Snel en goed op tijd

Goede kwaliteit en service

Goede kwaliteit, snelle service. Ook leuk dat de montagekit erbij zit boven een bepaald bedrag.

Gewoon heel goed

Prettig

Heb misrekend!

Zal volgende week nog 7 lengtes Lambrisering bijbestellen. Detail volgt

Snel en goede kwaliteit

Wij hebben op maandag de grenen gelakte plinten besteld en donderdag waren ze binnen. Plinten zijn goed te zagen zonder lak eraf klapt.

Snelle en aardige levering

Snelle levering. Van tevoren gebeld en spullen zijn netjes binnen gebracht. Heel fijn, want mocht zelf niet zo zwaar tillen. Afgelakte plinten zien er goed uit :)

Goede service, zeer aardige chauffeur

Na bestelling in 2 dagen geleverd

Snelle bestelling, snelle levering en goedkoper dan de concurrent. Gratis hightec en acrylkit meegeleverd. Toppie en ik bestel de volgende keer weer. Houdoe.

Op tijd en prima plinten tegen mooieprijs

Heel tevreden

Volgens afspraak geleverd en een half uur van tevoren gebeld , Super tevreden

Goede nette levering

Nette plinten

Uitstekende service!

Snelle levering.

Snel geleverd en voldoet zeker aan de verwachtingen

Helemaal prima

Een leverancier met een iets minder grote keuze, maar wel scherpe prijzen! Mooie lange lengtes materiaal Vriendelijke chauffeur die het bestelde op de afgesproken tijd kwam brengen, en een uur voor levering nog even belde.

Top levering

Gewoon goed Incl alle benodigdheden.

Duidelijke website, goede prijs en goede levering

Plinten keurig afgeleverd. Een half uur van te voren gebeld, dat de plinten gebracht zouden worden. Mooie prijs met ook nog gratis lijm en geen bezorgkosten! Super!

Perfecte afwerking

Makkelijk te bestellen, duidelijke omschrijvingen, vlotte levering en zeer betaalbaar , ook de klantenservice is fantastisch

Incomplete kevering en schade

Ontving maar een deel van mijn bestelling. Ook 2 plinten stuk. Tot nu toe nog geen terugkoppeling gehad… Heb meteen een email grstuurd maar geen reactie. Ook vind ik de lengte van de plinten met 2,40 eigenlijk te kort.

Goed product snelle levering

Duidelijke webshop, concurrerende prijzen.

Snel en goed.

Snel en goed.

Geleverd volgens afspraak

Snelle en correcte levering exact zoals afgesproken met grote dank aan de bezorger!

Goede service en kwaliteit

Goed materiaal en op tijd geleverd, alleen de chauffeur kon mij niet bellen .hij kon mijn Belgisch gsm nummer niet bereiken ,

102 Hoefsetuin

Wijchen 6601 HR