijn. De gok gewaagd en het bleek bij levering precies het juiste product te zijn. Echt klasse! Ook onwijs snelle levering

Zeer snel en accuraat.

Overzichtelijke site en ongelooflijk snelle levering. Daarbij prima prijzen :).

Perfect als voorbereiding . Alleen nog een kwestie van afbakken . Een topper 👍

Goede en snelle levering en nu maar duimen of ik shitakes kan oogsten dit jaar. Ik geef een 8 voor de snelle levering en als ik dit jaar nog mag oogsten zou ik een 9 geven.

Snelle service, op zondag besteld en maandagavond al in huis

Goede webshop. Zijn vaak net wat goedkoper dan de concurrent. Daarnaast is de service ook top. Zondagavond besteld en had mijn bestelling maandagavond al in huis. Fijne verzending via Trunkrs.

Snelle en professionele service

Vraag over mijn product werd professioneel / vakkundig beantwoord + snelle levering! Aanrader!

fijn bedrijf

betrouwbaar, snel, fijne club.

Snelle levering en goed product

Een Sousvide met Wifi besteld . De volgende dag al geleverd en deze was ook netjes verpakt. Aanrader!

Bestelling plots niet meer voorradig

Toen ik mijn bestelling plaatste was het nog voorradig. Enkele momenten later kreeg ik bericht dat het item niet meer voorradig was. Daardoor annuleerde ik mijn bestelling en mijn terugbetaling was binnen de 2 dagen afgerond... Dus spijtig dat de website achterloopt op de effectieve stock maar de klantvriendelijkheid en de snelle terugbetaling zorgen zeker dat ik hier terug zal bestellen

hij levert shiitakes

Na mnder dan 2 weken beginnen er al 2 shittake punten te groeien

Was benieuwd of het wel zou geleverd worden met carnaval maar goed aangekomen. Helaas niet compleet, een product was niet meer leverbaar😏 Website misschien ff updaten. Rest van bestelling gekregen voldoet aan verwachting, bedrag van manco product retour gekregen nadat ik dit gemeld had. Goed en netjes behandeld 👍👍

Helemaal goed!

Alles zoals het moet gaan...snelle levering, keurig verpakt en juiste artikel (vele malen goedkoper dan waar ook)

Good

Ok

Wat moet je nog meer.

Zoals gewoonlijk weer netjes verpakt en op tijd geleverd.

Woensdag in de avond laat besteld, vrijdagochtend al op te halen. Goed verpakt, prima.

Niet het resultaat wat ik verwacht had .

10 foto’s genomen maar niet eentje dat ik zeg , wat mooi .

Product op tijd ontvangen

vanuit Vnix prima

bestelling is goed gegaan. echter kwam ik er pas achter dat er alleen in de avond uren geleverd wordt nadat ik besteld had. Maar via de pakket dienst kon ik mijn adres wijzigen.

Snel gevonden op overzichtelijke site

Door de grote sortering direct raak en ook nog iets afgeprijsd waardoor keuze snel is gemaakt. Klap op de vuurpijl is de bijzonder snelle bezorging. V.nix staat bij mij vooraan.

Hoewel niet supersnel maar vlot genoeg geleverd, kwam mijn bestelling prima aan.

Gewoon heel professioneel en goed

Goede informatie product, levering en communicatie

Fijne snelle levering

Nachtlampje besteld, product is precies zoals beschreven én voor een lage prijs.

Grondzijl 16

9731DG Groningen

+31 (0)50 8200 269

Over V-nix.nl

Persoonlijke service sinds 2006! Voor 23:59 besteld, morgen thuis!