Zondags besteld, maandagavond in huis.

De bestelprocedure was mij niet geheel duidelijk en ik dacht dat ze ook met PostNL verstuurde. Dit kon (momenteel ) niet vanwege technische redenen werd mij duidelijk. Nu ben ik zelf totaal niet te spreken over DHL maar omdat ik zondags besteld had ging mijn bestelling met Red je pakketje. Die hebben mijn bestelling netjes op maandagavond geleverd. Ik ben tevreden over het product, Taotronics BT 014 bluetooth transmitter/reciever, wat ik besteld heb.

Mijn aankoop was na iets meer dan een half jaar kapot en na terugzenden binnen een week een nieuwe! Prima snelle service.

Besteld en de volgende dag in huis. helemaal prima

Netjes verpakt, aan bovenstaande hoef ik niets meer toe te voegen. gewoon top.

Alles correct

Reeds een paar keer bij v-nix besteld en de bestelling werd altijd correct verpakt en snel geleverd. Tot nu toe heel tevreden over. Ik ben ook tevreden over het assortiment.

Keurig, op tijd en prima service

Keurig, op tijd en prima service

Correct

Snel en goede levering

Een bestelling wilde ik retourneren en daaromtrent waren er wat strubbelingen, maar dat had alles te maken met het mislopen van mailcorrespondentie. Desalniettemin alles heel netjes opgelost!

snelle en prima levering!!

Snel, goed en een goede aftersale

Mijn eerste probleempje verdient een grote pluim wat betreft de afhandeling, snel en goed opgelost

positief

geschikt bedrijf

Snel bezorgd

Snel bezorgd en prima product!

Super toffe service!

Super goede service. Pakje werd gelijk verstuurd. Helaas was de inhoud van het pakket niet compleet. Na een mail, kreeg gelijk een vriendelijk antwoord en uit coulance kreeg ik zelfs meer toegestuurd dan ik besteld had. Super Tof! heel veel dank! Daar kunnen veel bedrijven van leren wat goede service is.

Snelle levering.

In de avond besteld en de volgende avond netjes bezorgd.

Zeer tevreden.vlotte service.

19-09-2020 Goed product, beveel het andere mensen ook van harte aan. Top product. Henk uit Breda.

Alles soepel verlopen, communicatie per mail erg klantvriendelijk en duidelijk.

je krijgt snel wat je besteld.

de afbeelding is duidelijk,omschrijving compleet wat wil je nog meer?

Positieve ervaring

Duidelijke website, kwam vlotjes naar boven op zoek naar een product, scherp geprijsd, probleemloze afhandeling van de bestelling, keurig verpakt en verstuurd.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Overzichtelijke site en snelle levering

Ik heb de MEATER+ besteld en had deze de volgende dag conform belofte binnen. Zeer degelijk verpakt. Binnenkort maar eens kijken wat er nog meer verkocht wordt, zodat we de bbq collectie verder kunnen uitbreiden!

Ervaring vrij wel perfect

Perfecte services

Correct!

De bestelling werd volgens de vooropgestelde termijn geleverd.

Besteld en vlot toegekomen

Apparaat voldoet aan de verwachtingen

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Product kapot en krijg nieuwe

ze hebben me nieuw product beloofd.

Shitake boomstam besteld. Komen geen shitakes uit. En geen gehoor bij ticket

Ik heb een shitake boom gekocht en deze volgens de instructie verzorgd, echter komen er geen shitakes uit. Hetzelfde ritueel nog een keer geprobeerd maar nog geen resultaat. Hierop naar de klantenservice gemail op 21-08-2020 en tot op heden compleet geen reactie. Na het plaatsen van dit bericht in contact gekomen met V-nix. Ik werd goed geholpen en er werd mij vertelt dat de mail die ik gestuurd had niet correct was aangekomen. Ze hebben excuses aangeboden en belooft een nieuwe stam toe te sturen. De service die ik vanaf dat moment kreeg is goed en ik ben nu in afwachting van de nieuwe stam. Foutjes kunnen gebeuren en dit hebben ze prima opgelost.

Snel en goed bezorgd

Geen klachten, zoals het hoort

Bezorging om 23:00 's avonds

V-Nix maakt gebruik van "Red je pakketje" voor de bezorging. Die blijken 's avonds te bezorgen, en niet zo'n beetje ook. Bij mij stonden ze om 23:00 's avonds aan de deur. Wie verzint dat. Voor mij nooit meer "Red je pakketje". Verder snel verzonden en goed verpakt.

Grondzijl 16

9731DG Groningen

+31 (0)50 8200 269

Over V-nix.nl

Persoonlijke service sinds 2006! Voor 23:59 besteld, morgen thuis!