Pluspunten

Super service, vriendelijke klantenservice, snelle levering, alles in orde. Echt een aanrader!

Pluspunten

Goeie producten, top prijzen super snelle levering en de Klanten service is Klasse!

geen!

Pluspunten

Goede prijs in combinatie met goede service. Precies wat ik verwacht van een webshop. De volgende keer bestel ik weer hier.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede en snelle verzending en de prijzen zijn vaak lager als bij andere webwinkels. Ik heb bij hun dji spark en mavic air besteld.

Ik vind het spijtig dat er zoveel discussie is geweest toen ik problemen had met mijn dji spark Was zelfs beoordeling op Facebook en Google voor nodig om hun bereid te krijgen iets te doen. Hadden mij ook nieuwe propeller beloofd en toen ik er om vroeg na paar weken werd ik aangesproken via WhatsApp Uiteindelijk wel de propeller gekregen Ik vind het ook heel spijtig dat toen mijn dji spark terug moest vanwege een defect ze hem niet hebben willen omruilen voor de dji mavic air. En nu vroegen ze om beoordeling dus bij deze. Even toelichting het bedrijf is zo brutaal om in mail te vragen de beoordeling aan te passen omdat ze vinden dat ze juist gehandeld hebben, NOU TOTAAL NIET ze zijn brutaal en totaal niet klantvriendelijk.

Pluspunten

Prima levering, keurig verpakt en klantenservice reageerde snel via whatsapp en regelde voor mij dat een adres nog kon worden aangepast.

Niet direct duidelijk dat bestellingen na 18:00 de volgende dag pas worden verzonden via same day delivery. Bestel je dus in de avond dan kan je dus net als ik in de war zijn wanneer er geen verzendbevestiging komt. En same day delivery gebeurd ook in de avonduren, dus laat je het afleveren op een ander adres dan je thuisadres, houdt hier rekening mee. In mijn geval op de zaak laten afleveren en die is natuurlijk in de avond niet open. Gelukkig via whatsapp het adres netjes laten wijzigen en alles kwam keurig aan de mijn thuisadres.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

leveringstijd is prima

klantenservice slecht reageren 1 x in de week. Helaas werkte mijn product niet naar behoren, niet de schuld van V-nix maar dat heeft mij wel blootgesteld aan de klantenservice die haast niet bestaand is.

Pluspunten

afspraak gemaakt met v-nix en die zijn ze heel netjes nagekomen, perfecte service....

Pluspunten

Vlotte levering Gopro 6 (volgende dag) Goed contact met de servicedesk over een issue met het scherm. Vlot opgelost door Mike en netjes (telefonisch/whatsapp) op de hoogte gehouden over de voortgang.

Pluspunten

Snelle communicatie via Whatsapp! Per email ook goed te bereiken. Als ik iets wil bestellen dan zal ik de volgende keer bij V-Nix doen!

Helaas niet bereikbaar in het weekend. Op werkdagen enkel van 10.00 tot 18.00 hopelijk zijn ze in de toekomst ook in het weekend en tot 22.00 bereikbaar dat zou geweldig zijn.

Pluspunten

Telefonisch goed bereikbaar. Fijne afhandeling per telefoon. Snelle levering. Betrouwbaar.

Jullie zouden de klanten misschien iets accurater op de hoogte kunnen houden van de vertragingen bij de levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Aantrekkelijk prijzen. Als het product op voorraad is is deze snel geleverd. Had de crane 2 de volgende dag in huis. De nalevering van de gratis follow focus duurde daarentegen ruim een maand waarbij ik het gevoel had aan het lijntje gehouden te worden vanwege het continue uitstellen van de leveringsdatum. Nu kreeg ik uiteindelijk de follow focus iets eerder vanwege een negatieve beoordeling op Kiyoh. Dat zoiets kon gebeuren vermoedde ik al naar aanleiding van vele aangepaste reviews. Of dat heel positief is kan je je afvragen, maar voor mij pakte het prima uit. Ethisch vraagstukken heeft het ook. Alhoewel Nederland bekend staat als het land waarin de hardste schreeuwers het meest voor elkaar krijgen. Wel sneu voor diegenen die netjes blijven wachten. Ze doen in ieder geval zeer hun best om de beoordeling hoog te houden, dus dat ze dat belangrijk vinden is wel positief. Al om al zal ik het bedrijf best aanbevelen. Ze zijn veel goedkoper dan directe concurrenten en vriendelijk is het personeel ook. Al kan je een telefoontje om je negatieve beoordeling aan te passen een tikkeltje intimiderend vinden omdat ze je voorrang gaan geven op een kleine voorraad nalevering. Maar ze bleven wel vriendelijk en professioneel ondanks de kritieken die ik hier ook uit. 1 ster van mijn kant is wellicht ook niet fair. Ik heb ze niet afgeschreven en zal zeker nog eens een aankoop bij hun in de toekomst doen en hoop dan een nog betere beoordeling te schrijven.

Beter communicatie bij nalevering. Ik zou adviseren om een maillijst bij nalevering te maken om zo klanten up te date te houden. Betere voorraad controle.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering met scherpe prijs.

Communicatie is slecht, trage reactie op WhatsApp en geen reactie op e-mail.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Gevraagd of mijn bestelling op zaterdag bezorgd kon worden. Hun reactie: natuurlijk! Ik bestellen in alle vertrouwen. Maar ik heb nu nog geen verzendbevestiging gehad, ben bang dat hij niet wordt bezorgd vandaag... en natuurlijk zijn ze niet bereikbaar in het weekend... slechte zaak. Duidelijker aangeven wat de voorwaarden zijn bij het leveren. Ik lees nu op hun website na het klikken op de "voor 23:59 besteld = morgen in huis" onzin. Dat je op vrijdag na 18:00 besteld pas maandag kan verwachten...

Pluspunten

Behulpzaam en vriendelijk bedrijf met snelle levering. Klein probleem gehad omtrent de bestelling maar dat was snel en zonder problemen opgelost. Hierna de bestelling binnen 24 uur ontvangen.

Pluspunten

Hoewel er wat onduidelijkheid was over de levertijd werd dit door de service medewerker direct verduidelijkt en opgelost!

Levertijd indicatie ging wat mee fout, dus dat verder prima!

Pluspunten

Prima kwaliteit,Makkelijk te bereiken en alles snel geregeld!

Pluspunten

Vrij snel kom je bij V-nix uit als je op zoek bent naar drones. De prijzen die ze vragen voor hun producten zijn voordelig, en daardoor blijf je vrij snel terugkomen. Ik was op zoek naar een DJI spark, en op v-nix kreeg de meest voordelige prijs. Toch had ik nog een paar vragen over de verschillende pakketten. Het is ideaal dat je via Whatsapp kan communiceren met v-nix. Ik werd ook vrij snel te woord gestaan. Wat mij charmeerde was dat ik een eerlijke prijs kreeg van ze, naast het feit dat ik goed met ze in gesprek kon gaan (met name ene Mike). De kans is vrij groot dat ik weer terug ga komen bij V-nix.

Het enige wat ik kan aanmerken is dat als er beloofd wordt binnen ongeveer een kwartier te reageren, dat dat ook wel fijn is als dat zou gebeuren ;-)

Pluspunten

Fijn bedrijf, vriendelijke support. Zeer goede nazorg!

Pluspunten

Delivery was fast ! Ordered from Belgium on Sunday, received my good on Tuesday. Plus the price was the best on the market (Zhiyun Crane Plus).

Can't see any bad points now, will have to test the item but I think I can trust this company !

Pluspunten

Super tevreden over aanschaf van onze Spark Drone van DJI. Kan deze webshop alleen maar aanraden. Prijs is uitstekend en de service kan niet beter. Hoop dat ik lang plezier heb van de drone.

Reclame OP het gebouw is groot genoeg. Misschien een klein bordje in de hal dat je de trap omhoog moet en links moet aanhouden?? Succes!

Pluspunten

Uitstekend en met veel geduld geholpen door Mike van de helpdesk. Bij een uitermate lastig probleem waarbij het onduidelijk was waar de oplossing moest worden gezocht.

Het product dat ik kocht (dji spark) voldeed niet aan de specificaties. Bij vliegen met de rc geen beeld op de mobiel. Ik vind dat v-nix precies moet uitzoeken hoe de problemen die ik wekenlang heb gehad (en velen met mij, zie internet) zo gemakkelijk mogelijk kunnen worden verholpen. Deze info moet m.i. worden bijgevoegd bij de meegestuurde documentatie. Nu is het zo dat het ding niet doet wat ie moet doen en je als klant maar overal op zoek gaat. V-nix moet dit veeeeeeel beter regelen, of die drone.niet meer verkopen.

Pluspunten

postNL zou ons in de steek laten met leveren, maar V-nix dus zeker niet. ze zijn tot laat in de weer bezig geweest om er voor te zorgen dat vandaag toch nog geleverd word.super service!

Pluspunten

Service rapide, contact WhatsApp possible et efficace

Pluspunten

Dit is de 2e keer dat ik mijn drone van DJI besteld heb bij hun. Snelle reactie en snelle service. Nu een nieuwe drone besteld omdat de oude door een foutje gecrasht was en ik een nieuwe nodig had voor een groot event in frankrijk, om een promo film van te maken, waar we donderdag vroeg al voor vertrekken Nu de 2e keer kreeg ik geen bevestiging via mail dat hij besteld was. Dus kon ook niet terug vinden of die verstuurd was. Dit was om 23.00 uur savonds. De volgende morgen gelijk een mail gestuurd en via whatsapp. Kreeg snel reactie via de app dat de zending vanmorgen verstuurd was en al onderweg was en vandaag nog geleverd werd. Gewoon in 1 woord goed gedaan.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Kan ze niet bedenken, of heb ze niet meegemaakt.

Betere voorraadbeheer waardoor je niet voor de gek wordt gehouden met artikelen die op de site binnen 24 uur leverbaar zijn maar dat in werkelijkheid na nog geen 2 weken niet zijn. Ondanks een mail van mail Mike de Jong Klantenservice: "Je bestelde bij ons een product dat als verwachte leverdatum 27-04 had. Helaas zie ik dat dit door een foutje van ons magazijn niet als zodanig op de website werd getoond, waarvoor onze welgemeende excuses. We hebben het direct handmatig aangepast, zodat er nu wel een levertijd van 27-04 vermeld wordt." Bull shit, staat nog steeds als direct leverbaar op de site, maar levering :( helaas. Zint eer gij begint voor U bestelt bij deze webwinkel!

Grondzijl 16

9731DG Groningen

+31 (0)50 8200 269

Over V-nix.nl

Persoonlijke service sinds 2006! Voor 23:59 besteld, morgen thuis!