Pluspunten

De tegels waren goedkoper dan bij de bouwmarkten. Snelle levering en de optie om achteraf te betalen is ook zeker een plusplunt.

Mogelijkheid om dozen tegels wat je overhoud in te ruilen/retouren.

Pluspunten

Snelheid Communicatie

Niet tegen gekomen

Pluspunten

zeer correcte benadering van klant ( en excuses aangeboden aan klant na fout bij bestelling ). Bezorging goed verzorgd ( aanlevering op klein pallet om breuk van tegelplinten te voorkomen)

Pluspunten

Snelle service, fijne contacten en open staan om mee te denken.

Pluspunten

Mijn eerste ervaring bij Priggo is positief. Ze denken met je me en doen hun best om toch op tijd te leveren. Ik heb vijf pak te kort ivm grote tegel(teveel snijverlies) Na bestellingen ging ook snel en duidelijk uitgelegd dat een paar tegel kapot was. Dus geen enkel probleem. Alleen men moet foto sturen maar tijdens verbouwing heb ik geen tijd gehad om alsnog foto te sturen. Mijn aannemer heeft de tegel toch gebruikt. Bovendien zijn ze me toegekomen met verzending kosten bij nazending van vijf pak. Telefonisch contact verliep positief. Ik ben wel tevreden en Priggo zal aanbevelen. Ik zal weer zaken doen met Priggo!

Zij zijn slechts bereikbaar teveel wachttijd. De communicatie wel aan verbetering toe. Bij de eerste zending zijn een partij niet goed verpakt. De chauffeur was niet op tijd gekomen maar tot twee x te laat.

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

Bij Roos van de klantenservice staat klant-vriendelijkheid en -gerichtheid hoog in het vaandel. Ze heeft er alles aan gedaan om de tegels op tijd bij mij binnen te krijgen. Sjapooooo!

Pluspunten

Goede kwaliteit en goede service

Pluspunten

Pluspunten

Heel veel keuze, leuk contact, goede en snelle levering, prima klantenservice, en dat voor een prima prijs. Ik heb hier al meerdere bestellingen gedaan, en zal dat zeker nog vaker doen!

Pluspunten

heeft een goed product wij hebben nu 2 keer besteld en de levering is ook zeer goed en snel. Je krijgt netjes een mailtje waarin staat hoe laat ze komen. Deze online winkel zal ik iedereen aanraden.

Pluspunten

Hele snelle levering!

Pluspunten

Correcte en super snelle levering ,,top hoor.

Ga zo door opschaling op dit moment niet nodig Servië is uitstekend.

Pluspunten

super tevreden bestel zeker weer hier gunstige prijs

Pluspunten

Eerste bestelling goed en snel verlopen.

Pluspunten

Mooie, duidelijke website

Pluspunten

Goedkoop, optie voor proeftegels te bestellen. Snelle service.

Nvt

Pluspunten

Erg goed geholpen. Verkeerde artikelen besteld, maar dat werd snel gezien door priggo dame en in overleg met mij hersteld. Ga zo door!

NIETS

Pluspunten

heb bij u de tegels goedkoper gevonden dan bij elke andere winkel...en wat ik klantvriendelijk vindt dat er een proefstukje bestelt kon worden voor dat we de gehele bestelling moesten/konden bestellen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlot bestelproces. Goede prijzen.

De leverdatum kon niet waargemaakt worden, zonder enige melding. Zit je voor niets een dag te wachten.

Pluspunten

Snelle levering, persoonlijk contact en advies

geen

Pluspunten

Testtegels

Geen verzendkosten voor kleine hoeveelheden (onder voorwaarde niet trg sturen?)

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

prijs, levertijd

verpakking kan beter, dit bedrijf koopt in bij een groothandel voor sanitair, laat dit door post.nl verzenden. De spullen worden door de groothandel zo op de post gedaan, zonder folie of kartonnen doos er om heen. Goederen beschadigd ja, een beetje.

Stenograaf 1

6921EX Duiven