Super site

Prima webwinkel met goede ervaringen

Mijn 3de bestelling bij Vnix en ben zeer tevreden over de levering en het product.

Ook goed als iets mis gaat

Dozen schuiven kan ieder bedrijf. Het verschil merk je vaak als er iets niet goed is gegaan. Wij kregen een produkt wat niet 100% functioneerde. Dat is binnen 2 (!) werkdagen opgelost. Het artikel werd onmiddellijk omgeruild voor een wel goed functionerend produkt. Geen gezeur, geen vertragingen, gewoon geregeld. En zo hoort dat ook, maar dat gebeurt lang niet altijd bij internetbedrijven. Kortom, dit is wel een aan te bevelen bedrijf.

In de ochtend besteld, eind van de middag geleverd!

In de ochtend besteld, zelfde dag in de middag geleverd! Top!

Keurig en snel geleverd

Snel geleverd en erg handig

Snelle levering zonder mankementen

Snelle levering zonder mankementen

Geweldige service, zoals altijd!

Een webwinkel, waar je altijd op service kan rekenen.

Zeer tevreden met aankoop

Kan nu zowel mijn GoPro als mijn Sony A5100 gebruiken.

Zes dagen later...nog steeds geen pakket in huis.

V-nix.nl heeft Trunkrs als logistieke partner. Trunkrs zegt aan "same day delivery" te doen, maar in de praktijk blijken ze dat niet waar te kunnen maken. Inmiddels zijn er zes dagen verstreken sinds de bestelling van mijn pakket en het pakket is nog steeds onderweg. Volgens de track&trace kon het pakket de eerste keer niet afgeleverd worden (niemand gezien) en daarna is het pakket tot twee keer toe in de verkeerde regio terecht gekomen. Daarna heeft Trunks het pakket de status "retour naar V-nix.nl" gekregen. Al met al erg teleurstellend. Ik hoop dat V-nix.nl in de toekomst gebruik gaat maken van een betrouwbare logistieke partner.

Snelle levering extra service verleend.

Zeer vlug geleverd.

Prima bezorging . Netjes ingepakt

Op tijd geleverd, kwaliteit en niet te duur

10/10

Super snel, zoals het hoort

Ik kende deze website niet maar na een bestelling zeer aan te raden. Alles duidelijk, bezorging stipt op tijd voor een nette prijs.

Supersnel en correct.

Zou ik zeker aanraden aan een vriend

Snelle levering! Zeer tevreden.

nette prijs en vlotte levering naar postdepot zodat ik niet thuis hoef te blijven wachten

Correcte levering

Prima levering

Onderdelen voor mijn GoPro 7 Black keurig en op tijd geleverd.

Snelle nette levering

De ene avond besteld, de volgende avond keurig binnen het aangegeven tijdvak geleverd. Eén klein verbeterpunt: ik had niet in de gaten dat de bestelling ‘s avonds bezorgd zou worden, dat zag ik pas toen ik naar de tracking-info keek. De gebruikte bezorgdienst Trunkrs bezorgt naar ik begrijp altijd ‘s avonds, dus wellicht voorkomt het verrassingen als dit duidelijker vermeld wordt tijdens het bestelproces. Of misschien staat er al heel duidelijk en ben ik een blinde kip?

Snelle reactie

Betaling lukte niet, waardoor ik meerdere bestellingen plaatsten. Ik heb een mailtje verstuurd om dit recht te zetten en heb een snel en duidelijk antwoord gekregen. Mijn bestelling is goed aangekomen en voldoet aan de verwachtingen.

super snel en juist verzorgd

super snelle verzending , goed voor elkaar

Super mooi uitvoering

Zeer mooie uitvoering niet te groot maar toch goed over nagedacht bij het ontwerp ervan . Voor de rest moet ik nog uit proberen.

Super! Goede prijs en kwaliteit/service

Veruit beste prijs online (DJI materiaal), snelle levering en navolging van vragen.

Meteen netjes gestuurd, snel en naar verwachting

Apparaat voldoet perfect!

Goec

Snelle levering, perfect.

Grondzijl 16

9731DG Groningen

+31 (0)50 8200 269

Over V-nix.nl

Persoonlijke service sinds 2006! Voor 23:59 besteld, morgen thuis!