Doet wat je verwacht

Eigen bezorgservice. Korte en correcte levering.

Goede kwaliteit, snelle levering en voordeliger als andere web-aanbieders. Zeer tevreden!!!

Alles perfect verlopen, en zeer vriendelijke levering

mooi gegronde plinten en leveting zoals afgesproken

gewoon goed

Goede snelle levering.

Het product dat wij hadden gekocht werd de volgende dag meteen geleverd. Er zat een gratis product bij dat niet op voorraad was, maar dit werd zonder hiernaar te hebben gevraagd de volgende dag nog nageleverd. Gewoon top!!

Prima plinten voor een prima prijs

Prima plinten voor een goede prijs. Netjes geleverd en de gratis bijgeleverde high-tack plinten kit werkte ook goed. Levering netjes volgens afspraak.

Goede product en service

Snel geleverd en materiaal is correct aangekomen. Helaas moet ik weer aan het werk

Snelle service en mooie plinten

Binnen 4 werkdagen geleverd binnen het aangegeven tijdslot. Nette plinten en goed veilig verpakt. Enige is dat de chauffeur een half uur voor levering zou bellen en dat deed hij niet, gelukkig dat ik al thuis was.

Goede ervaring

Snel en netjes er word gebeld door de chauffeur en geeft door wanneer en hoe laat hij komt.

Alles loopt perfect van bestelling tot levering

Vanaf de bestelling tot aan de levering liep alles perfect. Zeer goede communicatie voor het bepalen van de levering.

Snel en goed geleverd

Wat terughoudend door de reviews maar de plinten waren snel geleverd en zelfs door de bezorger binnen gelegd!

de lengte van de plinten!

jammer dat jullie niet langere lengtes verkopen zodat ik bij de plintenfabriek voor meer geld ze daar moet kopen en dat ondanks dat het zelfde bedrijf is voor meer geld

Prima product

Heel goed service

De beste service die ik mee gemaakt heb .ze hebben mee goed geholpen .

Goede prijs, snelle levering

Correcte aflevering

Alles ok

Doet wat het beloofd

Juiste en degelijke plinten, correcte en tijdige levering Heel tevreden

Prima en netjes, levertijd vergt enig geduld.

Nette levering, goeie prijs met gratis montage kit. Levertijd vergt geduld.

Top kwaliteit en snel geleverd!

Topplintjes, goed afgelakt en aangename prijs!

prima!

zeer aardige chauffeur die netjes alles bracht

Super. Zeker ook de levering

Goed verpakt en keurig geleverd. Zeer vriendelijke chauffeur.

Snel en keurig op tijd geleverd

Plintjes keurig in de folie gewikkeld tegen beschadiging. Binnen een paar dagen geleverd.

Mooie plinten, goed geleverd

Mooie plinten op kleur afgelakt, binnen 3 dagen geleverd door een erg vrolijke chauffeur.

Plinten besteld in zwart gelakt. Aan deze prijs twijfelde ik enorm omdat het te goedkoop leek te zijn voor MDF V313 met witte grondverf en dan zwart gelakt. Maar het is dus waar! Perfect gedaan en snel geleverd. Echt een aanrader!

Een hele goede ervaring!!!

Snelle service en goede afhandeling super tevreden!!!

102 Hoefsetuin

Wijchen 6601 HR