Pluspunten

Goeie service ook in de winkel

Meer dingen showen in showroom

Pluspunten

De bestelling is op tijd en met zorg naar me toe verzonden.

Geen klachten!!

Pluspunten

Perfect geleverd EN wat ik gevraagd heb. Heel goed.

Pluspunten

Na een negatieve ervaring met fotospeciaalzaak Jans in Tilburg, terug gevallen op V-nix. Kan Jans nig iets van leren! Alles perfect geregeld, kan ik dan ook eenieder aanbevelen.

Pluspunten

De service van dit bedrijf is prima in orde Na melding van een storing is mijn powerbank is deze na 3 maanden vervangen door een goed werkend exemplaar. Goede service van dit internet bedrijf

Pluspunten

Snelle juiste bezorging. Ruim assortiment

Pluspunten

ik ben zeer tevreden over dit bedrijf, alles is netjes verpakt en ze hebben een express-service in het verzenden van pakjes (vandaag besteld morgen in huis) ik geef dat bedrijf 10 op 10

Misschien wat vlugger de artikelen aanvullen die uitverkocht zijn

Pluspunten

Vlotte en goede levering

Pluspunten

Leveringssnelheid Service Kwaliteitsproducten Gamma

Pluspunten

Delivery is super quick, very nice website with lot of useful products, always great service!

Pluspunten

Alles wat je zoekt voor de gopro en snelle levering

Pluspunten

Geweldig goede service, een voorbeeld voor anderen. Bij V-Nix komen we zeker terug !

Pluspunten

Zeer snelle levering, 's avonds besteld en de volgende dag in huis. Duidelijke website met groot aanbod.

Pluspunten

Snelle levering aan huis. Zeer vriendelijke klantenservice en vaak snelle reacties op een vraag. Overzichtelijke site

Pluspunten

snelle service via mail en snelle levering ! zeer tevreden!

Pluspunten

Snelle levering, de volgende dag binnen.

Niet dat ik kan bedenken.

Pluspunten

Lage prijzen, goede service en snelle bezorging!

Meer modellen koffers en rugzakken voor DJI drones/quadcopters.

Pluspunten

Besteld en de volgende dag binnen. Prima producten tegen een mooie prijs

Pluspunten

Duidelijk en onderhouden webshop met een actueel assortiment , zeer scherpe prijzen! Top communicatie, ik heb nog nooit gehad dat een per email gestelde vraag niet beantwoord werd binnen 24 uur, telefonisch ook goed bereikbaar! Producten worden SNEL en goed verpakt geleverd. Gewoon TOP!

Zichttermijn, ik snap dat deze webshop producten verkoopt die wat lastig zijn terug te nemen zijn binnen het "zichttermijn" indien het product niet aan de verwachting(en) voldoet maar hier zal wel over na gedacht kunnen worden.

Pluspunten

Snelle levering en goede communicatie

Pluspunten

Bestelling beantwoorde volledig aan de verwachtingen: kwalitatief, leverduur, verpakking, ... Eerste kennismaking met deze firma is dus volledig meegevallen en wellicht kom ik hier nog wel terug!

Enige puntje waar verbetering mogelijk is: prijssetting. Product was op andere plaatsen stukken goedkoper, maar langere leveringstermijn.

Pluspunten

Snelle levering goedkope prijzen duidelijke site Zeer goede service (meerdere keren gebruik van gemaakt) Duidelijke leveringsvoorwaarde Geen extra kosten achteraf Niet goed direct nieuw/ geld terug

Helaas niet overal de goedkoopste in Reacties via email zou sneller mogen, vooral bij garantiegevallen

Pluspunten

snelle levering, netjes ingepakt! top service, en je krijgt pinnen een paar min een track en tracé nummer binnen!..

Die zijn niet nodig!!!!!!!

Pluspunten

Ik koop al langere tijd producten bij V-nix. Altijd zeer goed geholpen; via de chat en via telefoon. Producten zijn zorgvuldig verzonden, en komen als aangegeven op tijd. Onlangs had ik een retourproduct; zeer goed geholpen door Mike. Hij weet direct een oplossing voor het probleem, en stelt zich pro-actief op in de afhandeling. Ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

Het bestellen van het product was heel makkelijk en zo gedaan. Het product was ook de volgende dag prima op tijd on huis

Grondzijl 16

9731DG Groningen

+31 (0)50 8200 269

Over V-nix.nl

Persoonlijke service sinds 2006! Voor 23:59 besteld, morgen thuis!