Duidelijke en snelle communicatie.

Gewoon goed

Zag er keurig uit en goed verpakt! Graag stoppen met trunkrs als bezorgdienst!! Pakket is 4 dagen onderweg geweest en heb er 2 keer achteraan moeten bellen. Bezorger stond voor het huis maar zou zo weer weg rijden. Zelf maar vlug naar buiten gelopen om mijn pakket in ontvangst te nemen. Echt een waardeloos bedrijf

Prima prijs, snelle levering, netjes verpakt. Kortom: prima.

Trleurstellend

Gevraagd om dit bij een ophaalpunten af te leveren. Nu nog steeds niets ontvangen!!

Snel en zeer correct

Heel prettig zaken doen

Perfecte service. (Meer woorden leiden alleen maar af)

Bestellen en binnen 24 uur geleverd!

Goede prijs kwaliteit verhouding! Uitstekende service.

Super service, ik had een verkeerde bestelling gedaan, dit werd kosteloos omgewisseld voor het duurdere item wat ik eigenlijk had willen bestellen.

aanrader

Prima, goede informatie. snelle reactie op vragen. persoonlijke benadering. prettige webshop.

Goed verzorgd. Prima levering.

Mooie producten

Mooie Lampen met vgenoeg instelmogelijkheden

Mooie Lampen met vgenoeg instelmogelijkheden, snel verzonden en betaalbaar

Prima en snelle levering, waarvoor dank.

Vraag: naar wie moeten we ons richten bij een eventueel defect tijdens de garantieperiode, en wat geldt dan als aankoopbewijs met aankoopdatum?

Klote

Niks ontvangen

Te laat

Niet geinformeerd over vertaging van bestelling en 2 dagen te laat

Beste prijs, snelle levering!

V-nix had de beste prijs en ik had het product de volgende dag in huis. Perfect!

goed en snel

heb al diverse keren iets gekocht en altijd een snelle levering

Goed bereikbaar en snel geleverd.

Goed bereikbaar en snel geleverd.

Herhaaldelijk verzoek om een factuur. Na ruim 2 weken nog steeds geen factuur mogen ontvangen.

In mijn schrijven naar V-nix, om te vermelden dat het e-mail adres bij de bestelling niet goed doorgegeven was het antwoord mogen ontvangen dat de bestelling goed doorgekomen was en dat het product geleverd is. Dat is ook zo, maar daar het een zakelijke bestelling betrof zou een factuur wenselijk zijn. Herhaaldelijk om de factuur gevraagd, via e-mail en WhatsApp .... ruim 2 weken na levering nog geen factuur mogen ontvangen, EDIT: *** Feedback van Team V-Nix: Hallo, Spijtig om te horen dat het niet geheel naar wens is gegaan. We zien dat er een notie is geplaatst dat er werkelijk een mail is verstuurd met de factuur. *** ... na herhaaldelijk vragen via e-mail en whatsapp - en tot slot deze review geschreven. Hierna is inderdaad de factuur via email verzonden en ontvangen.

niet bezorgd

het pakketje word na 17.00 afgeleverd en dan is het kantoor dicht, ik heb het nog steeds niet. ik wacht nu 3 werkdagen + weekend

Snelle verzending, ook retourzending goed verwerkt

Snelle verzending, ook retourzending goed verwerkt

Snel geleverd, mooi product

Het product voldoet aan mijn verwachting en is fijn snel geleverd

Goede prijs en de volgende dag in huis.

Site is overzichtelijk, product besteld en de volgende dag in huis, dit ondanks de drukte rond black friday/sinterklaas en kerst.

Alles stipt geleverd

Bestelling en levering ok

Snel en efficiënt

Perfect, zoals verwacht.

Zeldzaam product voor zeer goede prijs perfect geleverd.

Grondzijl 16

9731DG Groningen

+31 (0)50 8200 269

Over V-nix.nl

Persoonlijke service sinds 2006! Voor 23:59 besteld, morgen thuis!