Mario

Alles is prima!

Super tevreden

Heel goede prijs kwaliteit en service, dank u wel.

Top.

Vlotte bestelling en snelle levering.

Xxx

Bezorging

Zoals op de website vermeld, op voorrad binnen 1 tot 3 werkdagen. Gebeld was op voorraad. Geleverd dikke week latet

Goed bruikbare randafwerking.

De smalle plinten (6 mm) zijn perfect voor mijn doel; randafwerking van zolderisolatie. Ik kreeg het idee dat het lagen geperst papier zijn ipv MDF. Dat is verder geen probleem. Volgens de bestelling zou er ook kit bijzitten, dat ontbrak. Al met al goed bruikbare randafwerking.

Een aanrader

De levering verliep heel vlot. Netjes persoonlijk geleverd en niet zomaar snel gedumpt. Je krijgt voldoende mails tussen bestelling en levering. Perfecte communicatie dus.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle correcte service Prima kwaliteit, goede prijs

Alles klopt

Gevraagd geleverd in mooie kwaliteit

Ik heb ze nogsteeds niet!

Ben gewoon enorm lang aan het wachten. Klussen is spaak gelopen. Nu op vakantie en heb de woonkamer niet af kunnen maken. Vertrek en kom thuis in de rotzooi!

Leveren niet en betalen niks terug!!!

Eén ster is al te veel. Als je opgelicht wilt worden en van je geld afwil moet je hier zeker bestellen. Dacht eerst schrijf geen review probeer er netjes uit te komen. Maar helaas dit bedrijf licht liever mensen op dan dat ze hun afspraken na komen. Op 2 mei plinten besteld en nog steeds niks ontvangen!!! Bellen heeft geen zin en mailen ook al haast niet. Uiteindelijk reageren ze wel op mails maar terugbetalen doen ze niet. Althans dat wordt wel beloofd maar het gebeurd alleen niet. Al weken bezig om mijn geld terug te krijgen en nog steeds niks mogen ontvangen. Op de mails wordt gereageerd met je verzoek ligt bij de financiële afdeling, maar deze ligt daar nu al sinds 7 juli. Wees gewaarschuwd en koop ze lekker ergens waar je wel iets meer betaald, maar wel netjes met je wordt omgegaan als klant.

lak werk te vroeg op elkaar gelegt veel schade aan plinten.

deze keer mindere kwaliteit

super service

super

snelle levering, bezorging perfect

website gebruiksvriendelijk, snelle levering van de bestelling. bezorger was keurig op dit inclusief belletje dat hij er bijna was.

Snelle en prima levering met seintje vooraf

Helaas waren van de 45 plinten ongeveer 8 niet in zijn geheel te gebruiken, omdat de eerste 6 a 7 cm niet goed geschilderd waren. Verder geen opmerkingen. Netjes verpakt in hanteerbare porties.

slechte service

We hebben de plinten ontvangen op 18/07 - bij het leveren kom ik erachter dat de verkeerde is besteld. De koerier wilde ze niet meenemen. Het is vandaag 24/07 - ik heb 2x gemaild met de vraag wanneer de juiste word geleverd en de verkeerde word opgehaald - nog steeds geen reactie.

Enorm slechte communicatie

Heb een vraag gesteld over levertijd en krijg nul reactie. Wil ook iets retouren wat binnen 14 dagen aangemeld moet zijn. Inmiddels 4 uur in de wacht gestaan totaal en 6 mails verder en nog geen enkele reactie. Op KVK gezocht en gevonden dat er andere bedrijven onder dezelfde holding vallen dus deze gebeld. Wel iemand aan de telefoon gekregen die het intern ging doorspelen en zou terug gebeld worden maar wacht nog steeds. Niet aan te raden. Heb ook m’n order nog niet en wel betaald.

Wel betaald maar niets geleverd en onbereikbaar

Wij hebben de factuur direct bij de bestelling betaald maar sindsdien niets meer vernomen. Onze spullen zijn niet geleverd. Er staat weliswaar een telefoonnummer op jullie factuur maar jullie zijn telefonisch onbereikbaar. je komt in een wachtrij terecht met een nummertje maar je komt nooit aan de beurt. Werring & Schuler B.V. Den Dolder

Helft van de plinten was beschadigd. Klantenservice onbereikbaar.

De helft van de plinten had waterschade en dit heb ik meteen na bezorging gemeld. Telefonisch is de klantenservice onbereikbaar en per mail duurt het gemiddeld 3 dagen tot je antwoord krijgt. Ik wacht nu al meer dan 10 dagen op vervangende plinten, maar ik heb de hoop inmiddels opgegeven.

Veel te laat!

25 keer gebeld. Verschrikkelijk!

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Geen bestelling ontvangen

Na 7 weken, nog steeds geen bestelling ontvangen!!!! Reageren niet op berichten. Oplichters!!!

Perfecte website, perfecte levering, perfect materiaal!

Via de zeer gebruiksvriendelijke website kan je makkelijk bestellen. Op de dag van levering wordt je netjes een half uur van te voren gebeld door de chauffeur. Het materiaal is allemaal zo verpakt dat er niet snel krassen op zullen komen. Dik tevreden ga zo door! Besseling Totaal Service

Prima plinten

Fijn dat de chauffeur tevoren belde hoe laat hij de volgende ochtend kwam bezorgen.

Verkeerde maat geleverd, lastig bereikbaar

Verkeerde maat plinten geleverd. Telefonisch niet bereikbaar. Via mail uiteindelijk antwoord gekregen dat ze het hadden doorgegeven aan de transporteur. Nog een mail gestuurd om te vragen wanneer ze ongeveer zouden worden omgeruild. Antwoord was dat de transporteur contact op zou nemen. Na anderhalve week toch maar de verkeerde maat gemonteerd.

Mooie plinten voor een goede prijs.

Snelle,vlotte en nette leveringen. Erg tevreden!

102 Hoefsetuin

Wijchen 6601 HR