Wij hebben afgelakte plinten besteld. Met een schilderstapje liet al meteen de lak los. Nu moeten wij alsnog alle plinten opnieuw gaan lakken.
2 maal iets besteld en 2 maal uiterst tevreden.
Beste Chris, Dank je wel voor het compliment. Team Plintenstunter
Plinten van goede kwaliteit. Super lijm bijgeleverd. Snelle levering en goede communicatie
snelle levering. mooie afwerking maar helaas een plint niet goed gelakt
Beste P.H.B, Had je dit ook al gemeld via [email protected]? Als je daar ook de foto's naar toestuurt, kunnen wij zorgen voor een passende oplossing. Team Plintenstunter
Goede en maat vaste plinten
Beste Marcel, Dank je wel voor het compliment. Team Plintenstunter
2de keer besteld bij plintenstunter, ook nu weer toppie
Beste Johan, Dank je wel voor het compliment. Team Plintenstunter
Ik had 24 plinten besteld. De plinten waren niet volledig beschermd tegen beschadiging. Omdat deze in plastic waren verpakt, maar niet volledig aan de uiteinden goed bescherm waren, bleek één pak van 12 plinten beschadigd en vochtig te zijn aan één uiteinde. Daardoor moest er van al die plinten een stukje worden afgezaagd. Vandaar een 8 ipv een 10. Mooie plinten.
Beste Ella, Dank je wel voor het compliment. Jammer dat we niet eerder op de hoogte waren van deze " schade". We hadden dan samen naar een passende oplossing kunnen zoeken. Kun jij jouw gegevens sturen naar [email protected]? Een collega zal dan contact met je opnemen. Team Plintenstunter
Voorkeurdatum wordt niet in acht genomen, zou een verbetering zijn als er realistische levertijden getoond worden. Chauffeur belde netjes 15 minuten voor levering, alleen was dit 4 dagen later dan aangegeven. Voor mij geen probleem, woon-werk is 5 minuten rijden, maar kan mij voorstellen dat dit voor andere een probleem kan zijn. Verder zijn de plinten kwalitatief wel echt goed, absoluut plus punt, 10 besteld allemaal onbeschadigd in perfecte staat.
Beste Chris, Dank je wel voor je compliment. Helaas waren wij bij de chauffeurs onderbezet. Hierdoor hebben wij jammer genoeg niet altijd de verwachte levertijden kunnen waarmaken. Wij zijn druk bezig om dit probleem op te lossen. Team Plintenstunter
Vriendelijke en vlotte service, alles tiptop in orde en snelle levering. Niets op aan te merken!
Beste Sara, Dank je wel voor het compliment. Team Plintenstunter
Alles in orde en correct
Beste Paul, Bedankt voor je mooie compliment Team Plintenstunter
Wat een geweldig product, de kunstof plinten zijn gemakkelijk te verwerken. En bovenal zien er heel mooi uit, ook de verzending was super.
Beste MIchel, Hartelijk dank voor je mooie woorden. Team Plintenstunter
Goede prijs kwaliteit en snel geleverd tegen acceptabele bezorgkosten
Beste Bram, Dank je wel voor je mooie compliment. Team Plintenstunter
Duidelijke site Snelle levering
Beste Bart, Dank je wel voor het mooie compliment. Team Plintenstunter
duidelijke communicatie over de leveringsdatum, een telefoontje op voorhand gekregen zodat we wisten hoelaat de leverancier er ging zijn. plinten zonder schade aangekregen, zeer tevreden!!
Beste Dries, Hartelijk dank voor het mooie compliment. Team Plintenstunter
Snel geleverd !
Beste Dirk, Dank je voor je mooie review Team Plintenstunter
Makkelijke en overzichtelijke website. Producten zijn van goede kwaliteit.
Beste Miranda, Dank je wel voor het mooie compliment. Team Plintenstunter
Duidelijke website. Makkelijk. Kreeg bericht vantevoren wanneer er geleverd ging worden. Prima!
Beste C, Dank je wel voor het compliment. Team Plintenstunter
Plinten werden optijd geleverd, de chauffeur belde netjes 30 minuten voordat hij zou arriveren. Bij de levering namen ze de tijd om te laten zien of de afmeting en kleur klopte met de bestelling. Top
Beste O, Dank je wel voor het compliment. Altijd goed om te horen dat onze klanten zo tevreden zijn. Team Plintenstunter
Snel en perfect
Beste Guy, Dank je wel voor het mooie compliment. Team Plintenstunter
Vandaag 16-12-2024 ontvangen door een zeer vriendelijke bezorger, direct geplakt en zo makkelijk te verwerken. Staat geweldig
Beste Vincent, Hartelijk dank voor het mooie compliment. Team Plintenstunter
Goede service, Mooi product
Hoi Irma, Dank je wel voor het compliment. Team Plintenstunter
Beste, Dank je wel voor het compliment. Team Plintenstunter
Twee soorten plinten besteld en ontvangen. Echter was één soort behoorlijk beschadigd, puntjes en vlekjes op de voorkant van de plint..
Beste Bram, Zou je het bestelnummer kunnen mailen naar [email protected] kunnen mailen. Wij nemen dan contact met je op om samen tot een oplossing te kunnen komen? Team Plintenstunter
Bestelling netjes en op tijd geleverd.
Beste Gerrit, Dank je wel voor het mooie compliment. Team Plintenstunter
Een fijne website met veel keuze. Geen verzendkosten bij bepaald bestel bedrag en ook nog eens gratis montagekit. Super!
Beste Betty, Fijn om te horen dat je zo tevreden over ons bent. Geniet van de plinten. Team Plintenstunter