Snelle levering, veel keus

De mobiele website (op je telefoon) is wat onoverzichtelijk en niet meteen duidelijk. Maar we vonden wat we zochten, er zijn heel veel maten, gegrond of afgelakt, en ze worden door hun eigen chauffeurs gebracht. Duurde twee of drie dagen, was mooi op tijd voor ons.

Mooi product

Te lange levertijd

Ik heb ral 9010 plinten besteld, een veel voorkomende kleur, nogal standaard Er stond 3 -5 werkdagen in de mail, uiteindelijk heb ik andere plinten gekocht omdat het meer dan 10 werkdagen duurde. Het geld is ook nog niet terug gestort en er werd ook niet gereageerd op mijn mail.

Top bedrijf meedenkend met klant

Had plinten nodig op zeer korte termijn. Werd goed meegedacht na telefonisch contact met een dame gesproken zeer vriendelijk. En uiteindelijk goed geholpen en mooie plinten mogen ontvangen.

Vlotte bestelling, snelle levering !

Zeer snelle en goede levering pluimpje voor de chauffeur.

Vriendelijke chauffeur, prima op tijd geleverd volgens opgave!

Goede kwaliteit en goede service

Prachtige plinten van goede kwaliteit. Chauffeur belde netjes een half uur van tevoren met afleveren en ik heb hem gevraagd de bestelling op de oprit te leggen als ik er nog niet was. Netjes gedaan uit het zicht.

Snelle levering ,goede kwaliteit

Top product

kan jullie niet bereiken

ik kan jullie niet bereiken per telefoon vanmorgen half uur in de wacht en nu nemen ze niet op l

Goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering.

De afwerking van de plinten is kwalitatief is prima. Grondering is mooi gedaan. Snelle en goed georganiseerde levering.

Perfecte plinten

Goed via de site uit te zoeken en prima verpakt geleverd

Top.

Snelle levering. Goede prijs/kwaliteit.

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Netjes

Product is zoals je mag verwachten. Chauffeur belt voor levering

Perfecte service

Levering volgens afspraak

top !

bestellen gaat heel makkelijk, voor de levering wordt je netjes gebeld met hoe laat ze ongeveer bij je zijn. Ik zeg top !

zeer tevreden

vlotte afhandeling en correcte administratie

perfect

bestelling genoteerd, factuur betaalt en levering op tijdstip dat vermeld werd. Niets op aan te merken. bedankt.

Bijzonder goede service, duidelijkheid en prijs/kwaliteit

Voor 76m2 aan plinten besteld bij deze partij. Plinten zijn snel geleverd en kreeg keurig 30 minuten voor aankomt een telefoontje dat ze eraan kwamen. De vrouw klonk bijzonder keurig en opgewekt aan de telefoon. Heel vriendelijk. De plinten zijn van goede kwaliteit zoals je ze elders ook zou bestellen. Ik had de afgelakte versie 9016, gewoon goed. Niets mis mee. Keurig product. Fijn dat je er gratis montage kit bij krijgt. De kwaliteit daarvan is moeilijk in te schatten, maar de plinten zijn echt goed. Ik zou hier zeker weer bestellen, zeker omdat de prijs/kwaliteit heel goed is. Aanrader!!!!!!

Gewoon. Plinten. Zoals het hoort.

Plinten eenvoudig besteld, product zoals omschreven en verwacht, netjes afgeleverd. Prijs is ook goed.

Goede prijs / kwaliteit en snelle levering

Goede website, duidelijke keuzes. Zeer eenvoudig order proces. Snelle levering. Avond van tevoren berichtje met levertijd. Lever tijd precies zoals gemeld.

Helemaal goed verlopen

De bestelling via de site verliep vlot. En zo ook de levering van de mdf plinten. (Klant)vriendelijke chauffeur. Plinten zien er goed uit.

102 Hoefsetuin

Wijchen 6601 HR