Pluspunten

Alle bestellingen die hier door mij worden gedaan zijn: * Vaak binnen 24 uur geleverd * In goede staat Retouren: * Snelle opvolging, doen niet moeilijk, iets niet in orde dan wordt het rechtgezet

Klantenservice: * Contact via mail kan wat langer duren

Pluspunten

Goede klantenservice. Aardig geholpen. Klein foutje grootschalig opgelost

Heel goed geanticipeerd op mijn vakantie. Leverancier direct laten oplossen met mij. Super!

Pluspunten

Prima klantenservice. Defect product werd direct vervangen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prijzen en productaanbod zijn goed!

Edit: Na een stevige mail en recensie binnen de gevraagde termijn een eerlijk antwoord met oplossing ontvangen van V-Nix. Wat betreft de afhandeling van de orders lijkt de samenwerking met PostNL niet top. (Maak er een verbeterpunt van!) Ontbrekende producten zijn alsnog verzonden en binnen de uiteindelijk afgesproken termijn geleverd. Niet leverbare product is gerestitueerd en een compensatie aangeboden voor het ongemak. Al met al niet de beste ervaring gehad, maar na serieus aandringen gelukkig een correcte oplossing kunnen vinden. *** Voor het oplossen voor het oplossen van de problemen. ---------- Laat je niet misleiden door deze firma! Levertijden worden in geen enkel geval gehaald. Ik heb tot tweemaal toe een bestelling geplaatst en beide keren kon er door een toevallige 'miscommunicatie met het magazijn' niet geleverd worden. Nu heb ik daar op zich geen moeite mee als daar eerlijk en duidelijk over gecommuniceerd wordt. Daar gaat het vervolgens fout. De communicatie is ronduit slecht, telefonische afspraken of afspraken per mail worden niet nagekomen, klanten service met beloofde reactiesnelheid van 48u(!) halen ze meestal niet en Track&Trace codes worden toegezegd maar pas één uur voordat het pakket aankomst verzonden. En de productie die geleverd worden hebben tot slot de verkeerde kleur. (Ook dat laatste zou overkomelijk zijn, maar is de druppel wanneer de rest ook mis gaat...)

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Zeer slecht bedrijf, ik zou hier vanaf nu nooit iets bestellen. Op de website gaven ze aan voor 22:00 besteld morgen in huis, ik had om 20:00 besteld en ze kwamen ruim 2 dagen later pas met reactie: Oh sorry we zijn door onze voorraad heen en het ging sneller dan verwacht. Als je tot 22:00 verzend, wat deden jullie dan in de tijd tussen 20:00 - 22:00 ? Vervolgens heb ik aangegeven dat ik het product niet meer wilde, en een tegemoetkoming wilde , maar hier wordt NIET op gereageerd, ook niet na herhaaldelijk emailen/bellen enkele dagen later. Klantenservice is ook NIET bereikbaar. Kortom slecht bedrijf

Pluspunten

lage prijs. naar wat problemen worden deze door v-nix wel op ge lost. de problemen kwamen waarschijnlijk door postnl en lagen dus niet meteen bij hun.

zegen voor 22 uur besteld morgen in huis. maar ze vergeten waarschijnlijk dat als je voor 11 uur sogtens besteld en het 2 dagen later nog niet binnen hebt en je word ook niet op de hoogte ge houden over de bestelling in de zin of hij vertraagd is of niet. naar bellen hebben ze ge zegt word vandaag verzonden echter vandaag is in middels gisteren en ook nu niets ontvangen over verzending. terwijl ze gisteren an gaven dat communicatie wel netjes was ge weest van uit hun kant en dus vervolgens weer niet communiceren.

Pluspunten

Goed bereikbare helpdesk, ook voor technische vragen.

Pluspunten

Zeer snelle verzending!! Uitzonderlijk hoge promoties!

Pluspunten

snelle bezorging, goede kwaliteit product en verpakking. prijs/kwaliteit is ook correct

Pluspunten

Goed product tegen een redelijke prijs.

Levering was binnen de gestelde tijd doch kan meestal in 1 dag bij andere leveranciers. Verbeterpunt?

Pluspunten

Goed bereikbaar. Verstand van zaken Ruim assortiment Voordelig Snelle verzending met track and tracé. Vriendelijke behulpzame medewerkers.

Pluspunten

snellelevering

geen

Pluspunten

Snelle en goed levering. Producten staan goed en duidelijk beschreven op de website. Op een mail word serieus geantwoord.

Door g

Pluspunten

Snel , alles volgens afspraak..... géén minpunten

géén !

Pluspunten

Komen hun afspraken na en zorgen voor correcte levering. We hebben een prima eerste vlucht gemaakt en de beelden zijn binnenkort te zien op Funda.

Een instructie in de Nederlandse taal zou welkom zijn voor dit soort producten, dankzij een goede assistent is het uiteindelijk wel gelukt.

Pluspunten

Ik heb bij V-NIX GO PRO accessoires gekocht. V-NIX heeft een overzichtelijk site met een ruim assortiment, de prijzen zijn concurrerend en de bestellingen worden goed verpakt en snel verzonden, TOP!

Pluspunten

Bezorgt de volgende dag

Pluspunten

snelle levering en goede producten

Pluspunten

snel respons op e-mails ,snelle levertijd ondanks het naar België moet

Pluspunten

De levering verliep snel, precies zoals op de website is vermeld. Prijzen zijn zeer acceptabel en omschrijvingen duidelijk. Bedrag voor gratis verzending is zeer acceptabel

Assortiment zou wat uitgebreider mogen

Pluspunten

leuke medewerkers, duidelijke uitleg over de lage prijs en hoe dit mogelijk is.

Pluspunten

excelent and fast

Pluspunten

Veel aanbod Snelle levering Duidelijke/mooie site Vaak de goedkoopste

Gratis verzenden pas vanaf 30 euro. Bij losse producten wijk ik wel eens naar andere verkopers.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Scherpe prijs, klantvriendelijk, goede service bij constateren gebrek (ontbrekende accessoire werd binnen een paar dagen kosteloos nagezonden).

Het feit dat een onderdeel niet in de doos zat, is natuurlijk voor verbetering vatbaar. Daarna prima opgelost.

Pluspunten

goede een vooral eerlijke uitleg aan de telefoon.

Grondzijl 16

9731DG Groningen

+31 (0)50 8200 269

Over V-nix.nl

Persoonlijke service sinds 2006! Voor 23:59 besteld, morgen thuis!