Mooi materiaal

Zeer veel keuze en betaalbare prijzen.

Correcte levering

Op moment van bestelling de voordeligste. Levering van standaard voorradige plinten zoals website beloofd binnen drie dagen, in ons geval op zaterdag met eigen keurige bestelwagen.

Goedkoop is duurkoop

De plinten zijn snel geleverd en goedkoop, maar de kwaliteit is niet best. De verf is op veel plekken beschadigd. Nu hebben we dus zelf de plinten moeten aflakken, terwijl we afgelakte plinten hadden besteld. Goedkoop is duurkoop.

Topservice en prijskwaliteit ook super

Topservice en prijskwaliteit ook super

Goede prijs en snelle levering!

Snelle levering vriendelijke chauffeur precies op aangegeven tijd bezorgd

makkelijk besteld en correct geleverd

Eenvoudig te bestellen

Netjes op tijd geleverd. Perfect afgewerkt, zorgvuldig verpakt

Super service

Altijd stipt, helder, goede kwaliteit. Doen wat ze beloven

Mijn ervaringen vd afgelopen jaren zijn top. Altijd volgens planning, kwaliteit is goed. Prijzen zijn altijd scherp en afspraken worden nagekomen. Raad iedereen hier plinten en benodigheden voor hun project te bestellen

Goed product en snelle levering

Tevreden

Snelle levering en vriendelijk personeel dat van tevoren netjes last weten wanneer ze er ong. zijn .

Correcte perfecte levering !!

Zeker voor herhaling vatbaar.

Ik had een kleine 100 meter plint nodig, in een niet standaard vorm. Veel keus in profiel, diktes en hoogtes, uiteindelijk voor edge plinten gekozen. Werden snel uit voorraad geleverd en zonder schade thuisbezorgd (netjes om en om verpakt om kans op schade te verkleinen, en een belletje van de bezorger voor levering). Ook waren ze goed gegrond en na licht schuren klaar om te lakken. Plinten waren wel 1 mm dikker dan volgens de website (16 mm ipv 15). Zeer tevreden, ook gezien de prijs. Zal hier zeker vaker bestellen.

zoals het hoort

eenvoudig besteld, voldoet precies aan verwachtingen, volgens afspraak bezorgd, zeer gunstig geprijsd.

Netjes op tijd geleverd en goed verpakt

Netjes op tijd geleverd goede prijs en goed verpakt

Goede snelle service

Duidelijk en snel geleverd

Gewoon goede kwaliteit voor een nette prijs

Super levering en goede prijs!!

Goede duidelijke website en goede profielen en mooie plinten.

gewoon keurig en correct , aanbevelingswaardig.

Op tijd geleverd en kwaliteits plinten , ben zeer tevreden.

gewoon goed, snelle verzending

gewoon goed, snelle verzending

Goede duidelijke website, vooraf wordt er contact opgenomen wanneer ze gaan leveren. En de tijd klopt !

Prima geleverd! Aanrader!

Prima prijs en service.

Aluminium plint besteld van 2 meter. Ik vreesde dat ze geplooid zou toekomen maar neen hoor! Een vriendelijke mijnheer deed de levering. Hij vertelde me zelfs waar de eind-stukjes op de plint geplakt waren.

Hele nette levering

Het leveren van de plinten ging heel netjes en op tijd. Fijn dat ze niet voor de drempel afgeleverd worden maar op een plek naar keuze. Vriendelijke mensen en nog een laatste advies over het plaatsen. Top! Over de plinten kan ik niks zeggen want ik moet ze nog leggen.

102 Hoefsetuin

Wijchen 6601 HR