Pluspunten

Vraag over een sous-vide snel beantwoord en echt supersnel geleverd, chapeau!

Geen!

Pluspunten

Een geschreven gebruiksaanwijzing zou beter zijn .

Pluspunten

Snelle afhandeling. Gelijk email. Op voorraad en gelijk verzonden. De volgende dag in huis

Pluspunten

Snelle service en bezorgtijd zoals beloofd.

Pluspunten

Snelle correcte levering.

Nvt

Pluspunten

Goede communicatie en duidelijk. Snelle levertijd

Pluspunten

Mooi assortiment

Product was volgens website leverbaar, achteraf bleek dit niet zo te zijn. Voorraadsysteem zou actueler kunnen

Pluspunten

Snelle service, duidelijke communicatie en goede prijs

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Wat een slechte ervaring en service zeg. 7 januari: Ik bestel 2 producten (camera licht en SD kaart). Beide producten zijn op voorraad en "vandaag besteld is morgen in huis". Na het bestellen krijg ik een geautomatiseerde email dat ik binnenkort een Track en Trace mag verwachten om mijn pakket te volgen. 8 januari: Track en Trace email niet ontvangen, dus even een mailtje naar V-Nix om te informeren. 9 januari: Ik krijg een email dat 1 van de producten niet op voorraad is. Of ik tot maandag 14 januari kan wachten. Ik ben hier niet tevreden mee, met name dat er "op voorraad" staat tijdens het bestellen, en dat het product ineens niet voorradig is. 10 januari: Ik krijg een antword. Product is net uit voorraad geraakt (ja, kan gebeuren!). 12 januari: Op de website staat ineens 18/1 als levertijd. Ik email even voor de zekerheid, want niemand nam de moeite om me hierover te informeren. Klopt dit? Tevens vraag ik of ze mijn SD kaart zijn vergeten? Niemand die de moeite neemt om deze op te sturen (past in een simpel envelopje, dus waar hebben we het over?). 14 januari: (let op: 2 dagen nodig gehad om te reageren!) Levertijd is inderdaad opgeschoven naar 18/1. 18 januari: Ik stuur een email om te vragen of het pakketje vandaag wordt verzonden, want ik hoor niks? 19 en 20 januari: Geen reactie 21 januari: Nog steeds niks gehoord. Ik stuur een email dat dit niet echt netjes is. Eindelijk een reactie. Levertijd wordt 24/1. Zojuist een

Pluspunten

Snelle levering (voor de zoveelste keer)

Geef bij de bestelling de keuze of het pakket afgegeven mag worden bij de buren, en zo ja welke.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle reactie

Ander bezorg bedrijf kiezen... Post nl is waardeloos...pakketje zou zaterdag bezorgd worden...maar werd begin vd ochtend al doorgeschoven naar maandag

Pluspunten

Klantvriendelijk, snel antwoord op vragen via Whatsapp, degelijke kwaliteit van materiaal, snelle levering, goedkope producten

geen!

Pluspunten

Pluspunten

Meedenkend modern en snel bedrijf. Denkt in mogelijkheden en zorgen dat er vlot gereageerd wordt op de wensen van de klant.

Interne communicatie is een verbeterpuntje echter is de miscommunicatie vlot opgelost en alsnog top gehandeld.

Pluspunten

Altijd netjes op tijd - goede communicatie

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

nog niet kunnen testen. Ik ben nog niet begonnen met het opstarten van de zwammen

Pluspunten

Snelle levering Duidelijk produkt, ook goede aanvulling met mailtjes en filmpjes

Pluspunten

Zeer snelle levering, goede verpakking. Enkel tevredenheid!

Neen

Pluspunten

Toen men er achter kwam dat het niet meer leverbaar was , direct contact, via telefoon, met me opgenomen.

Zet op website dat iets niet meer leverbaar is.

Pluspunten

Spijtig dat blijkt dat DJI niet tijdig kan uitleveren.

Grondzijl 16

9731DG Groningen

+31 (0)50 8200 269

Over V-nix.nl

Persoonlijke service sinds 2006! Voor 23:59 besteld, morgen thuis!