Snelle en correcte levering.

Bedrijf heeft goede telefonische service.

Late verzending

Mijn bestelling is al 2 dagen geleden betaald en de betaling was direct ontvangen. Maar nog steeds geen vezending.

niks op aan te merken

duidelijke site, goed geregeld

het bestellen en betalen ging goed maar daarna

Ik heb vaker al iets bij V-nix gekocht en ik kan mij niet herinneren dat het toen ook zo waardeloos ging. Deze keer heb ik van tevoren op de site gekeken of er geen feestdagen afwezigheid bericht geplaatst was - niks dus. Mijn spullen besteld en betaald en toen werd het stil. Geen updates per mail, geen updates in mijn V-Nix account. Bellen - krijg ik een bericht met hun openingstijden maar geen bericht dat ze nu op vakantie zijn en geen spullen zullen versturen. In eens op 2 januari (een week na het bestellen) staat er een bode voor de deur met een pakket. De spullen heb ik wel ontvangen maar het feit dat je zo je webshop achterlaat zonder enige info hoe en wat vind ik echt niet van deze tijd. En dat je geen moeite neemt om out of office bericht in te spreken is ook zeer laks.

Geen order ontvangen tot op heden

Bestelling zou 29 december binnen zijn. Het is nu 3 januari, niets ontvangen. Ik begrijp dat het door de feestdagen later komt. Echter geen bericht van hen ontvangen, laten ook niets horen. Nemen de telefoon niet op en reageren niet op WhatsApp. Zeer onprofessioneel.

Beter kan niet

Support en levering is uitmuntend!

Leveren te laat

Op de website: Voor 23:59 besteld, de volgende dag geleverd. Volgens V-nix versturen ze dan de volgende dag met "same day" levering via Trunkrs. Gisteren 21:20 besteld. Track & Trace: Levering komt een dag later, en dan ook nog ergens in de avond........ Als ik vanavond bij andere webshops bestel heb ik het morgen overdag binnen, 'gewoon' met PostNL. Ook in deze drukke tijden. Aanvulling al gevolg van een verzoek om de beoordeling te wijzigen: VNix verwijst naar Trunkrs voor de vertraging. Trunkrs geeft echter aan dat ze de zending simpelweg te laat hebben afgegeven. Geen enkele reden dus om mijn beoordeling te wijzigen. Integendeel zou ik zeggen.

Uiteindelijk aangekomen.

Ik heb begrepen dat de fout bij Post.nl lag. Eén goede raad, controleer of de bestelling goed is verwerkt, voordat je om feedback vraagt. Ik was al met V-nix in (mail-)gesprek over het uitblijven van de bestelling. In de toekomst zal ik zeker weer bij V-nix iets kopen indien ik bij jullie iets nodig heb. Met vriendelijke groeten, Peep Schreuder

In orde

Levering was een dag te laat, maar gelukkig nog op tijd.

Een zoals-het-altijd-zou-moeten-zijntje

Een zoals-het-altijd-zou-moeten-zijntje

Feedback geven op iets wat je nog niet gehad hebt?!

Eerst reclame en nu dit, misschien eens in het systeem kijken.........er is bij ons nog niets binnen gekomen van verzonden terwijl het product gewoon op voorraad is!!! Zeer slecht dit! Mvg Ed Wat wilt u aangepast hebben?? Het blijft zoals het is!

Mooie lamp met goede instelmogelijkheden

De levering van de LED-lamp was snel ondanks de feestdagen. De lamp heeft voldoende instelmogelijkheden qua lichtsterkte en lichtkleur. De USB-oplaadmogelijkheid is handig. De voet van de lamp mag van mij wel iets zwaarder. Als de arm behoorlijk schuin staat, heeft de lamp niet veel nodig om om te vallen.

Geen complete bestelling en geen antwoord meer.

Melding gedaan,zou binnen 24uur reactie krijgen, maar dat hebben we 24dec al gedaan. Zou mooi zijn als die nog behandeld wordt

Op vrijdag besteld, op zaterdag binnen Gelijk begonnen👍

Heel fijn dat ik het bij een post-nl punt kon afhalen

Zoals in titel

Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling. En een snelle levering ondanks de feestdagen.

Werkt naar verwachting

Werken goed

Prima ervaring opgedaan

Erg snelle levering .was verbaasd doordat de feestdagen er ook nog bij zaten . Ga zeker meer bestellen bij deze zaak mocht ik iets nodig hebben

Goed assortiment sous-vide apparatuur

Uitstekende snelle actie van de zending!

Als het initiëel iets niet onmiddellijk correct lijkt te verlopen, maar snel gecorrigeerd wordt, wens ik dat ook te vermelden.

Beste service

Top product en het was mega snel geleverd!

Niet alle bestelde stukken zijn bezorgd!

Mijn ervaring was dan ook niet positief! Heel graag een snelle bezorging van het sous vider rek! Op mijn e-mail is na de vrije dagen van V-Nix zeer adequaat en professioneel gereageerd. Het ontbrekende deel van de bestelling is snel opgestuurd en door ons ontvangen. Hiervoor mijn dank! Mijn totaalscore heb ik uiteraard aangepast.

Netjes binnen een paar dagen bezorgd

Voor het eerst iets besteld bij deze webshop. Netjes bezorgd en voor een mooie prijs.

Misverstand over levertermijn

Misverstand over levertermijn. V-nix heeft hierover contact opgenomen en alles is naar wens opgelost

Grondzijl 16

9731DG Groningen

+31 (0)50 8200 269

Over V-nix.nl

Persoonlijke service sinds 2006! Voor 23:59 besteld, morgen thuis!