Vlotte levering, super leuke verpakking!!!

Niks op aan te merken

Prima, voldoet aan verwachting

Goede service!

Klacht over product goed opgepakt, vervangend product toegestuurd gekregen.

goede en snelle service

Pakketje zoek maar snel nieuwe toegestuurd gekregen

Mijn pakketje is zoek geraakt door pakketdienst "Red mijn pakketje" (hoe cynisch), na contact met V-nix meteen via DHL een nieuw pakketje toegestuurd gekregen.

SNEL EN GOED

GOED EN SNEL

Positief, snel geleverd conform bestelling

Snel geleverd via een nieuwe bezorger. Leuke ervaring.

Precies zoals verwacht

Bij de grootste aanbieder van o.a. elektronica wilde ik een product bestellen. Op hun website zag ik dat het zou worden verzonden door V-nix.nl. Bij V-nix was hetzelfde product 20% goedkoper, dus heb ik het daar besteld. Alles verliep soepel en helder. Het werd de volgende dag netjes aan de deur bezorgd, goed verpakt en op tijd. De zending was te volgen met een track-and-tracecode.

Aflevering product slecht

De bezorger van Red je pakketje heeft het pakket met een waarde van €119 neergelegd in de hal van ons appartement. Hij heeft alleen beneden aangebeld. Toen gewacht op bezorging aan de voordeur en vervolgens zelf naar beneden gegaan toen we na 5 min de deurbel nog niet hoorden. troffen pakket aan. Iedereen had het zo mee kunnen nemen. Dit kan echt niet!! Wij begrijpen dat dit los staat van jullie want dit was prima echter de score wordt door de levering negatief beïnvloed. Advies: ga zo door maar zouden bezorgdiensten kritisch in de gaten houden.

Defecte levering en geen opvolging

Snel geleverd maar een defect product, althans maakt veel geluid doordat iets aanloopt. Gefilmd en hulp gevraagd maar respons blijft uit. Jammerlijk

Uitstekende service

Onze bestelling is snel geleverd. Toen we het apparaat wilden uitproberen bleek het echter kapot. Zonder problemen konden we deze terugsturen en sturen ze een nieuwe op. Super fijn!

Snel geleverd, goed product

Op afgesproken tijd en plek geleverd. Snel en goed

Duidelijke website, snelle levering

Alles goed gegaan

dik tevreden!

Snelle levering, prachtige soundbar met een goed geluid.

snel en adequaat

Snelle overzichtelijke website met snelle levering, assortiment niet heel breed

Echt fijne afhandeling

Goede ervaring en betrouwbaar

snelle en correcte levering

goede ervaringen, heb nog al eens besteld en dan had ik speciaal verzoek en dat werdt telefonisch heel vriendelijk aangepast

Prima en snelle levering

Gemak vanuit je luie stoel wordt er toch gezegd?

Na een verkeerde bestelling hierover geappt. Geen problemen en direct opgelost. Bestelling is vlot en netjes afgelopen. Tevreden mens.

Matig

Green beschrijving hoe je het moet gebruiken. Matig Ingepakt.

Goede deals, het beste geprijsd

De levering is vliegensvlug en de klantenservice ook top! Ik had al een anova sous vide Cooker hier gekocht en nu als kado voor mijn zus weer hier besteld omdat ik weet dat als er iets mee aan de hand is het goed wordt opgelost.

Snelle levering.

Geen problemen gehad met de levering en het product werkt zoals het moet doen.

Top aankoop

- Goede kwaliteit - Snelle levering - Snelle installatie

Bestellen heel snel

Bestellen heel.snel. levering. Weet ik nu nog niet nog niets ontvangen. Vrijdag besteld. Nu dinsdag. We wachten af. Weet nu.niet wat levering termijn.is van.nl. naar belgie

Grondzijl 16

9731DG Groningen

+31 (0)50 8200 269

Over V-nix.nl

Persoonlijke service sinds 2006! Voor 23:59 besteld, morgen thuis!