Kwaliteit en snelheid. Duidelijk t.a.v. levering.

Goede prijs/kwaliteit verhouding en een soepele levering!

Plintenstunter heeft een goede prijs/kwaliteitverhouding. De bestelling was er met een paar dagen. De chauffeur liet de vorige dag al weten hoe laat hij er zou zijn en kwam ook precies op tijd.

Keurig

Correcte afhandeling, op tijd geleverd, keurig product voor een mooie prijs!

Prima prijs kwaliteit verhouding en keurige vriendelijke bezorger. Snel in huis gekregen.

Klasse webwinkel

Plintenstunter doet zichzelf te kort. Het is geen stunter maar een betroubaar vakkundig bedrijf dat zorgt voor stipte levering van hoogwaardig makkelijk te bewerken afwerkplinten/lijsten en meer. In één woord klasse.

Mooie plinten

Snelle levering, mooie plinten !!

Super plinten en snel en goed geleverd!

Makkelijk bestellen op fijne webshop. Snel geleverd door fijne bezorger.

Netjes bezorgd

Snelle levering en goede bezorging en een zeer vriendelijke chauffeur.

Prima kwaliteit en snel geleverd

Mooie plinten! En fijn dat er al montagekit en acrylaatkit bijgeleerd wordt. Snel geleverd!

Alles volgens afspraak geleverd

Al enkele keren wat besteld bij dit bedrijf, altijd prima, helaas kwam ik 2 plinten te kort en dacht, die haal ik wel even op, omdat ik vlak bij dit bedrijf woon, ze hadden helaas geen afhaalbalie waardoor ik €15,- transportkosten moest betalen, dit maar gedaan en toen kwam er een busje van plintenfabriek de plinten brengen, die hebben wel een afhaalbalie in Herpen, ook daar wel eens wat gekocht en opgehaald, 5km bij ons vandaan, dus als ze dat nou even gezegd hadden, had ik ze even opgehaald, maar goed, ik ben blij met de plinten en kan weer verder.

Doen wat zeg zeggen

Prijs kwaliteit goed, levering op tijd, compleet pakket om direct van start te kunnen gaan

Goede kwaliteit materialen, geen communicatie met het bedrijf mogelijk

Voor de bestelling een e-mail gestuurd, waarop ik zelf het antwoord had gevonden, echter vanuit het bedrijf nooit wat vernomen. De levertijd zou 1-3 werkdagen zijn, op maandag besteld en uiteindelijk op zaterdag geleverd (geen ramp, maar niet volgens de indicatie). In de mail stond dat de chauffeur een half uur van te voren zou bellen, aangezien ik zelf niet wist of ik bereikbaar zou zijn voor de levering een 2de telefoon nr. doorgegeven, ook hierop geen reactie. Gelukkig heeft onze nieuwe woning al een elektronische huisbel, waardoor ik de chauffeur van instructies kon voorzien aangezien deze geen enkel nummer heeft gebeld en dus voor de deur stond terwijl er niemand aanwezig was (wel in de buurt).De plinten en bijgeleverde materialen zijn van goede kwaliteit en zijn we blij mee.

Chauffeur heel flexibel en klantvriendelijk.

plinten zijn ok van kwaliteit

maar mijn bestelling klopt niet ik heb ral 9005 zwart gevraagd en krijg er witte ook de afmetingen kloppen niet ik heb 12 op 9 besteld en die heb ik niet gekregen,hopelijk kunnen jullie dit in orde brengen 0475549990

Mooie hooge plinten van goede kwaliteit en met een snelle en vriendelijke levering!

Snel geleverd en de communicatie was geweldig.

Zie het eerste veld

Mooie plinten, snel geleverd volgens afspraak

Mooie plinten (wit gelakt). Echter op sommige stukken lijkt de verf een beetje te 'dun aangebracht'. Ze werden netjes na 3 werkdagen geleverd. We werden 20 minuten vóór afgifte gebeld.

Contact is matig

Verkeerde plinten geleverd. Gebeld en moest email sturen. Daarna nogmaals gebeld , maar heb nog geen antw gehad.

Keurig geleverd

Top bezorger.

De bezorger belde en melde dat hij de spullen in de voor tuin had gelegt, zo als afgesproken was onder een zeiltje wat we voor hem neer gelegd hadden. Altijd leuk als het volgens afspraak samen goed komt.

Niet duur. Met een snelle levering.

Kwaliteit is bijzonder goed. Ze komen afspraken netjes na.zoals beloofd.

Helemaal goed !

Prima producten snel geleverd chauffeur belde netjes optijd hoelaat hij er was , wij zijn zeer tevreden !

Snel, goede kwaliteit.

Alles volgens afspraak. Heel erg tevreden ben ik.

Voldoende

Bestelling prima Plinten prima. Waar ik moeite mee had. Is deze zin# De chauffeur belt half uur voor levering op ,neem je niet op dan komt hij niet. Beetje jammer. Want mijn nr was bekend .ik was niet thuis. Stress dat ik min tel niet hoor terwijl mijn man gewoon thuis was om de plinten te ontvangen. Dus moest ik mail sturen, heen reactie. Toen maar gebeld en het uitgelegd. Kost energie voor mij, wat ik onnodig vind. Dus houd hier rekening mee bij uw bestelling

Prima geleverd

De checkout van de website is niet erg best. Maar verder alles ok. Prima plinten, mooie prijs

102 Hoefsetuin

Wijchen 6601 HR