Pluspunten

Fast

Pluspunten

Ales goed, echt klasse, superservice, supersnel en super prijs. Geen haar tussen te krijgen, geweldig.

Geen verbeterpunten, ga zo door-;)!

Pluspunten

Zeker een aanrader snel met leveren en zeker klant vriendelijk

Uuuuuuuhhhhhhmmmmzzzzz geen

Pluspunten

Snelle levering, producten zijn voorradig, makkelijk betaling, groot assortiment . Al meerdere producten bij V-nix besteld, altijd maar tevredenheid.

Geen opmerkingen.

Pluspunten

Alles was prima geregeld, bestelling snel in huis en mijn mailtje met een vraag was supersnel beantwoord!. Ga zo door!

Pluspunten

Mijn bestelling werd keurig verpakt de volgende dag al volgens afspraak geleverd in de brievenbus. Erg plezierig.

Pluspunten

Zeer snelle levering en een hele fijne service. Het is fijn om bij V-Nix iets te bestellen

Pluspunten

Vriendelijke klantenservice. Één artikel was niet meer voorradig, en er werd snel en netjes een oplossing geboden.

Pluspunten

Zeer positief, topper

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Klantenservice is makkelijk bereikbaar en antwoord snel.

Communicatie omtrent verzending. Informatie over het retourneren van producten, staat nergens in voorwaarde dat oordopjes onder hygiënische producten valt die niet geretourneerd mogen worden.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Duidelijke website, goed assortiment.

Het product wat ik bestelde stond op voorraad, dus ik verwachtte deze de volgende dag in huis. Dit was niet het geval, want de volgende dag zag ik op de site 1 - 3 dagen levertijd staan (hier ben ik niet over geïnformeerd). Na 3 dagen heb ik hun gebeld waar mijn bestelling bleef, en toen werd verteld dat er duidelijk op de site stond dat de levertijd 1-3 dagen is, dus dat ik het morgen kan verwachten. Ook dit was niet het geval en heeft uiteindelijk een week geduurd. Jammer dat ik er zelf telkens achteraan moest gaan.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ze geven verkeerde levertijden op en komen afleverafspraken niet na. En dat is het positieve punt.

Ook service leveren als de levertijd langer is of erg vertraagd is en de klant de kans geven om af te zien van de order. 3-7 dagen levertijd. Email beweerd dat de levering alsnog na 9 dagen wordt verzonden. Na 14 dagen maar eens gevraagd waar de levering blijft. Geen antwoord. Na 3 weken een algemene mail gekregen, dat na 1,5 week het binnen zou komen en worden doorgestuurd, maar na 10 dagen nog geen spoor van mijn pakketje. En ergste nog, geen enkele bericht of excuus van V-nix. Mijn oordeel, V(volgende keer)-Nix meer bestellen.

Pluspunten

Snelle levering en keurig verpakt! inhoud is uitstekend van kwaliteit

Pluspunten

Per mail een Syma X7 gekocht en daar goed advies gekregen. Toen ik de drone niet stabiel kreeg ben ik langsgefietst en werd het ter plekke opgelost. Geen enkel probleem.

Eigenlijk niet.

Pluspunten

Supersnelle levering, en zelfs als paascadeau gratis batterijen meegezonden en een persoonlijke notitie, fantastisch!

Pluspunten

Snelle levering en goede service

Pluspunten

Prima website. Goede service. Snel. Handig (voor mij) dat ze in Groningen zitten. Aardige gasten. Behulpzaam.

Nvt.

Pluspunten

Heb het bestelde product binnen één dag binnengekregen.

Doosje kwam een beetje gekreukeld aan maar zorgde niet voor mindere kwaliteit van het product.

Pluspunten

Snelle leveringe Denken in alternatieven Netjes verpakt

Leveren op maandag als je op zondag besteld

Pluspunten

de producten zijn echt super snel thuis geleverd. ze hebben daar echt heel veel korting op spullen soms wel 50% dus als jij je spullen goedkoop en snel geleverd wil hebben ga dan naar v-nix. als je boven de 30euro koopt = gratis verzending. je wordt ook goed geinformeerd over je bestelling. echt superrr service

Pluspunten

Snelle en vlotte afhandeling van de bestelling. Duidelijke en overzichtelijke informatie over de aangeboden produkten. Hetzelfde geldt voor de website.

Pluspunten

•snel •goedkoop •mooie producten Ik vind V-nix een prachtig bedrijf. Voor 6 uur besteld volgende dag in huis! Bij €20,- gratis verzend kosten! Wat wil je nog meer? Zeker waard om er vaker te bestellen..

Pluspunten

Retourneren geen probleem.

Pluspunten

De meegeleverde batterijen van mijn zaklamp hadden gelekt, zaklamp kapot. Na even gebeld te hebben met de klantenservice, kon ik hem op hun kosten retourneren en ik krijg een nieuwe toegestuurd. Super service!

Pluspunten

Klantenservice gebeld waar ik uitvoerig door mijn aansuitproces van de grammafon werd geloodst.... kundig en vriendelijk ook wordt je op de hoogte gehouden van bestelling tot levering ...

geen

Grondzijl 16

9731DG Groningen

+31 (0)50 8200 269

Over V-nix.nl

Persoonlijke service sinds 2006! Voor 23:59 besteld, morgen thuis!